malossi 70 ccm sport?
Moderaator: Moded
Sportväntvõlli eelis on ka selles, et ta vähendab karteri mahutavust, sellega surveaste tõuseb. Ta on ju tervelt ümar, tavaline on aga ekstsentrik.
Peaks nii ju olema või eksin?
Igaljuhul sellele jutule mis "aeroxi" stock sportväntvõllist eelpool käis. võib kohe tule otsa pista..
Peaks nii ju olema või eksin?
Igaljuhul sellele jutule mis "aeroxi" stock sportväntvõllist eelpool käis. võib kohe tule otsa pista..
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Re: malossi 70 ccm sport?
Väntvõll on rauast, sellega ei juhtu midagi.. Ja karpat ei ole ka ilmtingimata vaja vahetada, orig. karpaga ei käi ta sul lihtsalt täisvõimsusel edasi..KubsiK kirjutas:kysimus siis selline, kui ma ostan endale selle mootor kiti, kas siis peab karpa ja väntvõlli ära vahetama?? ise arvan et ei pea, piisab dyysist ja väntvõlli laagrist, aga mõned sõbrad räägivad et peab ikka suurema karpa ostama, ja väntvõlli peaks kh mingi tuuningu ostma.
mis te arvate?+ kas stock väntvõll ei pea vastu ve?
-
Stock väntvöll lendab tükkideks korraliku 70 kolbi all tavaliselt peale umbes 2000 kildist läbisöitu.Asi lihtsalt on nii ja pole mötet vaielda PUNKTats91 kirjutas:Väntvõll on rauast, sellega ei juhtu midagi.. Ja karpat ei ole ka ilmtingimata vaja vahetada, orig. karpaga ei käi ta sul lihtsalt täisvõimsusel edasi..
ma ei tahaks uskuda et rauast. ma pakuks, et mõni sulam ehk. ma arvan, et sa mõtlesid seda, et väntvõll on metallist. sinu jutu järgi arvates ei tohiks ka silinder, kolb ja rõngad kuluda.ats91 kirjutas:Väntvõll on rauast, sellega ei juhtu midagi.. Ja karpat ei ole ka ilmtingimata vaja vahetada, orig. karpaga ei käi ta sul lihtsalt täisvõimsusel edasi..KubsiK kirjutas:kysimus siis selline, kui ma ostan endale selle mootor kiti, kas siis peab karpa ja väntvõlli ära vahetama?? ise arvan et ei pea, piisab dyysist ja väntvõlli laagrist, aga mõned sõbrad räägivad et peab ikka suurema karpa ostama, ja väntvõlli peaks kh mingi tuuningu ostma.
mis te arvate?+ kas stock väntvõll ei pea vastu ve?

Mitmel mootoril ta sul tükkideks on lennanud ?rallypoiss kirjutas:Stock väntvöll lendab tükkideks korraliku 70 kolbi all tavaliselt peale umbes 2000 kildist läbisöitu.Asi lihtsalt on nii ja pole mötet vaielda PUNKTats91 kirjutas:Väntvõll on rauast, sellega ei juhtu midagi.. Ja karpat ei ole ka ilmtingimata vaja vahetada, orig. karpaga ei käi ta sul lihtsalt täisvõimsusel edasi..

No väntvõll jookseb laagrite peal juummy90 kirjutas:ma ei tahaks uskuda et rauast. ma pakuks, et mõni sulam ehk. ma arvan, et sa mõtlesid seda, et väntvõll on metallist. sinu jutu järgi arvates ei tohiks ka silinder, kolb ja rõngad kuluda.kusjuures isegi ''rauast'' asjad kuluvad

originaal väntvõll lihtsalt annab otsad. see ei ole mõeldud töötama nii kõrgetel pööretel kui 70ccm lahendus tavaliselt läheb.
mida sa sellega tahtsid öelda:
mida sa sellega tahtsid öelda:
No väntvõll jookseb laagrite peal ju
Ei, sa lihtsalt ütlesid, et ka rauast asjad kuluvad.. kuluvad muidugi.. aga väntvõll ei hõõru otseselt ju kuhugile vastu, et ta kuluma peaks.. väntvõlli laagrid kuluvad.. silindri ja kolviga ei saa ültse võrreldaummy90 kirjutas:originaal väntvõll lihtsalt annab otsad. see ei ole mõeldud töötama nii kõrgetel pööretel kui 70ccm lahendus tavaliselt läheb.
mida sa sellega tahtsid öelda:No väntvõll jookseb laagrite peal ju

