Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Kuna jah pole enne ühelgu sellisel üritusel käinud ja kedagi ei tundnud, siis kahjuks ka jutule ei sattunud kellegagi.
Aga muidu mulle meeldis veits rinkal tiirutada küll ja loodan ka teine kord kohal olla.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Mõni mees, kel õnnestus täna võõrast saada, näpuga näitama ei hakka, saab vist kogetud elamusest unetu öö veeta...

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
no näpuga võid ikka näidata

Hassar ma tean et sa loed seda siit ka siis sulle kõige suuremad tänud et oma Yamut mulle laenasid

Aivar mis su enda ringi aeg oli vist 51,33 , nii et liigume 50 sek piiri poole ikka tasa ja targu

piloot kirjutas:Ei-noh, muhe värk, rahvast veeres kõvasti jälle kohale ja ilmataat ei olnud ka lätlane...., sai oma kurvitamise jälle vähe ära rahuldatud. Siiamaani võis nagu kuluvate osade alla rehvid ja klotsid liigitada aga sinna nimekirja tuleb vist nii mõnelgi ja omalgi ka jalarauad kirjutada...![]()
Mõni mees, kel õnnestus täna võõrast saada, näpuga näitama ei hakka, saab vist kogetud elamusest unetu öö veeta...
Mis Veldi aeg oli siis või ta ei "julgenudki" kohale ilmuda?Inz001 kirjutas:Hello,
no näpuga võid ikka näidata, päris unetu öö ei olnud kuid ega just mitte kõige rahulikum ka, asjast siis lähemalt ka.
Hassar ma tean et sa loed seda siit ka siis sulle kõige suuremad tänud et oma Yamut mulle laenasid, pill uus ja supper ja siis tsikkel nr.46 "ROSSI REPLICA"
TÄNUD AIVAR SELLE ELAMUSE EEST
![]()
, oi jommaijoooo vot see oli juba midagi(ei suuda uskuda et stock pill selline olla saab), kuigi esialgu suts võõras kogu ratas, kuna varem kawa superbike´ga kokkupuuted puuduvad. Esimesed 2 ringi olid täiesti kompimine, kuidas reageerib gaasile, kuidas pidurile jne. Aga kokkuvõttes tglt jäigi ratas mulle suht võõraks, ei saand asja ikka päris hästi käppa, eks peale paari-kolme rajal käimist saaks alles tunnetuse kätte. Kuid oh üllatust suutsin siis oma kompiva ja võõrastava sõiduga sõitta välja 51,9(Aivari aja järgi) 51,8(Manageri aja järgi), seega ise rahul ja üllatund
![]()
Aivar mis su enda ringi aeg oli vist 51,33 , nii et liigume 50 sek piiri poole ikka tasa ja targu![]()

Krt tegin eile häda korras ka väikese ringi ja nüüd õlg lõhub valutada

ehh.. üks kate vedeles seal jahh.. aga see oli stardisirge lõpus... Välimuselt tundub kangesti Korgits-Tjuuningu moodi olevat küll....zombie kirjutas:Jep. Üks selline kattemoodi asi oli seal tõesti olemas. Nimelt seal ajavõtmis putka juures, pingi peal. Ilmselt siiani seal.

Kommionu- see polnud see. Mina nägin seda millel oli suur auk sisse kulunud. Ilmselt siis mööda rada lohisemisest?Kommionu kirjutas:ehh.. üks kate vedeles seal jahh.. aga see oli stardisirge lõpus... Välimuselt tundub kangesti Korgits-Tjuuningu moodi olevat küll....zombie kirjutas:Jep. Üks selline kattemoodi asi oli seal tõesti olemas. Nimelt seal ajavõtmis putka juures, pingi peal. Ilmselt siiani seal.
Yllatav yllatav. Netis lugesin, et yks vend ostis ZX-10R (2004 vist) aga ringiajad olid tal alguses halvemad kui vana ZX-9R-ga, läks aega enne kui ära harjus. Tavaliselt öeldakse, et ninjaga läheb pikemalt, Yamu v Hondaga harjub kiiremini. Endal kyll kogemus puudub. Ning kardirada ja korralik ringrada muidugi 2 iseasja.Inz001 kirjutas:tuli nii välja jah et kõige kiiremini sõitsin 2005kawaga 51,9 millega kokku läbisin vast 5ringi, siis enda 2002 yamuga parim aeg 52,5 ja 2006 yamuga 53,5![]()
ja Velt ei tulnud jah kohale

