Jõgevatreff 2006
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Oleks aeg vast trikiratturit vahetada - show pildid äravahetamiseni sarnased viimasel paari aastal nähtutega.puhh kirjutas:http://linnakaja.jogevalv.ee/?act=pildi ... it&aid=155
mõningane kajastus siis läbi linnapea silmade ja kaamera
See siis hasoovliku märkusena korraldajatele, et üritust veel paremaks saada.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Käisin siis kah seal üritusel ja mõningad pildid on siin: http://roller.karde.ee/galerii.html pole midagi erilist ... aga siiski. 

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
to Kris: noh paremad ja huvitavamad trikid tulevad alatis siis kui kaamerat kaasas ei ole. Näiteks reedel sai nautida trikke, kus Joakim sõitis veerevatel ja kõikuvatel kaevukaantel rattaga jne. Aga noh, eks paljuski oli see trikimeeste värk mõeldud linnarahvale, kuid eks paljud ratturid polnud ka neid näinud.kris kirjutas:Oleks aeg vast trikiratturit vahetada - show pildid äravahetamiseni sarnased viimasel paari aastal nähtutega.
See siis hasoovliku märkusena korraldajatele, et üritust veel paremaks saada.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
ma ei saa söögi vallas vakka olla. et mis nüüd puutub sellesse, siis valge telgi saslik oli esimesel päeval väga hea. teisel ma seda ei söönud. kolmandal aga, krt, kui liha on seest juba roheline ja väga imeliku maitsega, siis ei ole asi enam hinnas, vaid kuulukse juba tervisekaitse valdkonda.
et selline post siis.
mumm@sai kuskilt sealt pasanteeria igatahes
et selline post siis.
mumm@sai kuskilt sealt pasanteeria igatahes
väike kuri mootorrattur
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
kris, kõigil pole aega slr kaameratega tegeleda onju. ära vaata, kui ei meeldi!
kõrtsmikumolu - keegi pole neid müüjaid sinna üritusele sundinud. liigkasu on see, mis ärritab. sama kasumi ja suuremagi saaks väiksemategi hindadega. närune grillvorst ja vesised friikartulid ja kapsajuurikas, kõik mahtus peopessa ja 50 eeki, see on normaalne või? ma vist ühe burgeri sõin üritusel, õnneks pole keelatud oma stuffi tarbida.
kõrtsmikumolu - keegi pole neid müüjaid sinna üritusele sundinud. liigkasu on see, mis ärritab. sama kasumi ja suuremagi saaks väiksemategi hindadega. närune grillvorst ja vesised friikartulid ja kapsajuurikas, kõik mahtus peopessa ja 50 eeki, see on normaalne või? ma vist ühe burgeri sõin üritusel, õnneks pole keelatud oma stuffi tarbida.
Mujal väliüritustel ma olen vähemalt näinud, et sama hinna eest on kogus vähemalt selline, et kui peeretad siis kõht kohe tühi ei ole. Ja sõber pani laup. juba tähele liha imelikku maitset. Endal oli selline nälg, et ei pannud tähele.kõrtsmikumolu kirjutas:Sorry, OT!
Mitte, et ma asjaga kuidagi seotud oleks aga mehed kes te arvate et väliüritustel toit kallis on, kas oleksite nõus suvel nädalavahetustel töötama ja mis raha te selle eest küsiksite?
Ja Mumm, kas sinu tsiklil on horneti asemel horny seal kirjas

