Soovitage 125cm3 endurot
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Soovitage 125cm3 endurot
Olen 17 aastane poiss ning tahaks endale osta mootorratast.
Aga vot ei tea millist...
Varsti lähen teen endale ka A1 load ära.
Sain aru,et krossikas mida müüaks Trendimpordis on ikka täielik saast
Olles läbi lugenud teiste kasutajate postitused,sain aru,et krossikat ikka tänavasõiduks kasutada ei saa.Kas siis on see krossikale halb või ei saa ARK läbi.
Nüüd tekkis küsimus.
Enduroga võib sõita linnatänaval aga kas on temaga ka võimalik sõita metsavahelisel teel või annab see kohe otsad
Kui juhtub(mida ma loodan),et sellega saaks ka sõita metsavahelisel teel,
siis tahaks osta endale Endurot.
Hinnaklass võiks olla alla 20000.- eeku ja soovitavalt 4T ning 125 cm3.
Kas leidub sellist Endurot?
Ning,mis veel tähtis oleks on see,et sellel oleks ka garantii ja hoolduspunkt Eestis.
Nüüd vist langesid kõik Endurod ära?
Sest kellegi kasutatud ma ei tahaks aga raha on mul vähe ja tundub,et mootorratas jääbki saamata?
Või mida arvate teie
Jään lootma Teie abile..
Dzeik.
Aga vot ei tea millist...

Varsti lähen teen endale ka A1 load ära.
Sain aru,et krossikas mida müüaks Trendimpordis on ikka täielik saast

Olles läbi lugenud teiste kasutajate postitused,sain aru,et krossikat ikka tänavasõiduks kasutada ei saa.Kas siis on see krossikale halb või ei saa ARK läbi.
Nüüd tekkis küsimus.
Enduroga võib sõita linnatänaval aga kas on temaga ka võimalik sõita metsavahelisel teel või annab see kohe otsad

Kui juhtub(mida ma loodan),et sellega saaks ka sõita metsavahelisel teel,
siis tahaks osta endale Endurot.
Hinnaklass võiks olla alla 20000.- eeku ja soovitavalt 4T ning 125 cm3.
Kas leidub sellist Endurot?
Ning,mis veel tähtis oleks on see,et sellel oleks ka garantii ja hoolduspunkt Eestis.
Nüüd vist langesid kõik Endurod ära?

Sest kellegi kasutatud ma ei tahaks aga raha on mul vähe ja tundub,et mootorratas jääbki saamata?
Või mida arvate teie

Jään lootma Teie abile..
Dzeik.
Endurod on väga vastupidavamad masinad võrreldes krossikatega nii asfaldil kui ka metsas. Endurodel ei ole mootor kõrgforsseeringuga ning seetõttu on mootori eluiga palju pikem. 125cm3 ja 4T on küll pisut lahja, kuid algajale on ta paras pill millega harjutada. Esimesed kaks masinat mis mul paugupealt meelde tulevad on Derbi Senda 125 4takti, ning yamaha XT125R.
Kõige lihtsam variant oleks sul õhtuti istuda saksa või leedu auto/moto kuulutus portaalides ( ntx. mobile.de) ja sealt otsida vastavalt oma vajadustele masin. Kui midagi konkreetset huvitama hakkab siis võta ühendust mõne targemaga, kes tegeleb tsiklite toomisega ( ntx. Kommionu).
Loodan, et leiad omale õige masina.
Kõige lihtsam variant oleks sul õhtuti istuda saksa või leedu auto/moto kuulutus portaalides ( ntx. mobile.de) ja sealt otsida vastavalt oma vajadustele masin. Kui midagi konkreetset huvitama hakkab siis võta ühendust mõne targemaga, kes tegeleb tsiklite toomisega ( ntx. Kommionu).
Loodan, et leiad omale õige masina.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
See on tõesti hea !. Aga ma usun, et stockis peaks tal olema 11kw,aga sellist masinat stockis hoida oleks patt ning seetõttu ma kaldun arvama, et asjal on vähemalt 22kwwitherspoon kirjutas:Olen ise ka otsinud aga vot ei leidnud ktm 125 exc kw arvu![]()
Päris imelik![]()
Kusagil ei olnud seda![]()
Aga kui peaksin leidma kasutatud ktm exc 125 siis tuleks see osta?
On see siis tõesti nii hea

Kevadel lasen igastahes 100% omale selle tuua saksast või leedust.
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
No samas 4taktiline 125cm3 on lahja :/.Elx87 kirjutas:Ise oman hetkel Honda XLR125R'i ja metsassõiduks ning muidu möllamiseks on täitsa vahva pill. 4-taktine, 8,5Kw. Muidugi kui oleks võimalus, siis soovitaks Sul võimsama osta, 125 on alguseks küll hea, kuid kui ei soovi ainult metsas ja rajal möllata siis võib natuke lahjaks jääda.
Aga see 22kw mis sportsummutiga tuleb on ainult sinu teada

