Milliseid avaneva lõuaga kiivreid on?
Hermeetiliselt pole vast päris korrektne sõna, aga tihedalt ikkagi. Kuda ma seda kõrvklappi nüüd kirjeldan - nagu suurematel klassikalistel kõrvaklappidel (st. mitte antiik aga mitte ka hüpermoderndisain) on selline pehme poole cm - cm paksune serv. Kui tegu täismõõdus klappidega, siis kogu kõrvalest jääb selle pehmenduse sisse, aga mul sellised "poolemõõdused" (oletan mälu järgi, et läbimõõt ca 6 cm - hetkel ühe jootekolviga poisi käes, kes ristab neid mu nokiaga kokkusobitatavaks, loodan mõne päeva pärast tagasi saada
ning jäävad istuma kõrvalesta peale.
Kuivõrd nad "upuvad" selle rombikujulise poroloonitüki koha peale, siis oluliselt kiivrit kangutama ei pea. Küll aga on kümnekonna korraga omandatav tehnika, kuidas kiiver koos klappidega pähe panna nii, et kõrvalesta ülaserv tagurpidi ei painduks. Ja siis on juba hea....
Proovin, kui meeles seisab:
1) vaadata elektroonikapoest, et mis oli klappide mudel, mida kasutasin
2) kui klapid jootekolviga-poisi käest tagasi saan, siis mõne pildi ehk siia visata
3) kui süsteem korras ja kellelgi huvi, võin julgelt (peamiselt trts, aga vahel ikka ka mujal) ka eputada

Kuivõrd nad "upuvad" selle rombikujulise poroloonitüki koha peale, siis oluliselt kiivrit kangutama ei pea. Küll aga on kümnekonna korraga omandatav tehnika, kuidas kiiver koos klappidega pähe panna nii, et kõrvalesta ülaserv tagurpidi ei painduks. Ja siis on juba hea....
Proovin, kui meeles seisab:
1) vaadata elektroonikapoest, et mis oli klappide mudel, mida kasutasin
2) kui klapid jootekolviga-poisi käest tagasi saan, siis mõne pildi ehk siia visata
3) kui süsteem korras ja kellelgi huvi, võin julgelt (peamiselt trts, aga vahel ikka ka mujal) ka eputada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.