2006 REISISIHID
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
...ja väike unistus on sügisepoole Iirimaale või Šotimaale jõuda, kui vinants lubab...

ahvenamaale
Rootsi
Bensuhinnad on 11.95 sek
Diislihinnad on 11.00 sek
ilmad olid ilusad, teed olid viimasepeal
Lühidalt: Läksime laevaga rootsi ja sõitsime lõuna poole(vihma sadas), ööbisime-kuivasime lõuna rootsis. Edasi taani, sillad olid muljetavaldavad, tõesti väga suured on, kahjuks pilte neist ei teinud, kuna seal peatuda ei saa ja eelnevalt ununes fotokas välja võtta. ah jaa see päeva ka sadas!. Ööbisime-kuivasime kesk saksas. Jätkasime saksamaa läbimist, ei saanud ka see päev vihmata, öö olime natuke enne austria piiri, õhtusöögiks tellitud praade ära süüa ei jõudnud, -sakslastel on teistsugune isu.Raigo kirjutas:teksti,pilteCB500 kirjutas:Oli plaan itaalias käia ja täna sai see trip ka lõpetatud.
Järgmine päev sattusime juhuslikult saksa poolel enne piiri Neuschwansteini lossi juurde, see on see mäe otsas olev loss puzzle piltidelt. Läbisime austria, seda juba valdavalt mitte-kiirteel ja sisenesime p-itaaliasse, õhtul jõudsime Bolzanosse kus ka linnaservas ööbisime. Ilm oli jahe, kuid esimene päev kus ei sadanud. Kuna ümberringi olid kõik mäenõlvad viinamarja istandusi täis sai ka võõrustajatelt õhtuks omatehtud vein osta. Bolzanost jätkasime Dolomiitidesse Cortina suunas, kus tee sugugi Grossglockneri mäestikule alla ei jäänud. Kohustuslik igale motomehele kes sinnakanti satub

Kuna ilm oli endiselt kohati pilves, nuhkisime veebist juba eelnevalt ilmaennustusi ja otsustasime minna veneetsia poole kus lubas eelolevateks päevadeks päikest.Veneetsia lähedal kämpingus 2 ööd, ilmad suvised. Veneetsiast jätkasime itaalia lääneranniku suunas(ilmad päeval +27c!!!), vahepeal põikasime ka Maranellosse kuna mul oli tahtmine Ferrari kodu näha. Maranello on väike linnake, ei paista suurt millegi muuga silma kui see, et tänaval keskmisest rohkem Ferrarisid vastu tuleb.
Külastasime muuseumi ja poode, kus meened ei olnud mitte kallid vaid ülikallid, võtmehoidja näiteks 85euri.
Läänerannikul veetsime päeva pisalinnas, torn on tõesti päris viltu, nagu ka üks suurem kupliga hoone sama platsi peal, ei süvenenud küll mis see täpselt oli

Seejärel olime paar päeva rannikul linnas nimega Viareggio, ilm endiselt sügavalt suvine. Ostsin seal ka oma fotokale uue mälukaardi, kuna juba tehtud rohkem kui paarisajast pildist ei olnud tahtmist ühtegi kustutada.
Jätkasime juba ülespoole, kuna nagunii pidi hakkama vaikselt ka kodu poole tulema, veetsime paar päeva ühes hipikommuuni laadses kämpingus oliivisalus, -tingimised siiski eksisteerisidja inimesed olid ka tavalised. Õhtul muidugi kohalik vein.. mida kasvõi pudeli ära võib juua, ilma, et hommikul midagi tunda oleks. Edasi põhja poole Como järve äärde, -ilus järv ja rikkurite villad. Pärast Como ääres veedetud ööd oli aeg itaaliast lahkuda, otsustasime seda huvi pärast teha läbides natuke šveitsi. šveitsis läks ilm kohutavalt külmaks, nii külmaks, et keerasin sisse ühte kohalikku motopoodi ja ostsin sealt omale kindad. Enne šveitsi piiri mägedes sadas lund!!! Temp oli üleval vist nulli lähedal, sest kiivriklaas läks jäässe! Piirivalvur meie värisemisest ei hoolinud ja kadus putkasse pikemaks ajaks passe uurima. Päris shokeeriv külm oli, kuna hommikul olime alles ca +20 käes. šveitsis hakkasime taas lisaks külmale ka vihma saama, väga tugevat vihma kusjuures. šveitsist läksime taas saksamaale, kus päevad vahelduva eduga taas vihmased

674AHD ja vana valge 190 Mercedese suhtes kannatab ettevaatlik olla.
Kunagi tuleb ka täpsem jutt ja pildid, -hea mees kes lubabki.

Endal on plaan sõita alguses laevaga Rootsi, sealt mööda maad ja praami Saksamaale ning mõni päev Rostocki lähedal rannas kohalike sõpradega aega veeta ning siis paar päeva hiljem mööda maad Poola-Leedu-Läti teid pidi tagasi sõita.
Kui keegi teaks aidata, siis kas internetis on ka kuskil häid teekaarte leida selle marsruudi kohta? Oleks hea enne minekut võimalikult täpselt teekond välja arvutada.
...Tänapäeva mugav elu - ei viitsi paberkaarti ette võtta...

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!

...Mõnel meil vist on lihtsalt see viga küljes, et tahab olla lonely rider...

Kahjuks aga pean sind kurvastama, sest reis on seekord kindla eesmärgiga. Nimelt ühe minu väga hea sõbra pisike õde läheb sellel aastal seal kooli ja ma olen palutud ühinema nendega selle pidustustel, seega teatasin, et sõidan tsikliga sinna ning viibin paar päeva oma sõpradega mere ääres ja hiljem ühe sõbra peres.
Kahjuks aga praeguse infoga ei ole kuulnud Poola teede kohta kohe mitte ühtegi positiivset kommentaari, seega võimalik, et minu tuur saab olema hoopis Eesti-Rootsi-Taani-Saksamaa-Taani-Rootsi-Eesti.
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
edu sulle ja anna pärast teada mis nägid.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
-
- Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
- Kontakt:
mis seal ikkaKarupoiss kirjutas:Uhamist ei ole ja punt on superlahe - mina üksi..![]()
...Mõnel meil vist on lihtsalt see viga küljes, et tahab olla lonely rider...![]()
Kahjuks aga pean sind kurvastama, sest reis on seekord kindla eesmärgiga. Nimelt ühe minu väga hea sõbra pisike õde läheb sellel aastal seal kooli ja ma olen palutud ühinema nendega selle pidustustel, seega teatasin, et sõidan tsikliga sinna ning viibin paar päeva oma sõpradega mere ääres ja hiljem ühe sõbra peres.
Kahjuks aga praeguse infoga ei ole kuulnud Poola teede kohta kohe mitte ühtegi positiivset kommentaari, seega võimalik, et minu tuur saab olema hoopis Eesti-Rootsi-Taani-Saksamaa-Taani-Rootsi-Eesti.

-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Mis neil Poola teedel siis nii viga on? Ma soovitaks, nagu juba keegi eelkõneleja, ka Poolast põhja poolt läbi sõita. Seda enam, kui Rostocki kandis juba oled.Karupoiss kirjutas:... hiljem mööda maad Poola-Leedu-Läti teid pidi tagasi sõita.
Kui keegi teaks aidata, siis kas internetis on ka kuskil häid teekaarte leida selle marsruudi kohta? Oleks hea enne minekut võimalikult täpselt teekond välja arvutada.
Teekonna planeerimiseks on väga hea http://www.uk.map24.com/.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.