Rajale sõitma

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Jaks

Lugemata postitus Postitas Jaks »

Kodus oli ikka liiga ilus ilma ja väikse uurimise peale sai teada, et vihm on ka lõppenud ja läksin uuele katsele. Ja see õnnestus ning kohale ma ka jõudsin.
Kuna jah pole enne ühelgu sellisel üritusel käinud ja kedagi ei tundnud, siis kahjuks ka jutule ei sattunud kellegagi.
Aga muidu mulle meeldis veits rinkal tiirutada küll ja loodan ka teine kord kohal olla.

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Ütleme nii, et enam paremini minna ei saanudki - ilma poolest. ;) Mujal sadas - rada KUIV.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Ei-noh, muhe värk, rahvast veeres kõvasti jälle kohale ja ilmataat ei olnud ka lätlane...., sai oma kurvitamise jälle vähe ära rahuldatud. Siiamaani võis nagu kuluvate osade alla rehvid ja klotsid liigitada aga sinna nimekirja tuleb vist nii mõnelgi ja omalgi ka jalarauad kirjutada... :wink:
Mõni mees, kel õnnestus täna võõrast saada, näpuga näitama ei hakka, saab vist kogetud elamusest unetu öö veeta... :lol:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

ega keegi minu vasaku kaane carbon kaitset ei leidnud ? :roll:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

kesva

Lugemata postitus Postitas kesva »

Mõned pildid kah tänasest: http://kesva.lap.ee/aravete02082006/

jalakask

Lugemata postitus Postitas jalakask »

täna oli väga hea trenn rajal. võttis lihased ja põlved-randmed läbi ning enesetunne on vägagi kaihvv;)

selliste sõitude pärast igatse kasvõi superbike'i endale :cry:
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

Hello,
no näpuga võid ikka näidata :twisted: , päris unetu öö ei olnud kuid ega just mitte kõige rahulikum ka, asjast siis lähemalt ka.
Hassar ma tean et sa loed seda siit ka siis sulle kõige suuremad tänud et oma Yamut mulle laenasid :bsmile: , pill uus ja supper ja siis tsikkel nr.46 "ROSSI REPLICA" :twisted: TÄNUD AIVAR SELLE ELAMUSE EEST (w) :wink: , oi jommaijoooo vot see oli juba midagi(ei suuda uskuda et stock pill selline olla saab), kuigi esialgu suts võõras kogu ratas, kuna varem kawa superbike´ga kokkupuuted puuduvad. Esimesed 2 ringi olid täiesti kompimine, kuidas reageerib gaasile, kuidas pidurile jne. Aga kokkuvõttes tglt jäigi ratas mulle suht võõraks, ei saand asja ikka päris hästi käppa, eks peale paari-kolme rajal käimist saaks alles tunnetuse kätte. Kuid oh üllatust suutsin siis oma kompiva ja võõrastava sõiduga sõitta välja 51,9(Aivari aja järgi) 51,8(Manageri aja järgi), seega ise rahul ja üllatund :twisted:
Aivar mis su enda ringi aeg oli vist 51,33 , nii et liigume 50 sek piiri poole ikka tasa ja targu :mrgreen:
piloot kirjutas:
Ei-noh, muhe värk, rahvast veeres kõvasti jälle kohale ja ilmataat ei olnud ka lätlane...., sai oma kurvitamise jälle vähe ära rahuldatud. Siiamaani võis nagu kuluvate osade alla rehvid ja klotsid liigitada aga sinna nimekirja tuleb vist nii mõnelgi ja omalgi ka jalarauad kirjutada... :wink:
Mõni mees, kel õnnestus täna võõrast saada, näpuga näitama ei hakka, saab vist kogetud elamusest unetu öö veeta... :lol:

notlikeme

Lugemata postitus Postitas notlikeme »

päris tihe liiklus paistab piltidelt...

zaps

Lugemata postitus Postitas zaps »

"Sabakaamera" reportaaz:
http://www.zapakas.com/download/MOTO/Ar ... .08.06.avi
8m:35s/156Mb
Kasutaja avatar

zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

korke kirjutas:
ega keegi minu vasaku kaane carbon kaitset ei leidnud ? :roll:
Jep. Üks selline kattemoodi asi oli seal tõesti olemas. Nimelt seal ajavõtmis putka juures, pingi peal. Ilmselt siiani seal.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Inz001 kirjutas:
Hello,
no näpuga võid ikka näidata :twisted: , päris unetu öö ei olnud kuid ega just mitte kõige rahulikum ka, asjast siis lähemalt ka.
Hassar ma tean et sa loed seda siit ka siis sulle kõige suuremad tänud et oma Yamut mulle laenasid :bsmile: , pill uus ja supper ja siis tsikkel nr.46 "ROSSI REPLICA" :twisted: TÄNUD AIVAR SELLE ELAMUSE EEST (w) :wink: , oi jommaijoooo vot see oli juba midagi(ei suuda uskuda et stock pill selline olla saab), kuigi esialgu suts võõras kogu ratas, kuna varem kawa superbike´ga kokkupuuted puuduvad. Esimesed 2 ringi olid täiesti kompimine, kuidas reageerib gaasile, kuidas pidurile jne. Aga kokkuvõttes tglt jäigi ratas mulle suht võõraks, ei saand asja ikka päris hästi käppa, eks peale paari-kolme rajal käimist saaks alles tunnetuse kätte. Kuid oh üllatust suutsin siis oma kompiva ja võõrastava sõiduga sõitta välja 51,9(Aivari aja järgi) 51,8(Manageri aja järgi), seega ise rahul ja üllatund :twisted:
Aivar mis su enda ringi aeg oli vist 51,33 , nii et liigume 50 sek piiri poole ikka tasa ja targu :mrgreen:
Mis Veldi aeg oli siis või ta ei "julgenudki" kohale ilmuda? ;) Mis et sõitsid 2005 ninjaga kiiremini kui uue R1-ga? :)

Krt tegin eile häda korras ka väikese ringi ja nüüd õlg lõhub valutada :(
Kasutaja avatar

Inz001

tuli nii välja jah et kõige kiiremini sõitsin 2005kawaga 51,9 millega kokku läbisin vast 5ringi, siis enda 2002 yamuga parim aeg 52,5 ja 2006 yamuga 53,5 :twisted:
ja Velt ei tulnud jah kohale :(
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

zombie kirjutas:
Jep. Üks selline kattemoodi asi oli seal tõesti olemas. Nimelt seal ajavõtmis putka juures, pingi peal. Ilmselt siiani seal.
ehh.. üks kate vedeles seal jahh.. aga see oli stardisirge lõpus... Välimuselt tundub kangesti Korgits-Tjuuningu moodi olevat küll....

Pilt
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Inz001

ja kus ülejäänud pildi-video materjal on :roll:
Kasutaja avatar

zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

Kommionu kirjutas:
zombie kirjutas:
ehh.. üks kate vedeles seal jahh.. aga see oli stardisirge lõpus... Välimuselt tundub kangesti Korgits-Tjuuningu moodi olevat küll....
Kommionu- see polnud see. Mina nägin seda millel oli suur auk sisse kulunud. Ilmselt siis mööda rada lohisemisest?

loogish

Lugemata postitus Postitas loogish »

Sigalahe treening oli! Sai uusi tuttavaid ja ringi aegu parandatud. Jalarauad kuuluvad kyll välja vahetamisele, kuid järgmine kord kindlalt kohal!
Parim aeg siis 56,1 (kawa z750)

stonefree

Inz001 kirjutas:
tuli nii välja jah et kõige kiiremini sõitsin 2005kawaga 51,9 millega kokku läbisin vast 5ringi, siis enda 2002 yamuga parim aeg 52,5 ja 2006 yamuga 53,5 :twisted:
Yllatav yllatav. Netis lugesin, et yks vend ostis ZX-10R (2004 vist) aga ringiajad olid tal alguses halvemad kui vana ZX-9R-ga, läks aega enne kui ära harjus. Tavaliselt öeldakse, et ninjaga läheb pikemalt, Yamu v Hondaga harjub kiiremini. Endal kyll kogemus puudub. Ning kardirada ja korralik ringrada muidugi 2 iseasja.
Kasutaja avatar

Inz001

Heh internetist lugesid :mrgreen:
Net ja reaalne elu on ikka kaks erinevat asja(kui ma ütlen et zx10r on jama ja õige pill on hoopis cbr1000rr siis seda sa ka ei võtaks ju kohe kulla pähe), arvustusi võib lugeda, kuid arvamused on alati erinevad, niipalju kui on inimesi, nii palju ka arvamusi ja tglt on mõlemad rattad tänava liikluses head ;) ja äkki on kõige parem üldse gixxer :twisted:
Kuigi ma ise kulgen ka Yamuga, on siiski 2006a. mudel erinev minu omast, kuidagi võõras tundus-tundub. Sama ka tglt oli Rossi Replicaga, et võõras kuid suts kindlam tunne oli, õiget tsikli tunnetust vast ei saanud kummagagi tglt.
A no järgmine kord ongi plaanis minna siis Saugale, ehk saan siis seal enda omaga ringiaega proovida(kui muidugi siduri korda saan ja uued rehvid alla) ja kui Aivar lubab ka enda Rossi Replicat proovida siis hea võrrelda. Kuna ma kunagi ple Saugal sõitnud siis oleks see elamus omaette ja eks näis mis aja seal välja sõidaksin ühe või teise rattaga.
stonefree kirjutas:
Inz001 kirjutas:
Yllatav yllatav. Netis lugesin, et yks vend ostis ZX-10R (2004 vist) aga ringiajad olid tal alguses halvemad kui vana ZX-9R-ga, läks aega enne kui ära harjus. Tavaliselt öeldakse, et ninjaga läheb pikemalt, Yamu v Hondaga harjub kiiremini. Endal kyll kogemus puudub. Ning kardirada ja korralik ringrada muidugi 2 iseasja.

