Aprilia SR 50 R .VS. Aprilia SR 50 R Factory

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Apracing

Lugemata postitus Postitas Apracing »

:D siin ikka naljamehed koos!! Need kellel karpa versioon need kiidavad karpat ja kellel pritsung need kiidavad seda:D.
Aga see on kyll väga loll jutt et seda pritsungit tuunida ei saa.
piirajad maha ja pead jh aju yhendama siukese väikese junniga mis läheb nitendosse ja sealt läpakasse. Siis liigu igaljuhul paremini kui ilma piirajateta karpaversioon. Ja pealegi on ju müüa ditechile 70ccmi kiti
koos ajuga.
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

asi on selles et karpaga versiooni annab palju vähema raha eest tuunida sest ntx sissepritsele 70cc silku läheb maksma umbes 5000 sest tuleb ka ju uus aju osta...
DiTech :ner:
Pilt

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

aju on komplektis osadel...
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

ditech parem minu arvates nii palju kui ma näind olen näiteks sidi oma..:D väga hea:) luttib kiirenduses väga ilusti!

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

kui pole kahju raha välja käia siis tasuks ikkagi osta pritsung. igapäevased sõidud saab ilusti ära teha. kui aga tahtmist enda masinat tuunida siis oleks odavam variant osta karpaga loom. pritsungi regulerimist sa kodus ei tee ja selle eest saab kah veel korralikult maksta.

SiD
Kontakt:

100 krooni ringis on aju programmeerimine...
Vene raudvara K-650

Teema algataja
mihkel99

Lugemata postitus Postitas mihkel99 »

ummy90 kirjutas:
kui pole kahju raha välja käia siis tasuks ikkagi osta pritsung. igapäevased sõidud saab ilusti ära teha. kui aga tahtmist enda masinat tuunida siis oleks odavam variant osta karpaga loom. pritsungi regulerimist sa kodus ei tee ja selle eest saab kah veel korralikult maksta.
Odavam variant?
Niipaljukui mina olen siit foorumitest lugenud ja oma sõpradelt kuulnud on siiski selle karpaga versiooni kütusekulu mingi 5-6 l 100/km
Okei ostad selle 5000 silindri kus hinna sees ka aju.
KUi seal on öeldud et alla 2 l 100/km siis kui suurem silku no arvestame + 1 l sajale juurde jääb ~3 l 100/km
Hakkad karpaga versiooni tuunima paned suuremad düüsid, kergemad rullid või mis iganes siis ka ju tema kütusekulu suureneb.
Lõppkokkuvõttes teed sa pritsega sõites selle hinnavahe väga kiiresti tagasi.

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

mihkel99 kirjutas:
ummy90 kirjutas:
Odavam variant?
Niipaljukui mina olen siit foorumitest lugenud ja oma sõpradelt kuulnud on siiski selle karpaga versiooni kütusekulu mingi 5-6 l 100/km
Okei ostad selle 5000 silindri kus hinna sees ka aju.
KUi seal on öeldud et alla 2 l 100/km siis kui suurem silku no arvestame + 1 l sajale juurde jääb ~3 l 100/km
Hakkad karpaga versiooni tuunima paned suuremad düüsid, kergemad rullid või mis iganes siis ka ju tema kütusekulu suureneb.
Lõppkokkuvõttes teed sa pritsega sõites selle hinnavahe väga kiiresti tagasi.
kõik probleemid sisselaske juures, kõik mis vähegi olla saab, on karpal odavam. sissepritse juures on hooldamine ja remontimine ikka palju kulukam.

Teema algataja
-VaIkEoTs-

Lugemata postitus Postitas -VaIkEoTs- »

ise elan siis võrus ja siis natuke linnast väljas on juba neid sr 50 r-e päris palju..4 tykki hetkel..1 on tuunitud,kõik need ajsad mis võimalik teha ap motos..kiirendus on väga haige kui hästi tahad ei pea aitamagi et edeots õhus oleks :lol: mingi 130km/H on tippkiirus ja ta saab paagiga sõita mingi 150km aga tal on päris kõva tuuning..muidu enda omaga olen väga rahul ja ka sõbrad on endaomadega rahul. :wink:

djstr
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas djstr »

endal siis sr 50 r,jõudu on isegi üle peaks ütlema,kiirus on piirajateta 95,panin koonuse ja düüsi ja 100,vahest ilma tuuleta 105.Ja mul on 90 düüs ning kütusekulu maanteel 3 l ja linnas 3,5 nii et pole üldsegi hull.5-6 l ei ole kuulnud,siis peab ikka mingi jõhker düüs olema,kuigi bena kulu suht väike isegi panen endale 110 düüsi.Karpal on parem minek,kiirus ja jupid ka odavamad peaks olema,et soovitan südamest karpat.
Subaru Impreza WRX STI 06', BMW 325i Coupe 92'
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne.
Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu. Hinnad paremad kui esinduses ;).

cpipower

Lugemata postitus Postitas cpipower »

Mina võtaks karpaga , sest sellel oluliselt parem minek ja kiirus.Factoryl on vist ülikerged rullid vms , sest vahet pole kas lähed kohalt või sõidad
84km/h(sõbra factory max kiirus), pöörded on koguaeg laes. Factoryl on
jällegi `kompuuter` ja tühikäigul tuled ei `kustu`ära.Arvutasime ka keskmise kütusekulu (factoryl) ja see oli ikka tublisti üle 2 liitri.
Karpaga variant hakkab madalamatelt pööretelt vedama ja alla 30km/h on sellega võimatu sõita.Sõidad 30km/h ja keerad tsipa gaasi maha siis jääb üldse seisma.Aga tõsi ta on- karpaga sr-iga sai paagiga sissesõidu ajal ~80km sõita.

