Ringrada harrastajatele 29.juuli Pärnu ringrajal!

-Tomm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

Üritus oli suurepärane. Tänud Tramm&Co-le (w) (w) (w) .

Natuke üllatas osalejate suhteliselt väike hulk, kui võrrelda seda Aravetel käiva massiga. Ilmselt oli see paljuski põhjustatud ilmaoludest mis Tallinnas hommikul valitsesid. Ega saa salata, katuselt kostvat kolinat kuulates ei olnud endalgi erilist tahtmist voodist välja aknale ronida. Nagunii oli kuulda mis ilm väljas on. Hingejõudu andis see, et managerile sms-i saates selgus, et ta oli ka ennast üles ajanud. Samuti oli julgustav Trammi öine postitus foorumisse, mille kohaselt Sauga ringrajal kunagi ei saja (see on ka tõsi). Kohale jõudes ilm küll ähvardas, mis ta kõik teha võiks, jättis aga selle kenasti tegemata. Nüüd on küll selgunud, et Tramm selle eest raha maksis :wink: , ja ilmselt ei olnud seda vähe.

Sõit Saugal on megalahe ja ülemõistuse kogus adrenaliini on garanteeritud. Kel vähegi võimalik, olge järgmine kord kohal, te kindlasti ei kahetse.

Minu õnnitlused Managerile. Ta on jah kuidagi kahtlaselt andekas. Täitsa hea kohe, et tal kogu aeg racing tüüpi (loe korke tüüpi) ratast käepärast võtta ei ole. Ja sellist ratast ei ole võimalik raha eest osta kah :D .

Kindlasti tekitas kõigis meestes vastakaid tundeid kusagilt missivõistluselt välja ilmunud Maarja. Teda vaadates läksid küll käed/jalad kuidagi pehmeks (ma mõtlen ikka sõiduoskusi vaadates :wink: ) Ta keeras suht lõdva randmega jalarauad maha ja oli täiesti arvestatav konkurent meestele. Tekitab ikka kõhedust küll, mis :roll: .

Ilusa punkti pani päevale korke tsikkel, mis kõigest ja kõigist hoolimata lõpuks ikkagi kummuli käis. Mis tulema peab see ka tulemata ei jää :D .

Kui Inz järgmine kord välja ilmub, siis läheb teistel raskeks. Minu meelest on tema ainuke, kes Aravetel on Rossi replica vennal suutnud kannul püsida.

Kohale lähme ikkagi 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”