Rollerid ei ole idiootidele mõeldud ! Avarii !

serka15

Lugemata postitus Postitas serka15 »

oijummal, nii palju kära ja vähe mõttekat juttu...
"aga äkki teeme nii et mitte vanusepiirang vaid peab olema vähemalt 170cm pikk (lambist antud pikkus) ja vähemalt 55kg ja suudaks rinnalt 50 tõsta, siis saab lube teha (või ilma sõita või midaiganes veel)
ytelge palun kuidas saab eesti u. 1.4mln elaniku jaoks teha selline LE et kõik jääksid rahule ja et mingeid pretensioone poleks? daa! see isegi suht hästi tehtud. oleks mingi selline vend kes suudaks objektiivselt ja 100% õigesti hinnata igat konkreetset rolleristi siis kyll - igayks läheks jutule, tõestaks oma kompetentsust, oleks suhteline garantii et ei ole täielik taun ja kõigil tore olla :lol:
selle yle pole mõtet vaielda et "oi, aga ma tean 13aastast kes oskab sõita! niiet ärge õiendage" vms. teeks nii et LE on meile autoriteediks. raskeks läheb selle muutmine meil endal. selle jaoks on teised tegelased. loomulikult on kõik ettepanekud lubatud, lausa soovitatud. aga õigesse kohta ja õigetele inimestele. niikaua peab järgima LE mis praegu kehtib. ja selle järgi poisi rikkumised olid: mittepiisav vanus ja kiivri puudumine. muu jutt ei aita. et umbes "võiks ära keelata" jms..ja "miks ma olen 13 ja tean LEd aga ei või sõita.."
selge see et Gilera Runner on tegelikult rohkem kui mopeed (ehk siis kui inimlikult vaadata seda asja siis peaks nagu lube tegema. iga juhuslik 16aastane ei tohiks sõita) aga LE järgi mopeed. st et siitkohast lasub vastutus vanematel: kui teie, selle poisi vanemad olete seda teemat vaadanud siis võiksite oma kommentaari anda!
ja kui leheuudised ei aita siis riik telligu tv-sse reklaam: kogutud õnnetused mis tehtud rikkuritte väikeste laste syyl. yleskutse vanematele olla tibakenegi targemad oma võsudest. karmide (või kui mitte siis loodetavasti lähitulevikus) karistuste meeldetuletamine ilma lubadeta sõidu eest rolleriga mis tegelikkuses annab tsiklimõõdu välja.

minu arvamus: teema nimi on päris hästi pandud (crash)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”