Sissepritse remont ehk Aprilia DiTech
-
Teema algataja
ei no kaastunnet ma ei vaja ja omanikku pole kah püüda vaja kuna mul teada kus ta elab ja kui ta laseb edasi sammuti nagu praeguseni ja mõtleb et ta on mingi 14 aastane kättesaamatu ja igati vägev vend siis lahendan selle asja tiba teisiti moodi.
ja see teema ei sobi kohe kindlasti nende küsimuste vastuseks kas osta kasutatud aerox või uus cpi sest õtle mulle paljud jõuavad korraga 40kilo välja käia rolleri eest?võibolla oled ja 14aastane ja sul on mingid rikkuritest vanemad kes on sind ära hellitanud ja ostavad sulle kohe 40k maksva rolleri
Ning teema on pigem selleks,et leida mõni mees kes oskab sellist tööd ja teeks mu rolleri korda JA MUIDUGI MA MAKSAN SELLE EEST JA MA EI TAHA MIDAGI TASUTA SAADA sest muidu arvab äkki et tahan veel tasuta
ja see teema ei sobi kohe kindlasti nende küsimuste vastuseks kas osta kasutatud aerox või uus cpi sest õtle mulle paljud jõuavad korraga 40kilo välja käia rolleri eest?võibolla oled ja 14aastane ja sul on mingid rikkuritest vanemad kes on sind ära hellitanud ja ostavad sulle kohe 40k maksva rolleri
Ning teema on pigem selleks,et leida mõni mees kes oskab sellist tööd ja teeks mu rolleri korda JA MUIDUGI MA MAKSAN SELLE EEST JA MA EI TAHA MIDAGI TASUTA SAADA sest muidu arvab äkki et tahan veel tasuta

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.