Ma ise Horneti pere suur austaja ja selle üle sai pikalt naerdud

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Pilte....aga palun!!!
Ärge siis hindamisel kitsid olge!!!!
http://pilt.delfi.ee/contest-picture/1422/
Ärge siis hindamisel kitsid olge!!!!
http://pilt.delfi.ee/contest-picture/1422/
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Seljanka tehti nii, et Salvesti tünnist valati segu potti, ja kuum vesi otsa, ma nagu arvan, et see peaks ikka natuke keema. Pott kuhu valati oli ka mitte pliidil, vaid suvalise asja peal, ja sinna see jäigi. Kokatädi, kes seda segas, tõmbas samal ajal potikohal suitsu. Küünealused saan mina sama mustaks, kui olen 3 päeva järjest neprit remontinud. Söödud sai, kerest lahti ei löönud.Jube olöi lihtsalt. Aga no eelmise aasta toitlustajatega ei sobi seda isegi võrdlema hakata.
Käidud ning järelkaja kestab külmetuse näol siiani. Olgugi, et ei üritus ise ei olnud minu jaoks see kõige õnnestunumalt organiseeritute killast, siis hea seltskond tegi nädalavahetusest ikkagi väga laheda. Kõhulihased annavad siiani tunda
Mis puutub toitlustamisesse jms., siis oli lihtsalt veider, et hind oli söökidel sama, kuid praekogused muutusid vastavalt kellaajale karidnaalselt
.
Häirivaks osutus ka see, et paraadil otsustas üks tarkpea hakata ees paugutama ning lõpuks hr. Leino kaasabil tagarehvi põletama. Mitte, et ühtegi ratturit taga poleks seisnud

Mis puutub toitlustamisesse jms., siis oli lihtsalt veider, et hind oli söökidel sama, kuid praekogused muutusid vastavalt kellaajale karidnaalselt

Häirivaks osutus ka see, et paraadil otsustas üks tarkpea hakata ees paugutama ning lõpuks hr. Leino kaasabil tagarehvi põletama. Mitte, et ühtegi ratturit taga poleks seisnud

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
Mulle see just väga meeldistok-tok kirjutas:Häirivaks osutus ka see, et paraadil otsustas üks tarkpea hakata ees paugutama ning lõpuks hr. Leino kaasabil tagarehvi põletama. Mitte, et ühtegi ratturit taga poleks seisnud

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Bash, asja elavamaks ettekujutamiseks võiksid siis mõnel tulevasel üritusel paugutamise ja rehvipõletuse ajaks end rattaga sinna meeter-kaks tahapoole parkida
N.ö. huligaanitsemine teiste ratturite arvelt pole imho mingi fun. Kui ikka rehvip**ka vastu sind ja su ratast lendab ning paugutamine ähvardab kõrvad lukku viia, siis vihmasele ilmale see plusspunkte ei teeninud

N.ö. huligaanitsemine teiste ratturite arvelt pole imho mingi fun. Kui ikka rehvip**ka vastu sind ja su ratast lendab ning paugutamine ähvardab kõrvad lukku viia, siis vihmasele ilmale see plusspunkte ei teeninud

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
http://www.yksildane.ee/lilla.mp3 see ?Motopaks kirjutas:Selle ürituse üks meeldejäävamaid lugusid oli mingi julm rütmimuusikapala "lilla-lilla" või midagi sarnastKummitas veel pool pühapäeva järgi.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
sepp kirjutas:http://www.yksildane.ee/lilla.mp3 see ?Motopaks kirjutas:Selle ürituse üks meeldejäävamaid lugusid oli mingi julm rütmimuusikapala "lilla-lilla" või midagi sarnastKummitas veel pool pühapäeva järgi.
see jah raisk, oi Sepp, nüüd keerasid jälle asja perse

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ega ma muud teha ei oskagi vabal ajalPihelgas kirjutas:sepp kirjutas:http://www.yksildane.ee/lilla.mp3 see ?Motopaks kirjutas:Selle ürituse üks meeldejäävamaid lugusid oli mingi julm rütmimuusikapala "lilla-lilla" või midagi sarnastKummitas veel pool pühapäeva järgi.
see jah raisk, oi Sepp, nüüd keerasid jälle asja perse

