Harrastaja ringrajasõit + EMV 4.etapp 13-16.juuli Pärnus!!!
ma olen siin sellises ahvivaimustuses, et kirjutan kohe oma muljeid, ülikaif üritus oli!!! ei jõua ennast ära kiita, et kohale ronisin, minu esimene suurem rajaproov. esimeses sõidus kohe teisel ringil läks vähe pikaks U-kurvis, väike off-road ja edasi. viimane sõit väiksel rajal oli juba päris mõnus. teise sõidu suurte poistega tegin ka kaasa, ei olnudki nii jube kui kartsin, väga super, loodetavasti ei olnud ma neil väga jalus
pihk villis otsustasin viimase sõidu ka kaasa kimada, mõni ring sai peale kui üks kodanik rookie must S-kurvis seest otsustas üle muru mööda minna ja nina ees rattaga koos salto tegi
, üks rattur pidi seepärast natuke põlla peal sõitma, sest temale enam rajal kohta polnud. ise sain laksu piki jalga ja õlga, aga püsti jäin, kulgesin rajalt maha ja mõtlesin mitte enam tagasi minna. pärast kutid avastasid, et mul oli parem lenks pooleks, hea, et pihku ei jäänud keset sõitu ja hea et näpud 2 ratta vahele ei jäänud. minu jaoks õnnelik õnnetus. lootsin veel reede hommikulgi rajale minna, aga uue lenksu sain alles peale lõunat, kui hakkas sadama ja rattureid juba klasside kaupa rajale hakati laskma
mõni tsiklimees, kes reedel peale lõunat jõudis, ei tahtnud kohe uskuda, et ma päris ise ikka selle rehvi nii kolmnurgaks sõitsin, no on uhke tunne
tahaks aga veel ja veel... tänud kõigile korraldajatele, julgustajatele, kiitjatele ja nõuandjatele, varsti jälle 
mõni tsiklimees, kes reedel peale lõunat jõudis, ei tahtnud kohe uskuda, et ma päris ise ikka selle rehvi nii kolmnurgaks sõitsin, no on uhke tunne
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.