Ei käivitu/bensiin karteris

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ohhohhoo. Mul oli sama jama, aga siis ei kirjutanud keegi midagi. Nüüd, kus asja ise selgeks tegin, on kirjas ka.
Mul Kawa Gpz 550. Ja seisnud ratas, mis sai siis üles soojendatud.
70 kilti sain sõita ja seistes bensuloik all. No tuli karpade ujukikambri kaane vahelt - selge, tihend ei pea. Kuivõrd aga mul oli karpasid Motodepoos timmitud, pöördusin nende poole, et vot selline lugu. No õige ka, see oli nende tegematajätmine küll, kutsuti ilusti, et tulgu ma kohale, vaatavad. Samas ei mahtunud mulle pähe lekkiva bensu hulk - paagist ei peaks ju peale tulema, kui kraan peab. Ma pidin mõneks päevaks ära sõitma ja ei saanud remonti minna, panin tsikli keskjala peale ja vaatasin, et enam ei tilgu. No ja kui tagasi tulin, et remonti sõita, oli paak tühi ja karter silmini bensu täis. Vot nii.
Asja anatoomia aga järgmine. Kraani membraan õhtal, mistõttu pealevool pidevalt peal. Nõelklappidest midagi ikkagi immitses läbi, mistõttu ujutas karpad üle. Samas kui masin oli külgjalal kaldu, immitses see ülevoolav kütus välja ujukikaane vahelt, enne kui ülevoolutorud täita. Ja kui siis keskjalale tõstsin, läks masin ettepoole kaldu ja see bensiin immitses silindrisse ja sealtkaudu karterisse. Ülevooluni ei tõusnud tase ilmselt seetõttu, et ujukikambri tihend ei pidanud. Kah mu uus õli kõik pees.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”