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

ei ava seda avi videot miskipärast hääl on aga pilti pole
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

tõmba koodekid.
soovitan k-lite codec pack-i

stonefree

zaps kirjutas:
"Sabakaamera" reportaaz:
Lahe video! Eriti meeldiks mul kui kaamera oleks ees ka, siis saaks veel lahedama video kokku kombineerida! Iseasi kas see liiga keeruliseks ei läheks, sest kuhu selle kaamera kinnitad ...

Muide, ega see sul mitte R6 ei olnud, mis nii kenasti pöördesse läks? :)

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

stonefree kirjutas:
zaps kirjutas:
"Sabakaamera" reportaaz:
Lahe video! Eriti meeldiks mul kui kaamera oleks ees ka, siis saaks veel lahedama video kokku kombineerida! Iseasi kas see liiga keeruliseks ei läheks, sest kuhu selle kaamera kinnitad ...

Muide, ega see sul mitte R6 ei olnud, mis nii kenasti pöördesse läks? :)
Njaa ... nii petlik on HÄÄL!!! ;)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

see on sinu katte....mina koristan alati enda oma ära ja panen sõlme peale :twisted:
Kommionu kirjutas:
zombie kirjutas:

Pilt

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

piloot

Inz001 kirjutas:
ja kus ülejäänud pildi-video materjal on :roll:
kas kommionu kasutadud kantossiga siis kogu pildimaterjal piirdubki..., kui muud ei ole, saaks äkki vähemalt videomaterjali selle vahendi eelnevast käekäigust... :mrgreen:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

AivarAun

Lugemata postitus Postitas AivarAun »

Jõudu kiirusekummardajad.Käisin vahepeal nädalavahetusel saugal eestikatel ja õnnestus isegi jumala abiga tsikkel tervelt kärus tagasi tuua.koht ei ole eriti märkimisväärne,kaheksas,aga noh trenn oli kõva ja kiirused ka hoopis teised millega ma juba aravetel ära harjuma hakkasin. Nii et mehed andke märku kui uus katse aravetele-olen kohal.

piloot

Kuda siis jääb...kas jätkub iga kolmapäevane traditsioon? Ise loivaks kohale. Mingi pool ajast võiks ju see kord vastupidi ringi ka vahelduseks hõõruda...
Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Inz001

Palju Õnne Aivar :bsmile:
Mhmm selle kolmap. sõidu kohta niipalju, et mina kahjuks vist seekord ei tule, kuna siduri detaile ikka ootan ja viibin Eestist ära, kuid järgmine nädal võiks hoopis Saugale sõitma minna.
AivarAun kirjutas:
Jõudu kiirusekummardajad.Käisin vahepeal nädalavahetusel saugal eestikatel ja õnnestus isegi jumala abiga tsikkel tervelt kärus tagasi tuua.koht ei ole eriti märkimisväärne,kaheksas,aga noh trenn oli kõva ja kiirused ka hoopis teised millega ma juba aravetel ära harjuma hakkasin. Nii et mehed andke märku kui uus katse aravetele-olen kohal.
Kasutaja avatar

DeeJay
Tsikkel: Yamaha R1

:)

Lugemata postitus Postitas DeeJay »

Mina olen platsis, kui minek on!
<Edasi viib R1>

piloot

Re: :)

DeeJay kirjutas:
Mina olen platsis, kui minek on!
pildi pealt vaadates, pole sa sealt veel minemagi saanud... :mrgreen:
Pilt
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Suhtlesin veidi tegelastega ja tundub, et Iru ring on sõidukorras.
Väidetavalt rada töötab ja väidetavalt pole rajal rehve. Ise pole neid väiteid kontrollinud ja raja sobivust tsiklile proovinud, kuid kardiga oli väga mõnus.
Suur pluss - pole vaja 200km lisaotsa, et rajal käia. Rada on ilmselt aeglasem kui Rapla või Aravete.

Ahjaa, Aravete raja haldaja (ei tea, kas endine või praegune) palus eelmisel korral, et peale 21.00 rajal ei sõidetaks.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”