-
- Kontakt:
:D
Sa saad varsti järelikult 18aastaseks! Siis kas sa ei ole mõelnud teha 18a lube ehk kui sa hakkad praegu tegema siis saad alles järgmiseks hooajaks load kätte ja millal sul sünnipäev on ? Siis sa võiksid juba 250 4t vvadata ja need on sellised mõnusad juba
ei pea jalaga hoogu lükkkama

-
Teema algataja
Mul oli sünnipäev 7 augustil
Aga ma kardan,et see 250 4T on vist liiga võimas veel minu jaoks
Pigem püüaks sõita 125-ga ja siis kui enam sellega isu ei ole,sest see on liiga lahjaks jäänud,ostan uue
Aga vaatasin,et see Honda XLR125R on ikka päris lahe pill
Kuidas temaga metsas ja linnas müttamine siis ka on?
Palju maksis ja kust ostsid?
Sul endal nõrgaks jäänud see siis juba?
Ma arvan,et alustajale oleks see päris korralik
Yammu kirjutas:
?
Kui jah siis,millisele masinale sa seda soovitasid
Honda XLR125R-le?

Aga ma kardan,et see 250 4T on vist liiga võimas veel minu jaoks

Pigem püüaks sõita 125-ga ja siis kui enam sellega isu ei ole,sest see on liiga lahjaks jäänud,ostan uue

Aga vaatasin,et see Honda XLR125R on ikka päris lahe pill

Kuidas temaga metsas ja linnas müttamine siis ka on?
Palju maksis ja kust ostsid?
Sul endal nõrgaks jäänud see siis juba?
Ma arvan,et alustajale oleks see päris korralik

Yammu kirjutas:
Sa mõtled,et kui panen sportsummuti siis saan 22 KW kätteAga see 22KW,mis sportsummutiga tuleb on ainult sinu teada..Passis on ikkagi 11KW

Honda XLR125R-le?
-
Teema algataja
125cm3 masinad on stockis max.11kw, aga mootor võimaldab enamat. 11kw saavutamiseks topitakse summutisse piiraja. Piiraja eemaldamisel või sportsummuti paigaldamisel tuleb ~22kw. Mis on algajale rohkem kui peakswitherspoon kirjutas:Sa mõtled,et kui panen sportsummuti siis saan 22 KW kätte?
Honda XLR125R-le?

Ega 500cm3 masin ei ole roller, et istud otsa ja väänad gaasi põhja. Ennem kui 500cm3 omale istumise alla soetad oleks ikka vähemalt 2hooaega sõidkogemust vajalik.Lauri23 kirjutas:20 tuhande eest ei saa tegelikult mitte midagi. Kogu raha kuni 18 saad ja load ning osta mõni 500 kuubine piirajaga.
Btw.EXC on mobiles lausa märgitud seal mingi 8kw ja nii

125cm3 4takti on ikkagi lahja:/. Lõppkokkuvõttes sõidab mõni tüünitud rollumees ka mööda.
-
Teema algataja
Xlr on jah algajale täiesti äge pill, ma ei ütle et ta nii meeletult lahjaks on jäänud...lihtsalt kui oled saanud istuda võimsamate pillide otsas, siis tahaksid ise ka juba midagi enamat. Linnas on täiesti käbe pill, maanteel olen maksimum saanud 108km/h ja metsas on ka täiesti lahe kimada...ja muide, jõudu on, kitsastel metsateedel ei tee Sa oma 600ccm ilma kogemusteta ka midagi niiet 125ccm on täiesti okei, jõudu peab ainult olema. On saanud rajalgi käidud, hästi vinge on, muidugi eks ta rohkem metsapill ole, aga rajal on ka täiesti tubli loom:P A maksis ta 29000.- (1999 aasta masin) Saksamaalt toodud omanikult, mitte turult, algusest peale täiesti ilusti käinud.Stockis on XLR'il 8,4kw kuid eks minekut annab ju paljude tegurite abil parandada:P Oled huvitatud?:D
-
Teema algataja
ja muide, mis kuramuse vahet sel on kui lähekski mõni rollerivana mööda...Rollerid on mõeldudki linna ja enduurokad metsa..Üldse, kõik tsiklid mida te seni maininud olete on ju enduurokad, ja enduurokas ei ole mingi kiirusele ehitatud masin, selle jaoks on baik! Enduurokas on mõeldud metsa möllamiseks ja väga heaks läbivuseks, pange mõni roller metsa sõitma, mul sõbra tuttavgi sõitis metsateel rolleriga kraavi kuna asi lihtsalt ei sobinud sinna ja kiirusgi oli liialt suur. Kah asi mille üle muret tunda...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.