Paagi mõõdik valetab (abi vaja!)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Paagi mõõdik valetab (abi vaja!)
nimelt mõõdik töötab ilusti ja valesti,paagi maht 5l aga kui pool paaki tühi on mõõdik nullis,muidu probleemi poleks aga sõidan pikki vahemaid ja ei ole just lõbus kui bens poolel teel otsa saab.

-
...

RS 125
-
Teema algataja
-
paagi näidik valetab
Tervist mul selline jama et näidik näitab natuke alla poole paagi,ja paak on tühi,tõesti pole niimoodi mõnus sõita,kui bensu näidik niimoodi valetab äkki keegi saab aidata
speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)
-
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
CPI-de tüüpviga. Ma ei tea isiklikult ühtki cpi omanikku, kellel paaginäidikuga probleeme poleks. 
PS! Pange alati talveks paak silmini täis, muidu vöib kevadel sama asi juhtuda teie rolleriga, kui seda veel juhtunud pole.

PS! Pange alati talveks paak silmini täis, muidu vöib kevadel sama asi juhtuda teie rolleriga, kui seda veel juhtunud pole.
Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
SUl on kinni jäänd siis.
Samas, mull näitab küll suht täpselt vist.
Panen paagi täsi, on näidik täis, siis mingi ( kui umbes 1l-1,5l bensiini) on sõidetud, hakkab langema. Langeb koguaeg ühtlaselt, linnas langeb poole tunniga ära suht lõppu. Siis on kindlasti veel 2L-2,5L Bensiini sees. Kui Näidik läheb täiesti alla, nii,et kui süüdet keerad, ja sentrimeetritki ei liigu, siis saab ikka veel 20-40km sõita.
Viimane kord oli paagis 0,7L, ning ma olin sõitnud näidik täiesti all suht pool päeva. Vähe sõtisin siis vist=P.
Samas, mull näitab küll suht täpselt vist.
Panen paagi täsi, on näidik täis, siis mingi ( kui umbes 1l-1,5l bensiini) on sõidetud, hakkab langema. Langeb koguaeg ühtlaselt, linnas langeb poole tunniga ära suht lõppu. Siis on kindlasti veel 2L-2,5L Bensiini sees. Kui Näidik läheb täiesti alla, nii,et kui süüdet keerad, ja sentrimeetritki ei liigu, siis saab ikka veel 20-40km sõita.
Viimane kord oli paagis 0,7L, ning ma olin sõitnud näidik täiesti all suht pool päeva. Vähe sõtisin siis vist=P.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.