Cobra725 raadiosaatjad ja kiivrikomplekt
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1100G
- Tänanud: 1 kord
kas autodel kontrollitakse seda "vilgutamise funktsiooni" ülevaatusel?
Tsikliga mul kogemus puudub. Autoga aga on olemas. Viimati kontrolliti isegi kustuti taadeldust. (sõiduautol tuleb seda teha iga aasta) noh ja minul....
See oleneb väga palju ka ülevaatajast. Ei ole mõtet nendega vaielda ja heietada erinevatel teemadel. Siin ka ei heieta. Selleks võiks teha eraldi peatüki.
on sul pilti Henry, kuhu nupu panid?
Pilti pole aga nupp on mul krõpsuga vasakul käepidemel. No seal kust ta olla võiks. Minu arust täidsa OK kohapeal. Võimalikult selle "kummi" paremas servas ja vastu nuppude kobakat.
Henry
Tsikliga mul kogemus puudub. Autoga aga on olemas. Viimati kontrolliti isegi kustuti taadeldust. (sõiduautol tuleb seda teha iga aasta) noh ja minul....
See oleneb väga palju ka ülevaatajast. Ei ole mõtet nendega vaielda ja heietada erinevatel teemadel. Siin ka ei heieta. Selleks võiks teha eraldi peatüki.
on sul pilti Henry, kuhu nupu panid?
Pilti pole aga nupp on mul krõpsuga vasakul käepidemel. No seal kust ta olla võiks. Minu arust täidsa OK kohapeal. Võimalikult selle "kummi" paremas servas ja vastu nuppude kobakat.
Henry
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.