Sissepritse remont ehk Aprilia DiTech
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Sissepritse remont ehk Aprilia DiTech
Niisiis asi selline,et mu roller(Aprilia SR 50 DiTech 2002)pani üks päew pillid kokku ja enam tööle ei hakka
Sai siis teine remonti viidud ja mis seal siis välja tuli.
Õhu puhasti oli jumala puru ja mootoris oli keegi kah midagi soperdanud ning kütuse peale anne kah peedis.Kuna asi on sissepritse siis Tartus seda ei remondita ja selle pärast mina Tallinna kah ei hakka asja vedama oma kulude ja kirjadega kuna müüa mulle sellise sita keeras ja mitte midagi poole sõnagagi ei maininud.Mis peaks tegema selle asjaga nüüd kuna igal müüdaval kasutatul asjal peab Üks kuu garantiid olema müüa poolt.
Ja küsiks siis kah kas keegi siit foorumist oskab sellist asja remontida?

Sai siis teine remonti viidud ja mis seal siis välja tuli.
Õhu puhasti oli jumala puru ja mootoris oli keegi kah midagi soperdanud ning kütuse peale anne kah peedis.Kuna asi on sissepritse siis Tartus seda ei remondita ja selle pärast mina Tallinna kah ei hakka asja vedama oma kulude ja kirjadega kuna müüa mulle sellise sita keeras ja mitte midagi poole sõnagagi ei maininud.Mis peaks tegema selle asjaga nüüd kuna igal müüdaval kasutatul asjal peab Üks kuu garantiid olema müüa poolt.
Ja küsiks siis kah kas keegi siit foorumist oskab sellist asja remontida?
-
Teema algataja
ei no t*** küll mis ma pean selle rolleri siis ostes juppideks võtma kah wõi?holma kirjutas:No kas ostja(sina) enne rollerit üle ei vaadanud-katsunud-proovinud, et alles nüüd avastasid, et õhupuhasti katki. See ju teada-tuntud asi, et müüjad vigu varjama kipuvad. Kas ostsid kuskilt firmast?
Põlveotsas seda sissepritsesüsteemi vist ei remondi...ikka maaletooja-hoolduse kätte.
selline asi nagu usaldus on kah olemas aga siin vist jah sellist asja ei tunta või on see väga ebatavaline

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Võta siis eelmise omanikuga ühendust ja klaarige see asi ära. Mis see närvitsemine enam siin aitab. Ega teised süüdi ole. Siin?BuFu kirjutas:ei no t*** küll mis ma pean selle rolleri siis ostes juppideks võtma kah wõi?
selline asi nagu usaldus on kah olemas aga siin vist jah sellist asja ei tunta või on see väga ebatavaline

-
Teema algataja
omfg sa ikka ei saa aru või?Zidist kirjutas:Kui tahad osta, kui ei taha mine poodi ja osta 40 tonni eest roller. Nii lihtne see ongi. Sa pead ise vaatama mida sa ostad.
mis ma pean mootori lahti kiskuma kui ma ostma lähen asja ta täiesti juppideks lammutan ta siis we?

ja see vend lihtsalt ei võta enam kõnesid vastu ainult kui helistada teiselt numbrilt siis võtab ja kohe kui kuuleb,et see olen mina siis kiired vabandused tulema

