Ringrada harrastajatele 29.juuli Pärnu ringrajal!

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

stonefree kirjutas:
Ei tea jah kuidas mõnel need kurvitrajektoorid jms justkui iseenesest tulevad :roll: aga kui ei tule siis samas see on kõik õpitavi, tuleb lihtsalt Saugal käia.
Eks see II koht tuli mulle ikka üllatusena tõesti. Nagu korke ka mainis, läksin ausalt tagantpoolt II kohta püüdma.
Võistlusel võõra tsikliga, bike tüüpi rattaga ainuke eelnev kogemus Stonefree omaga kümmekond ringi Aravetel, mida sa ikka tahad. Ainuke eesmärk oli - selle "siiliga" ei tohi viimaseks jääda.

Aga et nii juhtus, ei oskagi kohe midagi öelda... eks suur osa konkurentsist jäi seekord ka tulemata ja see aitas muidugi kaasa kah.

niipalju olen tagantjärele mõelnud, et kõige rohkem aitab selle sõidu juures külm närv ja kaalutletud mõtlemine selle ajal. Põhjaks on ju Hanno Veldi tehtud lühikoolitus ja 2 korda läbi loetud "randmevääne" - veel kord tänu Heiti Kenderile ja see on ka kõik. Nüüd kui analüüsin sõitu, tean miks mul see aeglane kurv nii hullult aegalseks läks. Võtsin just seda kurvi teisiti - ilma eelnevalt märki maha panematta. Suunasin tähelepanu valesse kohta ja sellest see nii läks...
Kogu sõidu keskmiseks ringiajaks arvutasin 42,27.

ja veel. Eelmises postis Kerdi poolt mainitud pildimaterjal on ka minul nüüd käes, saan selle hiljemalt homme õhtuks serverisse kõigile kättesaadavaks teha. Postitan lingi siia teemasse. Materjali on tõesti palju.
Viimati muutis manager2, 31 Juul 2006, 16:53, muudetud 2 korda kokku.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”