Riffelplaat
Moderaator: Moded
Riffelplaat
Tere , kas keegi oskab öelda kust saab tartust osta "riffelplaati" ja mis kogusega neid müüakse ja mis on hind ligikaudu?
Terv Momo
Terv Momo
Riffelplaat on üldjuhul vormitud duralumiiniumist metallileht. Tavalise duralumiiniumplaadi teeb riffelplaadiks ruumiline pealispind, mis on kaetud risti rästi soontega( halb pilt, aga ikkagi midagi):Al-Kharid kirjutas:alumiiniumist plaat millet alum. jalamatte ntx teha saab, võib olla on õige nimetus riffel leht

Duralumiiniumist tehakse tavaliselt rallikate karteri/põhjakaitsmeid
-
MOMO sealt myyakse ka kus see forseliuse gymnaasium on sealt l2hed allapoole extreem kauplusest ja seal on pood tuning and sound nad teevad sulle 500.- ja lõikavad v2lja ja paigutavad 2ra ja ilus t66 on v2hemalt sõber tegiMOMO kirjutas:Tänud-Goofy- kirjutas:Peaks saama Tähe tänava lõpust seal kus on see Autoekspert vms. seal kõrval kohe on mingi hoov ja kaarhall sealt kohe esimene hall paremat kätt(ei mäleta mis selle nimi oli). Mõõdud olid vist 1m*2m., homme siis uurima ,palju soovitad raha kaasa võtta?

S¤Ã¤Ã¤S¤E
Ok , sean sammud kunagi GT StudiosseEnemy Territory [ COD ] kirjutas:MOMO kirjutas:MOMO sealt myyakse ka kus see forseliuse gymnaasium on sealt l2hed allapoole extreem kauplusest ja seal on pood tuning and sound nad teevad sulle 500.- ja lõikavad v2lja ja paigutavad 2ra ja ilus t66 on v2hemalt sõber tegi-Goofy- kirjutas:?

riffel
mul seda külluses kodus.aga see nädal olen saksas rollerite jahil.kui ei leia saab minu käest järgmine nädal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.