Natuke tuuningut
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 271
Robskar kirjutas:Samas, on see masin poole ilusam.
http://skutery.blog.onet.pl/2,ID63270604,index.html
asi on maitses

S¤Ã¤Ã¤S¤E
see on põhimõtteliselt täiesti stock masin, midagi erilist seal küll ei ole.. vaata seda aeroxit lähemalt: NOS, Öhlinsi rooliamort, jne.. kõik on täiesti ringi tehtud.. siin käib jutt tuuningust, mitte sellest, et välimus on üle pingutatudRobskar kirjutas:No, too eismene aeroz on ikka väga üle pingutatud.
mulle meeldib kordades rohkem too malaguti, rahulik tagasi hoidlik värv, ja mõnus vaadata.
muidugi ega too aerox kole pole, aga noo. liialt üle pingutatud, iga plastik ära lõigatud jne.
ilu on vaataja silmades..

-
kõike peab tegema maitsekalt ja mõõdukalt. see aerox on raskelt ületrumbatud. ka neeone on võimalik paigaldada väga maitsekalt ja ilusalt.aprilia sr 50 kirjutas:Täpselt minu mõte, enne olgu ulmeliselt ümbertehtud gondlitega masin, mida oleks huvitav vaadata, kui mingi neoone täis topitud p**emajakasnm5 kirjutas:Täpselt, ilu on vaataja silmes![]()
Mina vaatan seda küll kui kunstiteost...
Pole vähemalt mingi neoone täis topitud jõulupuu.
ikkagi ilusaim nendest on see malaguti. kohe näha disainerite poolt disainitud, kõik on läbi mõeldud. see aerox on aga kohaliku ossi väljamõeldis.
-
-
Mida kuradit seal disainitud on? Mis seal malagutis siis erilist on...?ummy90 kirjutas:kõike peab tegema maitsekalt ja mõõdukalt. see aerox on raskelt ületrumbatud. ka neeone on võimalik paigaldada väga maitsekalt ja ilusalt.aprilia sr 50 kirjutas:Täpselt minu mõte, enne olgu ulmeliselt ümbertehtud gondlitega masin, mida oleks huvitav vaadata, kui mingi neoone täis topitud p**emajakasnm5 kirjutas:Täpselt, ilu on vaataja silmes![]()
ikkagi ilusaim nendest on see malaguti. kohe näha disainerite poolt disainitud, kõik on läbi mõeldud. see aerox on aga kohaliku ossi väljamõeldis.

Kjataana
-
- Tsikkel: -
-
0-100 km/h puki peal mingi 7-8 sekieinherjer15 kirjutas:Tavai poisid väike tõestus http://www.scooter-system.fr/download/v ... 6742032736
minuarust väga võimas![]()

Sellel malagutil ei ole midagi disainitud ju.. stock välimus.. mingi oss on lihtsalt sprayga veljed üle last, et vingem oleks.. mingi oss ei suudaks küll sellist aeroxit ehitada.. originaalist pole seal midagi alles.. ennem on mingid kleepsud ossi poolt pandud..ummy90 kirjutas:kõike peab tegema maitsekalt ja mõõdukalt. see aerox on raskelt ületrumbatud. ka neeone on võimalik paigaldada väga maitsekalt ja ilusalt.aprilia sr 50 kirjutas:Täpselt minu mõte, enne olgu ulmeliselt ümbertehtud gondlitega masin, mida oleks huvitav vaadata, kui mingi neoone täis topitud p**emajakasnm5 kirjutas:Täpselt, ilu on vaataja silmes![]()