-
njah. mina sisklikult ei viitsiks pärast mootorit laiali kakkuda, et väntvõll sinna installeerida, kui võimalus on, pane kohe kõik asjad peale, muidu hakka jälle timmima ja värki. ST see timmimise jutt ei kehti väntvõlli kohta 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Oskad äkki öelda, mitu HP võib olla 2001 aasta sr 50 racingul?ats91 kirjutas:Mitmel mootoril ta sul tükkideks on lennanud ?rallypoiss kirjutas:Stock väntvöll lendab tükkideks korraliku 70 kolbi all tavaliselt peale umbes 2000 kildist läbisöitu.Asi lihtsalt on nii ja pole mötet vaielda PUNKTats91 kirjutas:Väntvõll on rauast, sellega ei juhtu midagi.. Ja karpat ei ole ka ilmtingimata vaja vahetada, orig. karpaga ei käi ta sul lihtsalt täisvõimsusel edasi..14 000rpm kannatab stock ära.. päris kõva mootor peab olema, et stock väntvõll puruks lasta
ja kui lähebki mootor nii karmilt pöördesse, siis ta lendaks kohe puruks.. mitte 2000km pärast
Polini või Malossi 70ccm sport on mingi 8-9hj ainult.. stock aprilia sr 50 r-il on ka 8hj
(kas on üldse mõtet panna malossi 70cm3 sport või oleks mõtekam mingit teist 70ccm kit´i otsima hakata ?)
mitu hp võib olla malossi MHR replical?
-
MALOSSI MHR TEAM 2burner kirjutas:Oskad äkki öelda, mitu HP võib olla 2001 aasta sr 50 racingul?ats91 kirjutas:Mitmel mootoril ta sul tükkideks on lennanud ?rallypoiss kirjutas:Stock väntvöll lendab tükkideks korraliku 70 kolbi all tavaliselt peale umbes 2000 kildist läbisöitu.Asi lihtsalt on nii ja pole mötet vaielda PUNKTats91 kirjutas:Väntvõll on rauast, sellega ei juhtu midagi.. Ja karpat ei ole ka ilmtingimata vaja vahetada, orig. karpaga ei käi ta sul lihtsalt täisvõimsusel edasi..14 000rpm kannatab stock ära.. päris kõva mootor peab olema, et stock väntvõll puruks lasta
ja kui lähebki mootor nii karmilt pöördesse, siis ta lendaks kohe puruks.. mitte 2000km pärast
Polini või Malossi 70ccm sport on mingi 8-9hj ainult.. stock aprilia sr 50 r-il on ka 8hj
(kas on üldse mõtet panna malossi 70cm3 sport või oleks mõtekam mingit teist 70ccm kit´i otsima hakata ?)
mitu hp võib olla malossi MHR replical?
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Tasub ikka Malossi 70ccm Sporti peale panna, MHR-id ja EVO-d on silindri seest kaetud vasega, neil tuleb kolbi väga tihti vahetada.. ma soovitan malm silindrit.. Malossi 70ccm Sport, Polini 70ccm Sport..burner kirjutas:Aga nad mõlemad maksavad üle 300 €.
Ma lootsin, et 300 € saab ikka nii silindri, kui väntvõlli.

No vanemale Sr-ile peaks ikka võimu kõvasti juurde tulema.. 17,5mm karpa oleks kõige mõtekam ilmselt, osadel sr-idel on 17,5mm karpa kohe peal, aga sõbra sr 50 racing 2002a omal oli 12mm.. aga see on saksast toodud ja passis oli 25km/h.. vb oli sellele mingi eriti väike karpa peale pandud.. võta karpa maha ja mõõda nihikuga see auk ära, mis läheb kollektorisse (kui see auk ikka ümmargune on sul) vb saad ainult õhufiltri eemaldamisel ka mõõdetud selle.. kui sul mingi väike karpa peal, siis ma soovitan dellorto 17,5mm peale pannaburner kirjutas:Eks ma vaatan siis Malossi 70ccm sporti ikka, aga tahtsin lihtsalt teada, kui suur see võimsuse kasv oleks?
Ja äkki räägib mulle keegi, mitu mm on minu sri karpa?

No võid ka 19mm peale panna, kütuse kulu suurem, aga lõppkiirus peaks suurem olema.. muidu scooter-centeris on kirjas: Das Zylinder- Kit kann ohne weiteres mit dem originalen Vergaser gefahren werden, allerdings läst sich das volle Potential des Kits erst mit einem 17,5mm Vergaser ausschöpfen.burner kirjutas:Miks mitte 19 mm?

Vaatasin oma karpa peale, et äkki näen sealt mm ära, aga ei näinud , mõõtma ka kohe ei hakanud.burner kirjutas:Eks ma vaatan siis Malossi 70ccm sporti ikka, aga tahtsin lihtsalt teada, kui suur see võimsuse kasv oleks?
Karpa pealt lugesin välja: KEIHIN pw´s .
Niisiis küsiks, kas Originaalis peaks olema mu sril KEIHINI karbuss peal või on äkki eelmine omanik sinna selle toppind?
Keihini karbuss jah paljudel stockis peal. Peast tean öelda sulle Honda, BGO, Kymco nimesid, neil peaks kõigil olema.burner kirjutas:Vaatasin oma karpa peale, et äkki näen sealt mm ära, aga ei näinud , mõõtma ka kohe ei hakanud.burner kirjutas:Eks ma vaatan siis Malossi 70ccm sporti ikka, aga tahtsin lihtsalt teada, kui suur see võimsuse kasv oleks?
Karpa pealt lugesin välja: KEIHIN pw´s .
Niisiis küsiks, kas Originaalis peaks olema mu sril KEIHINI karbuss peal või on äkki eelmine omanik sinna selle toppind?
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.