Net ja reaalne elu on ikka kaks erinevat asja(kui ma ütlen et zx10r on jama ja õige pill on hoopis cbr1000rr siis seda sa ka ei võtaks ju kohe kulla pähe), arvustusi võib lugeda, kuid arvamused on alati erinevad, niipalju kui on inimesi, nii palju ka arvamusi ja tglt on mõlemad rattad tänava liikluses head

Kuigi ma ise kulgen ka Yamuga, on siiski 2006a. mudel erinev minu omast, kuidagi võõras tundus-tundub. Sama ka tglt oli Rossi Replicaga, et võõras kuid suts kindlam tunne oli, õiget tsikli tunnetust vast ei saanud kummagagi tglt.
A no järgmine kord ongi plaanis minna siis Saugale, ehk saan siis seal enda omaga ringiaega proovida(kui muidugi siduri korda saan ja uued rehvid alla) ja kui Aivar lubab ka enda Rossi Replicat proovida siis hea võrrelda. Kuna ma kunagi ple Saugal sõitnud siis oleks see elamus omaette ja eks näis mis aja seal välja sõidaksin ühe või teise rattaga.
stonefree kirjutas:Yllatav yllatav. Netis lugesin, et yks vend ostis ZX-10R (2004 vist) aga ringiajad olid tal alguses halvemad kui vana ZX-9R-ga, läks aega enne kui ära harjus. Tavaliselt öeldakse, et ninjaga läheb pikemalt, Yamu v Hondaga harjub kiiremini. Endal kyll kogemus puudub. Ning kardirada ja korralik ringrada muidugi 2 iseasja.Inz001 kirjutas:tuli nii välja jah et kõige kiiremini sõitsin 2005kawaga 51,9 millega kokku läbisin vast 5ringi, siis enda 2002 yamuga parim aeg 52,5 ja 2006 yamuga 53,5![]()
ja Velt ei tulnud jah kohale
Njaa ... nii petlik on HÄÄL!!!stonefree kirjutas:Lahe video! Eriti meeldiks mul kui kaamera oleks ees ka, siis saaks veel lahedama video kokku kombineerida! Iseasi kas see liiga keeruliseks ei läheks, sest kuhu selle kaamera kinnitad ...zaps kirjutas:
Muide, ega see sul mitte R6 ei olnud, mis nii kenasti pöördesse läks?

Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kommionu kirjutas:ehh.. üks kate vedeles seal jahh.. aga see oli stardisirge lõpus... Välimuselt tundub kangesti Korgits-Tjuuningu moodi olevat küll....zombie kirjutas:Jep. Üks selline kattemoodi asi oli seal tõesti olemas. Nimelt seal ajavõtmis putka juures, pingi peal. Ilmselt siiani seal.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Mhmm selle kolmap. sõidu kohta niipalju, et mina kahjuks vist seekord ei tule, kuna siduri detaile ikka ootan ja viibin Eestist ära, kuid järgmine nädal võiks hoopis Saugale sõitma minna.
AivarAun kirjutas:Jõudu kiirusekummardajad.Käisin vahepeal nädalavahetusel saugal eestikatel ja õnnestus isegi jumala abiga tsikkel tervelt kärus tagasi tuua.koht ei ole eriti märkimisväärne,kaheksas,aga noh trenn oli kõva ja kiirused ka hoopis teised millega ma juba aravetel ära harjuma hakkasin. Nii et mehed andke märku kui uus katse aravetele-olen kohal.
Väidetavalt rada töötab ja väidetavalt pole rajal rehve. Ise pole neid väiteid kontrollinud ja raja sobivust tsiklile proovinud, kuid kardiga oli väga mõnus.
Suur pluss - pole vaja 200km lisaotsa, et rajal käia. Rada on ilmselt aeglasem kui Rapla või Aravete.
Ahjaa, Aravete raja haldaja (ei tea, kas endine või praegune) palus eelmisel korral, et peale 21.00 rajal ei sõidetaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.