Kindad/jakk Tartust
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kindad/jakk Tartust
Tervist!
Tekkis selline küsimus, et kust v6ib tartust saada tõesti häid kindaid(bikele), mis kestavad veel mitmeid aastaid sõitmise puhul.
Tegelikult võite häid kindaid mainida ka üle eesti poodidest.
Ettetänades Flatu.
*
Edit: Eriti vahva oleks, kui keegi oskaks just mudelit ja firmat soovitada.
Tekkis selline küsimus, et kust v6ib tartust saada tõesti häid kindaid(bikele), mis kestavad veel mitmeid aastaid sõitmise puhul.
Tegelikult võite häid kindaid mainida ka üle eesti poodidest.
Ettetänades Flatu.
*
Edit: Eriti vahva oleks, kui keegi oskaks just mudelit ja firmat soovitada.
Viimati muutis Flatu, 20 Juul 2006, 18:10, muudetud 2 korda kokku.
-
Re: Kindad Tartust
Võid minna Sõbra Keskusesse, seal miski uus pood, Lõunakeskuse Autoringist võid ka vaadata.Flatu kirjutas:Tervist!
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
1: Never tell them everything you know.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
ise kasutan ja soovitan teistelegi vanucci profi
linki ei saa panna, mine www.louis.de ja pane otsingusse 20114304
linki ei saa panna, mine www.louis.de ja pane otsingusse 20114304
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tean, et Offtopic, aga käisin sealt läbi.Tegu on ikka tasemel poega, soovitanCredo kirjutas:sekundeerin salvokale > sõbra keskuses võru mnt 55f on veldi motopoe tartu pood ja sama kaup müügil mis tallinna poeski. astu läbi ja kurda muret. kui on midagi küsida, siis 5116888 ja karli on nimeks, kes seda butiiki seal üleval peab.

Niisiis, teine teemast mööda asi oleks jakk.
Leidsin sellise sinise musta tagi, mille ette oli kirjutatud High speed.Õla ja küünarnuki kaitsetega.Kuna olen võhik nendel asjadel, ehk keegi teab millest r22gin ja oskab kommenteerida?!Ahjaa ja hinnaks oli 1900.Sama toode oli Autoringis, eelmainitud poes ja kui ma ei eksi braueris.
Eelpakutud kindad jäävad kah kahjuks liiga kalliks

-
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
üldiselt on nende kukkumistega nii et 1 korra kannatab iga asjaga kukkuda - peale seda on see kukkumisindlus suht madal. Lühidalt - peale kõvemat kukkumist võid suure tõenäosusega varustuse maha kanda või siis suurema lappimisetöö ette võtma.
aga richat julgen soovitada küll... sai naisele richa kindad soetatud(aitäh t7pi) ja kui mul mul poleks korralikke kindaid juba enne olemas olnud siis kõhklemata ostaks omale kah
aga richat julgen soovitada küll... sai naisele richa kindad soetatud(aitäh t7pi) ja kui mul mul poleks korralikke kindaid juba enne olemas olnud siis kõhklemata ostaks omale kah
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.