Peugeot speedfight 2 või Aprilia DiTech?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Peugeot speedfight 2 või Aprilia DiTech?
Kumb on parem? mida te soovitaksite? kumma masina jupid on kallimad? ja veel + - nende rolerite kohta.... ette tänades
Viimati muutis sassik, 06 Aug 2006, 14:34, muudetud 1 kord kokku.
-
Re: Peugeot speedfight 2 või Aprilia DiTech?
soovitaks kindlalt ditechi... endal on ditech ja liigub palju paremini kui tuttava sp2, jupid on kallimad kindlasti aprilial kuid selle eest on ta väga vastupidav, ainukesed miinused on et bensiin ei tohi kunagi otsa saada muidu on risk et bensupump tuleb välja vahetada ja see ka et ei ole vänta millest rollerit käima lüüa... plussiks on kindlasti väike bena kulu: 2,5-3l/100km, kindlasti valiks ditechi kuna on ka uuem... samas oleneb nende kindlate masinate olukorrast ka...sassik kirjutas:Kumb on parem? mida te soovitaksite? kumma masina jupid on kallimad? ja veel + - nende rolerite kohta.... ette tänades
DiTech 

-
Teema algataja
ma ise valiks ka ditech'i, ta on uuem, tal on sissepritse, näeb isegi ilusam välja. sp esi hark on kahtlane minuarust, muidugi see on maitse asi. samas sp'si on linnapildis vähem. juppe on mõlemale leida.
mul on millegi pärast arvamus et ditech peab paremini vastu ka, a see oleneb jällegi kasutajast.
mul on millegi pärast arvamus et ditech peab paremini vastu ka, a see oleneb jällegi kasutajast.
-
-
Ise vötaks KINDLALT DiTechi, vastupidav mootor, väike benakulu, väike ölikulu. Miinuseks = Kui peaks sissepritsega midagi juhtuma, siis vöivad kulud suured olla. (peale ostu/enne ostu soovitaks korra rolleri AP motosse viia vms., et sissepritse üle vaadatakse. (kui on 04 uuem variant, siis on piaggio sissepritse mootor peal, tuttav söitnud 8000 km ja pole midagi juhtunud, pmst. kogu aeg 80 km/h)
Peugeot SpeedFight 2 = Välimus ei meeldi ÜLDSE mulle, ei hakkaks mötlemagi osta seda.
Esihark väga kahtlane. Spido osa ei meeldi. Kiirendus pidi uimane olema.
Ühesönaga pole minu maitse.
Peugeot SpeedFight 2 = Välimus ei meeldi ÜLDSE mulle, ei hakkaks mötlemagi osta seda.

Ühesönaga pole minu maitse.

Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
kaua sa kordad?streeter kirjutas:Eino raudselt võta DiTech!!! Plussid: Sissepritse, väike bena/õli kulu, kena välimus, suur, hea kiirus/kiirendus. Miinused: pole kickstarterit, jupid kallid.

Mitu korda jubaöeldud seda..
Enive ise valiks ka DiTechi,kuna Peugoet'id on jamad, st. neil on pidevalt midagi viga. Endaloli Peugeot Zenith ja mingi teine Peugeot, ja ainult lagunes.. Oleneb ka eelnevast kasutajast, Zenith'isain suht halvas seiskorrasolevana.
samas ei saa nii võtta... kas sul ditech on olnud et sa saad öelda et ta on vastupidavam kui peugeot?klemm kirjutas:kaua sa kordad?streeter kirjutas:Eino raudselt võta DiTech!!! Plussid: Sissepritse, väike bena/õli kulu, kena välimus, suur, hea kiirus/kiirendus. Miinused: pole kickstarterit, jupid kallid.
Mitu korda jubaöeldud seda..
Enive ise valiks ka DiTechi,kuna Peugoet'id on jamad, st. neil on pidevalt midagi viga. Endaloli Peugeot Zenith ja mingi teine Peugeot, ja ainult lagunes.. Oleneb ka eelnevast kasutajast, Zenith'isain suht halvas seiskorrasolevana.
DiTech 

Ditech oleks jah vist mõistlikum ost.Samas kui sissepritse värgiga midagi juhtub siis on asi sitasti sest see maksab roppu raha.
SpeedFight 2 on ka tegelikult normaalne roller aga kui nad on stockid siis kindlalt ditech kuna ta läheb originaalis rohkem välja ja pidavat vastupidavam ka olema.
SpeedFight 2 on ka tegelikult normaalne roller aga kui nad on stockid siis kindlalt ditech kuna ta läheb originaalis rohkem välja ja pidavat vastupidavam ka olema.
Aprilia 05 Street