Varustuse hooldamine
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1212
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Varustuse hooldamine
Rääkige, mida kuidas hooldate. Eila pesin oma jope puhtaks, sellest eraldus oluliselt rohkem s****a, kui siklit pestes, kuna siklit pesen oluliselt tihedamalt 
Pärast nõudis vann väljavahetamist igatahes.
Kiivrit ma saan aru, saab saapaviksiga läikima lüüa. Kui kellelgi miskeid häid nippe, siis pange aga kirja.

Pärast nõudis vann väljavahetamist igatahes.
Kiivrit ma saan aru, saab saapaviksiga läikima lüüa. Kui kellelgi miskeid häid nippe, siis pange aga kirja.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Re: Varustuse hooldamine
Kas keemiline puhastus ei oleks äkki hea nipp..??piiks kirjutas:Rääkige, mida kuidas hooldate.
-
Teema algataja - Postitusi: 1212
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Re: Varustuse hooldamine
Ei ole jah, texi ei lubata niivisi puhatsada, veepidavusele mõjub vägagi laastavalt.Kommionu kirjutas:Kas keemiline puhastus ei oleks äkki hea nipp..??piiks kirjutas:Rääkige, mida kuidas hooldate.
Some rules can be bent. Others can be broken.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Riidest (materjal vist Cordyra või midagi sarnast ning minu mäletamist mööda oli seal silt, mis lubast pesta) jope ja püksid panin pesumasinasse, ennem muidugi kaitsmed välja võttes. Nahkkombeka jaoks on mingi spets puhastusvahend. Ise kasutanud naha jaoks ka mingit vaha, mis tõstab naha veekindlust ja muidu nahale hea (mingi mõju oli seal veel, aga ei mäleta). Kiivri sisemuse hoidmiseks kasutan sukka, seega piisab ainult suka pesemisest. Kiivriklaas peale igat sõitu puhtaks ning vahel ka seestpoolt (tolm jääb ka sinna kinni). Visiiri jaoks võib kasutada ka vastavat klaasipesuvedelikku, mis moodustab vetthülgava kihi visiirile. Saapad igal sügisel puhtaks ja papitükid vormiks sisse ja karpi ning kevadel sellise toreda saapamäärdega kui Merekaru kokku.
-
- Tsikkel: 790 adv
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kusagil poelettide vahel kolades jäi mulle silma üks aerosoolpurk mis küll originaalis mõeldud nahkriiete vms hooldamiseks...asja lähemalt uurides leidsin sealt kirjalõigu, et väidetavalt pidi sobima ka tex motoriiete hooldamiseks. Silt lubas siis puhastada ja ka tõsta veepidavust.
Ise seda kohe korvi ei pannud, kuna $$$ oli hetkel vähe ja asi tundus natuke tv shop-i moodi. Samas igasudu tex materjalide hooldusvahendeid võib vabalt leida ntx matkaspordi nimelisest poest!
Ise seda kohe korvi ei pannud, kuna $$$ oli hetkel vähe ja asi tundus natuke tv shop-i moodi. Samas igasudu tex materjalide hooldusvahendeid võib vabalt leida ntx matkaspordi nimelisest poest!
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
tex-iga jah selline lugu,et eriti karmilt kohelda ei ole mõtet-hakkab vett imema nagu kalts. ise olen pesnud käsitsi lihtsalt kergelt ülimalt looduse-ja riidesõbraliku pesupulbriga MAYER(vist on mõeldud imikute riiete pesuks).peale pesu panin riided lihtsalt rippuma-ei väänanud ega tsentrifuuginud.kui olid kuivad ,lasin sellise huvitava aerosooliga,mis pidi olema hea nahale ja tex-ile,korralikult üle(kokku läks jopele ja pükstele terve suur balloon ära) ja peavad vett nagu ennemuiste. sügise poole ja üldse kui riided on näit.mudaseks saanud,olen lihtsalt dussi all veega sodi maha lasknud ja kuivama. mida vähem seda riiet mudida ja nühkida,seda paremini peab.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.