-
...
see teema sobiks ideaalselt neile kes pärivad pidevalt " kumb valida kas kasutatud aerox või uus cpi " ja kui sa pidevalt mölised teistega siis ma ei usu, et abi kiiresti saabub.
RS 125
Sa pead rolleri ikka ise remonti viima, sest väga vähe tõenäoline on, et eelmine omanik seda ise parndab või kompenseerib kulud.
Viimati muutis ken100, 01 Aug 2006, 21:44, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
ei no kaastunnet ma ei vaja ja omanikku pole kah püüda vaja kuna mul teada kus ta elab ja kui ta laseb edasi sammuti nagu praeguseni ja mõtleb et ta on mingi 14 aastane kättesaamatu ja igati vägev vend siis lahendan selle asja tiba teisiti moodi.
ja see teema ei sobi kohe kindlasti nende küsimuste vastuseks kas osta kasutatud aerox või uus cpi sest õtle mulle paljud jõuavad korraga 40kilo välja käia rolleri eest?võibolla oled ja 14aastane ja sul on mingid rikkuritest vanemad kes on sind ära hellitanud ja ostavad sulle kohe 40k maksva rolleri
Ning teema on pigem selleks,et leida mõni mees kes oskab sellist tööd ja teeks mu rolleri korda JA MUIDUGI MA MAKSAN SELLE EEST JA MA EI TAHA MIDAGI TASUTA SAADA sest muidu arvab äkki et tahan veel tasuta
ja see teema ei sobi kohe kindlasti nende küsimuste vastuseks kas osta kasutatud aerox või uus cpi sest õtle mulle paljud jõuavad korraga 40kilo välja käia rolleri eest?võibolla oled ja 14aastane ja sul on mingid rikkuritest vanemad kes on sind ära hellitanud ja ostavad sulle kohe 40k maksva rolleri
Ning teema on pigem selleks,et leida mõni mees kes oskab sellist tööd ja teeks mu rolleri korda JA MUIDUGI MA MAKSAN SELLE EEST JA MA EI TAHA MIDAGI TASUTA SAADA sest muidu arvab äkki et tahan veel tasuta

-
Teema algataja
nojah nüüd sain helistades müüa kätte ja tema muidugi tõi selle saksast ja ise ei sõitnud temaga vist eriti ja ise ei näppinud seal seega saksas juba oli see s**t sinna kokku keeratud
ja AP moto jääb mulle tiba kaugeks vist sest tallinnasse transportida ei saa eriti nagu.
a palju see siis maksma võib minna umbes? 3k,5k,7k,10k??

ja AP moto jääb mulle tiba kaugeks vist sest tallinnasse transportida ei saa eriti nagu.

-
Kui aind sissepritse, siis kuskil 5k võid arvestada.BuFu kirjutas:nojah nüüd sain helistades müüa kätte ja tema muidugi tõi selle saksast ja ise ei sõitnud temaga vist eriti ja ise ei näppinud seal seega saksas juba oli see s*** sinna kokku keeratud![]()
Aga ma arvan et mujal Eestis ei tehagi seda sissepritset kui AP-Motos.
Või äkki proovid ramot?
Kui AP-Motosse viia siis kaku mootor alt ära ja niimoodi saad ikka mingi autoga ära viidud

Viimati muutis aprilia sr 50, 01 Aug 2006, 22:32, muudetud 1 kord kokku.
Kjataana
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Lõpeta nüüd ära! Seda ei tea vanajumal taevas ka mitte. Ja kuidas selle rolleri pealinna toimetamine saab nii raske(vaat, et võimatu olla)? Sõiduauto+haagis. Kui neid pole, saab rentida mõlemaid. Võimatut ei ole siin midagi. Kas Tartus tõesti ühtegi asutust ei ole, kus Aprilia kaherattalisiBuFu kirjutas:a palju see siis maksma võib minna umbes? 3k,5k,7k,10k??
teenindataks? Kas mitte Wild Riders MC TARTU
Võru 30B, Tartu 50108Tel:
(+372) 730 3045
Fax:
(+372) 730 3046
E-mail:
info@wildriders.ee
-
Kasutatud asjadega kaasnebki selline risk. Ise ostsin aprilia sr 50 DiTechi, siis see jooksis kokku jne, sissepritse jamas jpm. Kogu aeg oli AP Motos see, ja remondiarved ei olnud väikesed. 5k vöid ma arvan kindlasti arvestada.(mul olid need veel suuremad).
Ise ei osta enam mitteühtki kasutatud sissepritsega rollerit (kui läbisöit alla 1000 km, siis veel .. )
Ise ei osta enam mitteühtki kasutatud sissepritsega rollerit (kui läbisöit alla 1000 km, siis veel .. )
Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.