esimene ratas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Minu esimeseks zikliks on K-750, aastast 1962/3. Muretsetud 2003 aasta augustis. Ziklil olnud 2 omanikku, neist teise kätte sattus aastal 1984, misjärel temaga veidi sõideti (paari aasta jooksul ja vist üsna vähe) aga siis 18.aastaks puukuuri seisma jäeti. Sealt väljakaevamise järel läks peale õli ja bensiini lisamist kolmandast matsust käima. Pärast selgus küll, et õli ringi ei käinud, kuid hetkelise esialgse positiivse efekti andis ikkagi
(ja õnneks ajapuudusel teda ei piinatud ka). Hiljem enam nii hästi käima ei ole läinud ja korralikult sõita pole ma veel saanudki. Praegune plaan on zikkel kevadeks käima ja korda saada....ilus ja stiilne pill ju...ja veel milline hääl 
Zeek, teab, et selle zikliga kunagi üle 90 sõitma ei hakka vaid vaikselt põristades elu naudib....

Zeek, teab, et selle zikliga kunagi üle 90 sõitma ei hakka vaid vaikselt põristades elu naudib....
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
Et kõik ausalt ära rääkida, siis peaks alustama päris algusest.
Kõigepealt oli mitu punnvõrri, osa ise ehitatud, osa laenatud ja kõik olid väga erinevatest osadest kokku monteeritud, sõitis küll. Seejärel tuli Delta, peale seda Kovrovets (jänestega jawa), siis IZ 49, IZ 56, IZ Planeta - koos korviga (esialgu), IZ Jupiter 3 - koos korviga. Praeguseks viimane on Jawa 638, see on ka peaaegu ainuke millel dokumendid on
Aga hoovis seisab ka üks selline loom
tõeline elukas
ja üks viimaseid IZ-e mis on veel algosadeks võtmata http://www.villuclub.ee/tsikkel/211-1177_IMG.JPG
Kõigepealt oli mitu punnvõrri, osa ise ehitatud, osa laenatud ja kõik olid väga erinevatest osadest kokku monteeritud, sõitis küll. Seejärel tuli Delta, peale seda Kovrovets (jänestega jawa), siis IZ 49, IZ 56, IZ Planeta - koos korviga (esialgu), IZ Jupiter 3 - koos korviga. Praeguseks viimane on Jawa 638, see on ka peaaegu ainuke millel dokumendid on

Aga hoovis seisab ka üks selline loom

ja üks viimaseid IZ-e mis on veel algosadeks võtmata http://www.villuclub.ee/tsikkel/211-1177_IMG.JPG
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
esimest korda elus sain sõita kaherattalisega-Deltaga!
Sai ostetud 8-9 aastaselt esimene võrr,millest ma "omal ajal" jagu ei saand.Vahetasin selle võrri V-50 mootori vastu,millest ma hakkasin vaikselt moppi ehitama.Sai isegi sõitma,kuid teatud vidinatele oleks liiga palju pappi läind,müüsin maha.peale selle oli veel omajagu võrre,ehitasin ise ka ühe.
esimese mootorratta ostsin ma 875.-eest,kahju oli vaadata,kuidas unicum hääbub-tegemist 57'aasta K-55'ga.
Praegu käsil 63 aasta Gauja 1 juppide maaseest väljaõngitsemine ja renoveerimine.tahaks masina maksimaalselt originaalina korda teha.

esimese mootorratta ostsin ma 875.-eest,kahju oli vaadata,kuidas unicum hääbub-tegemist 57'aasta K-55'ga.
Praegu käsil 63 aasta Gauja 1 juppide maaseest väljaõngitsemine ja renoveerimine.tahaks masina maksimaalselt originaalina korda teha.
Viimati muutis Tziklivend, 28 Juun 2007, 00:55, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
1.oli voshod,võrridega olen vaid paar korda külapoiste omadega sõitnud.
2-3 aastat oli,ehitasin jne, mootor käis vahel päävas 3x lahti,aeg,mil ta koos püsis oli lõgus,sõitis kästi ja sellega ongi seotud kõige ehedamad mälestused,oli ju 1. ka.
for the record: 2. Turist motoroller(alles) 3.Jawa 250(alles)
4.Jawa 638(alles veel) 5.(suzuki savage-ei kuulu mulle)
2-3 aastat oli,ehitasin jne, mootor käis vahel päävas 3x lahti,aeg,mil ta koos püsis oli lõgus,sõitis kästi ja sellega ongi seotud kõige ehedamad mälestused,oli ju 1. ka.
for the record: 2. Turist motoroller(alles) 3.Jawa 250(alles)
4.Jawa 638(alles veel) 5.(suzuki savage-ei kuulu mulle)
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
-
Teema algataja
Re: esimene ratas
minu esimene mootorratas oli karbata

mingi 50 kuubikuline....kiirus oli h22,kiirendus weel parem,,

mingi 50 kuubikuline....kiirus oli h22,kiirendus weel parem,,
Esimene mootori jõul edasi liikuv kaherattaline oli võrr (tõllaratastega), mille Aegviidu polügoonil vene sõjaväelased mult ära varastasid, jooksis oma tubli 60 km tunnis välja, Mini ja Delta ei saanud tippkiirusel ligilähedalegi. Edasi Jawa 634 `76 (mida väga vähe toodeti ja milliseid meie teedel veel ühte tean liikumas-siiani alles), siis Dnepr MT-9 (mis samuti varastati. Aastaid hiljem sain teada, et tegemist oli vandenõuga ja et asi suht lugupeetud inimesele ümberehitatuna edasi müüdi). Järgmiseks tuliuuena Ukrainast ostetud Dnepr MT 10, mis oma suht räige pasapruuni värvi tõttu sai kohe laiali võetud ja üle värvitud. Vahepealne aeg möödus Honda Shadow seljas ja praegult kasutusel olev Suzuki GSX 1100F on juures oleval pildil.
Kes mett teeb, see mett sööb!
nu 1. oli vist ikka tavaline stella, kuid sellga kaua sõita ei saand, vend röövis käest ja tegi 125ccm ymber...
Seejärel nurusin natuke isa ja saigi ostetud uus stella vesijahutusega, väga kena pill on ja sõidax praegugi, kuid vajab nati remontimist (varsti korras)
Nyyd ka omal planis 125ccm osta

Nyyd ka omal planis 125ccm osta

i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive
-
- Tänatud: 5 korda
Juba väiksena pakiti mind suveti Dnepri külgkorvi koos võileibade ja morsipudeliga ja põrutati mere äärde
mul oli oma väike kiiver ja oma väikesed prillid ja oma väikesed kindad
ja siis ma tõmbasin põlle üle pea ja magasin... kui vähe suuremaks sain (aasta oli u 2000), siis tukkusin selle sama Dnepri tagaistmel. aga see tüütas. siis tuli kymco
ja juba järgmisel aastal tuli anorektik, ehk GSX1100F 

Vahest sõidan ja teen asju.
-
Teema algataja
Esimene oli mini mopeed roheline
, siis tuli selle järgi kollane IZ planeta 5 sport, päris naljakas oli alguses sellega sõita, mis ma siis ise kaalusin mingi 50kg vist aint 14 aastaselt, ratas oli loomulikult mitu korda raskem, ja võimsam
, nüüd peaks lähipäevadel tutika honda cbr 600f-i saama, ei tea ex siis näeb kas jaksab seda kinni hoida või lendan sellega kohe minema 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.