Sinu tee bikeriks...
-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Olen varasemalt ainult võõraste ratastega sõita proovinud. Kõige pealt mopeed, siis Java. Keska ajal oli pinginaaber suur solo M'ide austaja, eks sellegagi sai tehtud ebakindel tiiruke
Siis jäi "proovimistesse" mitme aastane paus. Järgmine kokkupuude kaherattalise mootorsõidukiga oli Filipiinidel, kui sattusin juhuslikult mootorratta renti, et uurida autorendi võimalusi. Rentija küsis, kas ma motikaga olen sõitnud ja kas mul autojuhiload on. Saanud mõlemale küsimusele jaatava vastuse, pakkus kohe 125'seid krossikaid rentida. Mina muidugi küsisin, kas A-kat lube polegi vaja? See peale vastas tema imestunult, kuule, me oleme Filipiinidel!!
Nii me sõbraga 2 krossikat rentisime.
2 aastat tagasi tegin load nö. igaks juhuks, et kui taas reisil A-lube vaja läheb, siis on võtta. Oma ratta ostuplaane ei olnud ikka veel.
2006 Motorexil läksid silmad kandiliseks uut Suzu naked'it vaadates. Nii ma peale nädalast marineerimist ja mõtisklemist selle ära ostsin.
Ost läks kümnesse ja naudin uut liikumisviisi täiega! 

2 aastat tagasi tegin load nö. igaks juhuks, et kui taas reisil A-lube vaja läheb, siis on võtta. Oma ratta ostuplaane ei olnud ikka veel.
2006 Motorexil läksid silmad kandiliseks uut Suzu naked'it vaadates. Nii ma peale nädalast marineerimist ja mõtisklemist selle ära ostsin.

Rohkem ilusaid ilmasid!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.