eee... et siis stock masinaid ei pea disainima? need tulevad iseenesest? doh. nagu ma arvan, et sa isegi tead, siis disainitakse need masinad professionaalsete disainerite ppoolt ja midagi ei jäeta juhuse hooleks.ats91 kirjutas:Sellel malagutil ei ole midagi disainitud ju.. stock välimus.. mingi oss on lihtsalt sprayga veljed üle last, et vingem oleks.. mingi oss ei suudaks küll sellist aeroxit ehitada.. originaalist pole seal midagi alles.. ennem on mingid kleepsud ossi poolt pandud..ummy90 kirjutas:kõike peab tegema maitsekalt ja mõõdukalt. see aerox on raskelt ületrumbatud. ka neeone on võimalik paigaldada väga maitsekalt ja ilusalt.aprilia sr 50 kirjutas:Täpselt minu mõte, enne olgu ulmeliselt ümbertehtud gondlitega masin, mida oleks huvitav vaadata, kui mingi neoone täis topitud p**emajakasnm5 kirjutas:Täpselt, ilu on vaataja silmes![]()
stock masinad on suures osas ilusti disainitud, ma ei saa aru miks peab kõik ära rikkuma. oss suudaks vabalt ehitada, ainult raha on vaja ja tema ''ehitabki''. aeroxi juures on palju sõidumugavusi lihtsalt kärbitud, et lahedam oleks. ei saa poindile pihta... miks seda veel vaja.
Seda küll jah.ummy90 kirjutas:eee... et siis stock masinaid ei pea disainima? need tulevad iseenesest? doh. nagu ma arvan, et sa isegi tead, siis disainitakse need masinad professionaalsete disainerite ppoolt ja midagi ei jäeta juhuse hooleks.
stock masinad on suures osas ilusti disainitud, ma ei saa aru miks peab kõik ära rikkuma. oss suudaks vabalt ehitada, ainult raha on vaja ja tema ''ehitabki''. aeroxi juures on palju sõidumugavusi lihtsalt kärbitud, et lahedam oleks. ei saa poindile pihta... miks seda veel vaja.

No ma ei plaanitse norida kuid see Aerox ja Malaguti on kaks täiesti erinevat. Aerox on show roller, temaga vaevalt et üldse sõidetaksegi et tema välimust mitte ära rikkuda ja Malaguti on rohkem igapäeva sõiduks mõeldud masinummy90 kirjutas:eee... et siis stock masinaid ei pea disainima? need tulevad iseenesest? doh. nagu ma arvan, et sa isegi tead, siis disainitakse need masinad professionaalsete disainerite ppoolt ja midagi ei jäeta juhuse hooleks.ats91 kirjutas:Sellel malagutil ei ole midagi disainitud ju.. stock välimus.. mingi oss on lihtsalt sprayga veljed üle last, et vingem oleks.. mingi oss ei suudaks küll sellist aeroxit ehitada.. originaalist pole seal midagi alles.. ennem on mingid kleepsud ossi poolt pandud..ummy90 kirjutas:kõike peab tegema maitsekalt ja mõõdukalt. see aerox on raskelt ületrumbatud. ka neeone on võimalik paigaldada väga maitsekalt ja ilusalt.aprilia sr 50 kirjutas:
Täpselt minu mõte, enne olgu ulmeliselt ümbertehtud gondlitega masin, mida oleks huvitav vaadata, kui mingi neoone täis topitud p**emajakas

Aprilia RST 1000 Futura
-
mu arust see malaguti on valgete velgedega väga koledaks tehtud, aga stockis on asi väga ilus http://www.bike.se/equipment/items/mope ... ronic_.gif aga muidu see Aerox oli teema ja tükk maad ilusam, kui Malaguti
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

-
-
http://kiri2racing.sakura.ne.jp/pege/me ... 2/st2.html miks see honda nii pikk on ??
voi juba toodetakse neid sihukestena ?

S¤Ã¤Ã¤S¤E
loogiliselt mõeldes nüüd , mis pole ju nii raske , on tegu pikendatud kiigega , et esiratas rohkem maas püsiks kui kiirendada.
pole ju tegu mingi tänavamasinaga vaid kiirendus "pilliga".
kasuta pead ka
pole ju tegu mingi tänavamasinaga vaid kiirendus "pilliga".
kasuta pead ka

<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.