kokkupõrge, kes on süüdi?

Teema algataja
Tan121

Lugemata postitus Postitas Tan121 »

Mul oli autoga täpselt sama olukord. Buss jokutas teel ja tegin möödasõitu. Siis ta hakkas tegema vasakpööret ja oleks mulle sisse keeranud, ma üritasin samasse tänavasse sisse keerata kuhu tema, aga ei keeranud välja ja sõtsin tee perves olevasse kivisse. Tüüp ei olnud nõus süüga ja kutsus politsei. Politsei ütles, et muidugi on süüdi vasakpöörde tegija, kuna pööret tehes pead veenduma, et sinust ei tehta möödasõitu. Tüüp maksis mu puruks sõidetud tule kinni.
Sinul on küll natuke teine situatsioon. Sa tegid hädapidurdust.Ja kas selles kohas oli üldse möödasõit lubatud.
Kui sa sellise jutuga lähed, et tegid hädapidurdust, siis oled rauselt ise süüdi.
Seal pole mingit vahet, mis peatused kokku on lepitud :D Ega siis kõik autod linnas pole kokku leppinud kuhu keegi läheb. Pikivahet tuleb hoida.

Endal oli nädal tagasi selline situatsioon, et sõitsin maanteel ja roller sõitis tee ääres ja järsku otsustas ta teha vasakpööret. Palju ei puudunud, et oleksin ta surnuks sõitnud. 100% oleks tema süüdi jäänud.
Sinu puhul on aga sama asi, et näiteks oleksid keeranud vastassuuna vööndisse ja oleksid autoga kokku põrganud kes vastu tuleb. Ikka ju sina süüdi, peab ju arvestama eessõitvate masinatega ja PIKIVAHEGA.

Mine “Rollerid”