Jõgevatreff 2006

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

puhh kirjutas:
http://linnakaja.jogevalv.ee/?act=pildi ... it&aid=155

mõningane kajastus siis läbi linnapea silmade ja kaamera
Oleks aeg vast trikiratturit vahetada - show pildid äravahetamiseni sarnased viimasel paari aastal nähtutega.
See siis hasoovliku märkusena korraldajatele, et üritust veel paremaks saada.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Teema algataja
marcus

Pilte

Lugemata postitus Postitas marcus »

Pilte noored, pilte tahaks rohkem näha :lol:
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Pilte vaataks küll. "Digiläbu" võib sahtlisse jääda või maal vanaemale näidata :evil: .

terv
kris.
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Käisin siis kah seal üritusel ja mõningad pildid on siin: http://roller.karde.ee/galerii.html pole midagi erilist ... aga siiski. :)
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Sorry, OT!
Mitte, et ma asjaga kuidagi seotud oleks aga mehed kes te arvate et väliüritustel toit kallis on, kas oleksite nõus suvel nädalavahetustel töötama ja mis raha te selle eest küsiksite?
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

kris kirjutas:
Oleks aeg vast trikiratturit vahetada - show pildid äravahetamiseni sarnased viimasel paari aastal nähtutega.
See siis hasoovliku märkusena korraldajatele, et üritust veel paremaks saada.

terv
Kris.
to Kris: noh paremad ja huvitavamad trikid tulevad alatis siis kui kaamerat kaasas ei ole. Näiteks reedel sai nautida trikke, kus Joakim sõitis veerevatel ja kõikuvatel kaevukaantel rattaga jne. Aga noh, eks paljuski oli see trikimeeste värk mõeldud linnarahvale, kuid eks paljud ratturid polnud ka neid näinud. :D :D Aga kindlasti on su sõbralik soovitus on hea. Järgmisel aastal näiteks Kris oma "suvilaga" tegemas stoppit ja hüppamas üle 5 tüdruku :D :D :D :D
http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

ma ei saa söögi vallas vakka olla. et mis nüüd puutub sellesse, siis valge telgi saslik oli esimesel päeval väga hea. teisel ma seda ei söönud. kolmandal aga, krt, kui liha on seest juba roheline ja väga imeliku maitsega, siis ei ole asi enam hinnas, vaid kuulukse juba tervisekaitse valdkonda.

et selline post siis.

mumm@sai kuskilt sealt pasanteeria igatahes
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kris, kõigil pole aega slr kaameratega tegeleda onju. ära vaata, kui ei meeldi!

kõrtsmikumolu - keegi pole neid müüjaid sinna üritusele sundinud. liigkasu on see, mis ärritab. sama kasumi ja suuremagi saaks väiksemategi hindadega. närune grillvorst ja vesised friikartulid ja kapsajuurikas, kõik mahtus peopessa ja 50 eeki, see on normaalne või? ma vist ühe burgeri sõin üritusel, õnneks pole keelatud oma stuffi tarbida.
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

kõrtsmikumolu kirjutas:
Sorry, OT!
Mitte, et ma asjaga kuidagi seotud oleks aga mehed kes te arvate et väliüritustel toit kallis on, kas oleksite nõus suvel nädalavahetustel töötama ja mis raha te selle eest küsiksite?
Mujal väliüritustel ma olen vähemalt näinud, et sama hinna eest on kogus vähemalt selline, et kui peeretad siis kõht kohe tühi ei ole. Ja sõber pani laup. juba tähele liha imelikku maitset. Endal oli selline nälg, et ei pannud tähele.

Ja Mumm, kas sinu tsiklil on horneti asemel horny seal kirjas :D ?
Ma ise Horneti pere suur austaja ja selle üle sai pikalt naerdud :P
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Pilte....aga palun!!!

