Harrastaja ringrajasõit + EMV 4.etapp 13-16.juuli Pärnus!!!
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
mis te vehklete rusikatega peale kaklust - kolmap Aravetel aeglane rada ja uued tegijad saavad tunduvalt vaiksemates tingimustes rattaid testida.
Takkajärge tunnen heameelt et ei tormanud uisapäisa< saugale.
vaja kolmap pidurite korrasolek ära testida( uus vedelik sees) ja vaadata kuidas masin ilma piirajateta käitub ja kas viimasele veeradnikule kulunud esikumm ennast veel õigustab või vaja motodepoole mõni raha loovutada ja siis võibolla
kui kõik ok tundub siis saugale julgeb nina pista
AHJAA- kui kellgil ka pidurivedeliku keemisega probleem siis täna toodi mulle spesial toyota dot 5.1 üks purk. Ise jõudsin juba Castroli sisse pumbata ja proovin enne selle ära.
kui kellegil häda<käes ja käibevahendeid nappib siis ikka aitan.
Takkajärge tunnen heameelt et ei tormanud uisapäisa< saugale.
vaja kolmap pidurite korrasolek ära testida( uus vedelik sees) ja vaadata kuidas masin ilma piirajateta käitub ja kas viimasele veeradnikule kulunud esikumm ennast veel õigustab või vaja motodepoole mõni raha loovutada ja siis võibolla
kui kõik ok tundub siis saugale julgeb nina pista
AHJAA- kui kellgil ka pidurivedeliku keemisega probleem siis täna toodi mulle spesial toyota dot 5.1 üks purk. Ise jõudsin juba Castroli sisse pumbata ja proovin enne selle ära.
kui kellegil häda<käes ja käibevahendeid nappib siis ikka aitan.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.