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
endalgi siis esimene kord treffil käidud. tulin reede õhtu, aga mida ei suutnud leida oli biker.ee pesa, nii ma siis telkisingi suvalises kohas. ok, järgmine päev leidsin ka bikerlased üles, aga siis ei viitsinud enam telki teise kohta vedida. ilma üle ei kurda, väike vihm laupäeva hommikul oli suhteliselt tühine. pidu oli hää, bikerlased oma tuntud hääduses, stripparid täiesti ok (pika esitus oli siiski tegijam oma impulsiivsuses), ja bandad laval ka hääd.
ainuke mis häiris oli toit. friikartuleid ja sinna juurde kuuluvat on võimalik teha ka nii, et pool portsjonist õli ei oleks. hinnad olid nagu olid, heategevust ei harrasta keegi, aga mingi leige kohvilaadse olluse eest 15 eeku on ikka liig. kõige hullemad olid siiski söömamüüjad - räpase (et mitte öelda s**ase) kaltsuga puhastatakse käsi ning seejärel tõstetakse sama käega sulle taldrikule tagasi mõõdakukkunud lihatükid, kohvi saab igaüks erineva koguse jne.
õnneks kasuk orgunnis pühapäeva hommikuks pudruteema (mulle istus see ülihästi).
mõned pildid tegin ka, aga pole olnud mahti neid üles panna, kui jõuan, siis panen ka lingi üles.
ainuke mis häiris oli toit. friikartuleid ja sinna juurde kuuluvat on võimalik teha ka nii, et pool portsjonist õli ei oleks. hinnad olid nagu olid, heategevust ei harrasta keegi, aga mingi leige kohvilaadse olluse eest 15 eeku on ikka liig. kõige hullemad olid siiski söömamüüjad - räpase (et mitte öelda s**ase) kaltsuga puhastatakse käsi ning seejärel tõstetakse sama käega sulle taldrikule tagasi mõõdakukkunud lihatükid, kohvi saab igaüks erineva koguse jne.
õnneks kasuk orgunnis pühapäeva hommikuks pudruteema (mulle istus see ülihästi).
mõned pildid tegin ka, aga pole olnud mahti neid üles panna, kui jõuan, siis panen ka lingi üles.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Teema algataja
Piipz kirjutas:Paneks siis paar pilti ka:
http://piip.ee/treff2006

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Nuuh, ma siis panen ka oma hinnangu Jõgevatrefile kirja. Üldkokkuvõttes kõige koledam treff, mida ma seni näinud olen. Parim osa oli jõudmine - 00:30-02:15 otse õe pulmast neljapäeva öösel. Teine hea osa oli Kotkapoegade tubli 75% esindatus ja see, et lippu hoiti kõrgel ja oma embleemile häbi ei tehtud. Vähemalt mitte sellele osale, mis õllekannu kujutab... Kolmas hea asi oli hommikune ja lõunane vesipiip, aga selle eest võin ainult iseennast tänada. Õhtune vesipiip kippus vett vedama minema, sest siis ei olnud ühtki kompetentset laadijat, kes oleks piipu ühekordselt näinud. Neljas hea asi oli Freddy T ja murtud jalad (I'm just a sucker for a good old rock'n'roll). Viies hea asi oli õlu, aga selle manustamise eest pole ka kedagi teist peale enda tänada.
No ja muu oli kõik kassi hänna all. Vihmakatte telgile panin? Ei, milleks ometi? Saapad ööseks telki tõstsin? Muidugi mitte. Ujuma jõudsin? Ei. Sauna? Ei. Paraadile? Ei. Mustveesse suitsukala ostma? Ei. Magada vähemalt oli kuiv? Ei. No aga sain magada? Ei. Toit oli hea? Ei. Maksis sellist hinda, mis EI võtnud läkastama? Ei. No aga süüa kõlbas? Ei.
Pühapäeval igatahes oli selline väsimus peal, et ei jaksanud enam naljagi visata. Samas ei tulnud kohe meelde ka ühtki lõbusat tegevust, mis mind nii oleks ära väsitanud. Niiviisi.
No ja muu oli kõik kassi hänna all. Vihmakatte telgile panin? Ei, milleks ometi? Saapad ööseks telki tõstsin? Muidugi mitte. Ujuma jõudsin? Ei. Sauna? Ei. Paraadile? Ei. Mustveesse suitsukala ostma? Ei. Magada vähemalt oli kuiv? Ei. No aga sain magada? Ei. Toit oli hea? Ei. Maksis sellist hinda, mis EI võtnud läkastama? Ei. No aga süüa kõlbas? Ei.
Pühapäeval igatahes oli selline väsimus peal, et ei jaksanud enam naljagi visata. Samas ei tulnud kohe meelde ka ühtki lõbusat tegevust, mis mind nii oleks ära väsitanud. Niiviisi.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.