Ärge siis hindamisel kitsid olge!!!!

http://pilt.delfi.ee/contest-picture/1422/
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Seljanka tehti nii, et Salvesti tünnist valati segu potti, ja kuum vesi otsa, ma nagu arvan, et see peaks ikka natuke keema. Pott kuhu valati oli ka mitte pliidil, vaid suvalise asja peal, ja sinna see jäigi. Kokatädi, kes seda segas, tõmbas samal ajal potikohal suitsu. Küünealused saan mina sama mustaks, kui olen 3 päeva järjest neprit remontinud. Söödud sai, kerest lahti ei löönud.Jube olöi lihtsalt. Aga no eelmise aasta toitlustajatega ei sobi seda isegi võrdlema hakata.
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

to bash: see horny oli piiksu üllatus mulle :P aga no mis teha, tsikli nimi on Horny Helga :wink: 8) . ja kui selliseid tsikleid või muidu tsiklite konsentratsioon paljuks läheb, siis on mul paagi peale ka nimi kirjutatud, et ikka õige ratsu selga kukuksin magama :p

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Käidud ning järelkaja kestab külmetuse näol siiani. Olgugi, et ei üritus ise ei olnud minu jaoks see kõige õnnestunumalt organiseeritute killast, siis hea seltskond tegi nädalavahetusest ikkagi väga laheda. Kõhulihased annavad siiani tunda :lol:
Mis puutub toitlustamisesse jms., siis oli lihtsalt veider, et hind oli söökidel sama, kuid praekogused muutusid vastavalt kellaajale karidnaalselt :roll: .
Häirivaks osutus ka see, et paraadil otsustas üks tarkpea hakata ees paugutama ning lõpuks hr. Leino kaasabil tagarehvi põletama. Mitte, et ühtegi ratturit taga poleks seisnud :evil:
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

tok-tok kirjutas:
Häirivaks osutus ka see, et paraadil otsustas üks tarkpea hakata ees paugutama ning lõpuks hr. Leino kaasabil tagarehvi põletama. Mitte, et ühtegi ratturit taga poleks seisnud :evil:
Mulle see just väga meeldis :D Muidu olekski ainult selline seadusekuulelik paraad asi välja näinud, lipsud ette ja puha. Sest paljud meist on ju tegelikult sellised bandiidilikud ja ei loe seadust, kas nad tohivad üht või teist teha - ja näidakem seda tõde siis ka paraadil välja - aga see kõigest minu filosoofiline lähenemine ja ärge näkku lööge.
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Bash, asja elavamaks ettekujutamiseks võiksid siis mõnel tulevasel üritusel paugutamise ja rehvipõletuse ajaks end rattaga sinna meeter-kaks tahapoole parkida :twisted:
N.ö. huligaanitsemine teiste ratturite arvelt pole imho mingi fun. Kui ikka rehvip**ka vastu sind ja su ratast lendab ning paugutamine ähvardab kõrvad lukku viia, siis vihmasele ilmale see plusspunkte ei teeninud :?
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Pigem just oleks seal lähedal tahtnud olla :roll: Kahjuks olin kuskil 20 m tagapool ja peale tossu midagi ei näinud, et kes tegi või kuidas tegi. Maitse asi, kas kummipudi maitseb :lol: Aga rohkem ma ei postita, sest vaielda on mõtetu.
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Motopaks kirjutas:
Selle ürituse üks meeldejäävamaid lugusid oli mingi julm rütmimuusikapala "lilla-lilla" või midagi sarnast :twisted: Kummitas veel pool pühapäeva järgi.
http://www.yksildane.ee/lilla.mp3 see ?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

sepp kirjutas:
Motopaks kirjutas:
Selle ürituse üks meeldejäävamaid lugusid oli mingi julm rütmimuusikapala "lilla-lilla" või midagi sarnast :twisted: Kummitas veel pool pühapäeva järgi.

see jah raisk, oi Sepp, nüüd keerasid jälle asja perse :twisted:
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Lilla lugu küll, aga need kes nägid, miks seda "lillat" lugu lasti :lol: :lol: . Mul oli küll päris lõbus ja praegugi, kui meenutad, tuleb muie huulile!!!
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

sepp

Pihelgas kirjutas:
sepp kirjutas:
Motopaks kirjutas:

see jah raisk, oi Sepp, nüüd keerasid jälle asja perse :twisted:
ega ma muud teha ei oskagi vabal ajal :mrgreen:
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

sepp krt, ma polnud tänaseni seda lillat peast saanud, nüüd vaja laulu oksendamiseni kuulata, et rahule jätaks. Solist muuseas leino ise...
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

sepp

Pikk kirjutas:
sepp krt, ma polnud tänaseni seda lillat peast saanud, nüüd vaja laulu oksendamiseni kuulata, et rahule jätaks. Solist muuseas leino ise...
Pikk kallis,sa ei saagi lillat omal peast ära... sest lillana ju synnitaxe :mrgreen:

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Oi ei mitte seda pilti hommikul vara, arvestades eilset kõhutäit forelli ja konjakit võttis nende piltide nägemine vähe luksuma.

