Milline osta?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
KCT

Milline osta?

Lugemata postitus Postitas KCT »

Vabandage ei osanud kuskile seda teemat panna ja valisin siis lõppkohaks selle siin. Kui ei sobi tõstke kuskile mujale. :wink:

Küsimus siis selline milline krossikas sobiks osta 14 aastasel? Hind u9000kr ja peaks olema selline millega saab ka tänaval ringi sõita 14 aastane. Tasuks osta mingi kasutatud või uus? Ratas oleks mul ültse esimene ja sellepärast küsingi teilt abi. Pakkuge siis erinevaid varjante välja. :wink:

Teema algataja
talvar007

Lugemata postitus Postitas talvar007 »

Tere KCT.

Kui tahad krossikat, millega saaksid ka tänaval sõita, siis peaksid ostma 50ccm enduro. Sellele saad teha mopeediload ja sõita ka tänaval. Ise olen ka 14 ja sõidan yamaha dt50r-iga ringi. Võid lisada mind oma msni, kus täpsemalt rääkida :)

Uut arvatavasti selle raha eest ei saa, nii et peaksid piiluma kasutatud masinaid. :wink:

talvar007@hotmail.com

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

kahjuks 9000 eest pole eestis suurt endurode valikut. kui "veab" leiad mõne vana retsitud enduro, mis vajab suurt rahasüsti.

ahjaa hiinlasi neid vb isegi saab aga need pole suuremad asjad endurod.
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Kasutatud ZID ja raha jääb ülegi. :wink:

Teema algataja
KCT

Palju siis peaks väljakäima korraliku krossika eest? Ja kas selle Mini Bikega saaks ka tänaval sõita või on see ka liigaväike, nagu pocketbike?

Teema algataja
KCT

Ma muidu hetkel 12 ja kohe saan 13, aga äkki tasuks siis osta hoopis see: http://www.argore.ee/index.php?content=69&lang=est Mis arvate sellest MIni Krossikast. On see väga väike? Sobiks sellega maal metsas sõita mul? ISe olen muidu u160cm pikk ja kaalun 49kg.
Kasutaja avatar

bandiit14

Lugemata postitus Postitas bandiit14 »

Noh käi ise kohal ja proovi kas on liiga väike.
Oleneb kui väike ta on kui tahad metsas sõita, et kuhugi juurika taha kinni ei jää :D

Aga ära tänavale küll roni kui alles 12-13.
Pilt

Teema algataja
Klenovitz

Lugemata postitus Postitas Klenovitz »

See mini krossikas sobib niisama ümber maja tiirutamiseks. Võimu mini krossikal eriti ei ole. Kui tahad metsas sõita, siis osta juba 110ccm dirt bike.

Teema algataja
KCT

Maala saaks ma sellega küll sõita, sest seal üsna sile pind ja tänavale ma sellega ei hakkakski minema. Ootan millal saan 14 siis saan load ära teha ja ostan endale võimsama krossika. Seni kogun raha juurde ja niikauaks ostan endale selle Cross Bike. :wink: Peaks sellel need mutrid ja poldid ka ära vahetama?

Teema algataja
Klenovitz

Mis load sa 14 aastaselt teed :?:

Teema algataja
KCT

Need millega saab kuni 50ccm sõita. :wink: Mis muud ma teha saan?

Teema algataja
Klenovitz

sa mõtled neid lubasid millega võib sõita kuni 125ccm tsikliga??? Neid saab teha 16 aastaselt :!: :!:

Teema algataja
Klenovitz

aa sry lugesin valesti

Teema algataja
KCT

Teema algataja
Klenovitz

ja ma sain aru....
See mini krossikas on tglt suht mõttetu asi.....
Nädal aega sõidad siis tüdined ära.....Ma soovitan sul vaata 110ccm dirt bike
Kasutaja avatar

bandiit14

Lugemata postitus Postitas bandiit14 »

Ootan millal saan 14 siis saan load ära teha ja ostan endale võimsama krossika.
Sinu kurvastuseks pean ma kirjutama, et ka siis ei saa sa võimsamat krossikat osta.
14-aastaselt saad sa teha mopeediload ja võid juhtida masinat mis on kuubatuurilt kuni 50ccm ja mis ei ületa 45km/h.
Pilt

