Milliseid avaneva lõuaga kiivreid on?
Endal Nolan 102. Laias laastus üsna rahul. Lõuaosa on lähedal küll, kuid mitte nii lähedal kui eelmisel mudelil N101. Igatahes suutsin mikri sinna sisse (natuke külje poole) ära mahutada kah.
Tuulemüra (OT - mõelge välja neljatäheline uudissõna sõna tuulemüra asemele
) häirib küll. Olgugi, et mu teine kiiver - venna vana kinnine Grex - on veel hullem, ei ole ma tegelikult väga rahul selle nolaniga küll ses osas. Maanteel kasutan kõrvatroppe ning nüüd olen nikerdamas sellist ratsi, et lammutasin ühed Philipsi poolsuured DJ-kõrvaklapid ära ning need surun kiivrisse. Tundub, et süsteem hakkab päris kenasti ilmet võtma - olen juba MP3 pleieriga kasutanud. Kuna sellised DJklapid katavad kõrva hermeetiliselt, siis on praktiliselt täielikult lahendumas tuulemüraküsimus. Klapid mahuvad (täpset mõõtu ei oska praegu öelda, sest kiiver garaažis) väga täpselt ära sellesse auku, kus on originaalis rombikujuline poroloonitükk ning seal olles jääb täpselt (vähemalt minu) kõrva katma. Niipea kui kiivri klappidega pähe panen, enam kõrvalseisja juttu kuulda ei ole.
Tuulemüra (OT - mõelge välja neljatäheline uudissõna sõna tuulemüra asemele

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.