Teema algataja
yankee

Lugemata postitus Postitas yankee »

-VaIkEoTs- kirjutas:
mingi 130km/H on tippkiirus
jajah !

SiD
Kontakt:

-VaIkEoTs- kirjutas:
ise elan siis võrus ja siis natuke linnast väljas on juba neid sr 50 r-e päris palju..4 tykki hetkel..1 on tuunitud,kõik need ajsad mis võimalik teha ap motos..kiirendus on väga haige kui hästi tahad ei pea aitamagi et edeots õhus oleks :lol: mingi 130km/H on tippkiirus ja ta saab paagiga sõita mingi 150km aga tal on päris kõva tuuning..muidu enda omaga olen väga rahul ja ka sõbrad on endaomadega rahul. :wink:
ma arvan kh et 130 :? ... ma sõitsin tal kahekesi taga terve tolle nn kiirenduse tee ja ei kadunud küll nagu eriti kaugele...mul näitas spido 80+(näitab vähem)...
Vene raudvara K-650

Teema algataja
Brain ATM Taaber

Lugemata postitus Postitas Brain ATM Taaber »

olen üks tõestaja et see roller 130 välja läheb , kuna 180 gileraga oli võrdne kiirendus

SiD
Kontakt:

ja mida peaks mull 180cc gilera kiirendus ütlema ja lõppkiirus ... mõõtke gps-iga ära ja siis ei ole enam mingit vaidlemist ! sry Ot pärast
Vene raudvara K-650

Teema algataja
-VaIkEoTs-

siD ega ma terve too tee kaaspõhjas ei lasknud.. :lol: hääled on päris hullud siis juba pole erilist mõtet 8)

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Hahaha rolleriga 130 km/h mida veel. Raudselt keegi 12 aastane sai esimest korda 100 km/h sõita ja tundus kohe 130km/h.
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

ei nuh, käisin kord võrus, seal oli kh mingi full tuuning aprilia, nagu rääkis et isa tegi tal seal midagi, ise ei teadnud sittagi masinast, aga liikus kyll ilusti nii 130 max pidi mingi 155+ olema, ise kyll ei uskunud, aga kui kiirendas siis muutsin meelt.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Teema algataja
-VaIkEoTs-

155+-ist keegi kyll rääkinud ei ole jah aga siis oli hullem minek kui tal v6ttis umb. 8 l sajale siis oli 130 km/H nyyd 110.-mne kandis..lauri sa ei usu et rolleriga 130 km/h võimalik on? :lol: see sr 50 r siin võrus on eestis üks kiiremaid 50-70 kuubikus

Teema algataja
-VaIkEoTs-

155+-ist keegi kyll rääkinud ei ole jah aga siis oli hullem minek kui tal v6ttis umb. 8 l sajale siis oli 130 km/H nyyd 110.-mne kandis..lauri sa ei usu et rolleriga 130 km/h võimalik on? :lol: see sr 50 r siin võrus on eestis üks kiiremaid 50-70 kuubikus
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

KubsiK kirjutas:
nii 130 max pidi mingi 155+ olema
Mis kuradi iba sa ajad? Ise ka aru saad või? Hakkan varsti neid ´kuulujutte´ kustutama siin! Kas tõesti ainult ´kui palju välja läheb´ juttu ajada oskate?
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

ei oska, aga nii mulle seal too vend rääkis, aga äkki oli too spido järgi, seda ma tõesti ei tea, minu süü see ple, muidugi on võimalik 130 sõita.
lihtsalt siin räägitakse kiirusest ju :S
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

KubsiK kirjutas:
ei oska, aga nii mulle seal too vend rääkis, aga äkki oli too spido järgi, seda ma tõesti ei tea, minu süü see ple, muidugi on võimalik 130 sõita.
kui ei tea , pole tõetust, videomaterjali, misiganes siis pole ju mõtet ajada mingit mula suust välja.
veelvähem kui "keegi rääkis kuskil". spido järgi võib ta sinna 130 kanti osadel visata jah. reaalne jääb ~100 või suts otsa korraliku 70ccm'ga
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

KubsiK kirjutas:
Aprilia spidomeetri peal ei olegi 150-nt.
Kasutaja avatar

miku00

tehke lihtsalt üks video... ja see spamm lõppeb!!!
et küsiks et palju raha oled pannud mootorisse... !

Teema algataja
-VaIkEoTs-

no ma ei tea palju mootorisse pannud on aga sumpad ja asjad kõik kokku ap motos tehti läks 10 000,-
Kasutaja avatar

miku00

no arvuta siis kokku palju läks siis su 70full tuuning...

Teema algataja
-VaIkEoTs-

wtf :lol: ega ma enda rollerist ei räägi..sõbra roller on see ja kolmapäeval saame video teha siis näeb.. :twisted:

Teema algataja
t1m0

Lugemata postitus Postitas t1m0 »

Kolmapäeval laseme video ülesse ja siis vaadake. Kui gaas peale tõmmata, siis tuleb hoida piip ja prillid kinni, et roller üle ei lendaks.
Kasutaja avatar

miku00

hmm gert koha peal gaasi põhja paneb tõmbab ta üle... ja tal läheb gps 120...? et siis teil ei tõmba üle nii kergelt ja läheb 130?:D
Suletud

Mine “Rollerid”