Rajale sõitma

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Inz001 kirjutas:
Kokkuvõttes oli üritus väga viis.
Sverre ja loonik sõitsid tõesti kiiresti, kuid korke kle minu tagasihoidlik arvamus sinu sõidust siis, sinust kiiremaid mehi seal rajal oli vast mitu, su eesmärk oli igas kurvis ju põlva maha kallata, mis tegelikult su kurvi läbimis kiirust suuresti muutsid, trajektoorid muutusid, enne kui sa külja maha panid oli näha juba et kaua sul see sõit ei kesta, kuna näiteks kui S kurvi sisenesid, siis eemärk nr.1 oli sul ju esimese kurvis põlv maha saada, aga järgmisse kurvi sisse kallata sul ei õnnestunud ja nii mõnigi kord läks sul see kurv otseks või mis. Sõita tuleks vast peaga mitte persega ja see et sa igas kurvis põlve maha paned ei tee mitte su ringi aegu paremaks :twisted:
a noh see minu kui pühapäevasõitja tagasihoidlik arvamus.
Ma mõtlesin kah, et ikka sitad sõitjad olid teil seal kui korke esikolmikusse sai :D Eelmine kord oli seal paar uut seebari meest, kellega ma oma suure ninjaga sellel rajal küll samas tempos püsida ei suutnud.
Ise kahjuks kohale ei jõudnud, sain alles kella 9 tsikli valmis. Rõõm oli nii suur sellest, et tsikkel korda sai, et keerasin maanteel kohe rulli põhja ja kuna seljakotikoti lukk vist ei saanud korralikult kinni siis tuul viis auto dokumendid ja PIN koodi kalkulaatori minema. :( Kui keegi Peterburi maanteel leiab siis andku teada :D
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”