Teema algataja
KCT

Seda ma tean. :wink: Ostan siis vist hoopis rolleri kui 14 saan. 16selt ostan siis dird bike endale. :wink:

Teema algataja
KCT

Otsustain ümber. :D Kogun niikaua raha kui 14 saan ja ostan endale mõne võimsama krossika. Kuksil 110-125ccm. :wink: Tänaval ma sellega ikkagi ei saaks sõita, aga maal saaks sõita küll. Siis kui 16 saan lähen sellega tänavale. Kõige mõtekam või mis? :?
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

krossikaga tänaval sõita ei või nii, et mõtekam see pole aga selles mõttes endal on sul metsas sellega rohkem küll teha kui 50-sega ja maal piima järgi võid kah sellega käia :D aga kaugemale ei soovita minna sest isegi 16 aastaselt ei tohi sellega tänavatel sõita :)!
Have a nice day !

Teema algataja
KCT

Ainutl rolleriga võin sõita? Ja miks ma ei või sõita kui ma 16 saan kuni 125ccm krossikaga tänaval? A1 - lubadega.

C4 ma ise elan ka sauel. :D Lisa mind oma msni K_C_T@msn.com - küsiks sult mõningat infot.
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

KCT kirjutas:
Ainutl rolleriga võin sõita? Ja miks ma ei või sõita kui ma 16 saan kuni 125ccm krossikaga tänaval? A1 - lubadega.

C4 ma ise elan ka sauel. :D Lisa mind oma msni K_C_T@msn.com - küsiks sult mõningat infot.
esitesk selle pärast, et tänaval ei või sõita krossariga !!!
Have a nice day !

Teema algataja
Klenovitz

Sa ei või sõita krossikaga tänaval sel lihtsal põhjusel, et krossikaga ei või tänaval sõita. Krossikal pole tulesid jne.

Teema algataja
Medved

Lugemata postitus Postitas Medved »

LuckyStrike kirjutas:
Sa ei või sõita krossikaga tänaval sel lihtsal põhjusel, et krossikaga ei või tänaval sõita. Krossikal pole tulesid jne.
That one made my day !
Aga üldiselt ei või krossitsikliga sõita tänaval sellepärast, et puuduvad tehase poolt tuled, üldiselt on neil all ka kärnkumm, mis samuti keelatud on ning plärisevad ka liialt kõvasti tänavasõidu jaoks.

Teema algataja
KCT

OK aga sellisega võib sõita? http://www.50cc-motorcycles.com/cgi-bin ... bike_id=83 Ja palju selline maksab?

Teema algataja
Klenovitz

Fakt on see, et KROSSITSIKLIGA EI VÕI SÕITA TÄNAVAL. Ja see plärina jutt nüüd küll õige ei ole......Tahad öelda, et nt 600ja 1000 biked ei tee kõvat lärmi? :shock:

Teema algataja
Medved

KCT kirjutas:
OK aga sellisega võib sõita? http://www.50cc-motorcycles.com/cgi-bin ... bike_id=83 Ja palju selline maksab?
Sellega võib sõita küll.
Hind on siin:
http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et& ... duct_id=28

Edit: Tänavale lastakse sind pigem selle isendiga:
http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et& ... duct_id=29
Viimati muutis Medved, 12 Juul 2006, 17:24, muudetud 1 kord kokku.

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Mine lähedal asuvale krossirajale ja siis mine kuula linnas mõnda eelnimetatud pilli ja tule uuesti rääkima.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab

Teema algataja
KCT

Natuke liiga kallis. Kas midagi sarnast, aga odavamat pole?

Teema algataja
Klenovitz

Ei tee see krossikas midagi kõvemat häält kui tonnine bike..... :wack:

Teema algataja
Medved

LuckyStrike kirjutas:
Ei tee see krossikas midagi kõvemat häält kui tonnine bike..... :wack:
Vaata, asi polegi selles, kumb kõvemat häält teeb, asi on selles, et üks pigem löriseb võimidagi. Selline lörin aga lubatud ei ole minuteada ( Aastake tagasi vähemalt ei olnud )
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”