Teema algataja
tydrik

Lugemata postitus Postitas tydrik »

Oijah...see lilla lugu koos lillas kleidis daamiga...senini ajab turtsuma :D
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

endalgi siis esimene kord treffil käidud. tulin reede õhtu, aga mida ei suutnud leida oli biker.ee pesa, nii ma siis telkisingi suvalises kohas. ok, järgmine päev leidsin ka bikerlased üles, aga siis ei viitsinud enam telki teise kohta vedida. ilma üle ei kurda, väike vihm laupäeva hommikul oli suhteliselt tühine. pidu oli hää, bikerlased oma tuntud hääduses, stripparid täiesti ok (pika esitus oli siiski tegijam oma impulsiivsuses), ja bandad laval ka hääd.
ainuke mis häiris oli toit. friikartuleid ja sinna juurde kuuluvat on võimalik teha ka nii, et pool portsjonist õli ei oleks. hinnad olid nagu olid, heategevust ei harrasta keegi, aga mingi leige kohvilaadse olluse eest 15 eeku on ikka liig. kõige hullemad olid siiski söömamüüjad - räpase (et mitte öelda s**ase) kaltsuga puhastatakse käsi ning seejärel tõstetakse sama käega sulle taldrikule tagasi mõõdakukkunud lihatükid, kohvi saab igaüks erineva koguse jne.
õnneks kasuk orgunnis pühapäeva hommikuks pudruteema (mulle istus see ülihästi).
mõned pildid tegin ka, aga pole olnud mahti neid üles panna, kui jõuan, siis panen ka lingi üles.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Paneks siis paar pilti ka:
http://piip.ee/treff2006

Teema algataja
jorss26

Lugemata postitus Postitas jorss26 »

Piipz kirjutas:
Paneks siis paar pilti ka:
http://piip.ee/treff2006
:lol: Martti,sa põletasid küll seal vägevalt :lol:

Teema algataja
marxwell

videod

Lugemata postitus Postitas marxwell »

tere
on kellelgi filmitud, kuida kaskadörid jõgeval tegutsesid???
pange palun siia
Kasutaja avatar

Torpedo
Tsikkel: Ural Solo '06
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Torpedo »

Nuuh, ma siis panen ka oma hinnangu Jõgevatrefile kirja. Üldkokkuvõttes kõige koledam treff, mida ma seni näinud olen. Parim osa oli jõudmine - 00:30-02:15 otse õe pulmast neljapäeva öösel. Teine hea osa oli Kotkapoegade tubli 75% esindatus ja see, et lippu hoiti kõrgel ja oma embleemile häbi ei tehtud. Vähemalt mitte sellele osale, mis õllekannu kujutab... Kolmas hea asi oli hommikune ja lõunane vesipiip, aga selle eest võin ainult iseennast tänada. Õhtune vesipiip kippus vett vedama minema, sest siis ei olnud ühtki kompetentset laadijat, kes oleks piipu ühekordselt näinud. Neljas hea asi oli Freddy T ja murtud jalad (I'm just a sucker for a good old rock'n'roll). Viies hea asi oli õlu, aga selle manustamise eest pole ka kedagi teist peale enda tänada.
No ja muu oli kõik kassi hänna all. Vihmakatte telgile panin? Ei, milleks ometi? Saapad ööseks telki tõstsin? Muidugi mitte. Ujuma jõudsin? Ei. Sauna? Ei. Paraadile? Ei. Mustveesse suitsukala ostma? Ei. Magada vähemalt oli kuiv? Ei. No aga sain magada? Ei. Toit oli hea? Ei. Maksis sellist hinda, mis EI võtnud läkastama? Ei. No aga süüa kõlbas? Ei.

Pühapäeval igatahes oli selline väsimus peal, et ei jaksanud enam naljagi visata. Samas ei tulnud kohe meelde ka ühtki lõbusat tegevust, mis mind nii oleks ära väsitanud. Niiviisi.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”