Derbi SendaSm 125 - 5. käik ei anna täit matsu
Tänud vastuse eest. No selles summutajas olen ma kindel, et millalgi saab selline peale pandud (ma ei mõtle seda sama vaid taolist, sobivate mõõtudega kindlasti). Praegu on plaan minna järgmine nädal rattaga Sakku ja seal seletatakse lahti kõik mis ja kuidas ja kui palju.--DogFood-- kirjutas:Viimase käigu ülekande suhe on tehtud nii väikeseks, et mootor lihtaslt ei saa kiiremini liikuda. Seda hammasratast käigukastis vahetada pole ka võimalik. Ja kui sa muudad ülekannet siis muutuvad ka teiste käikude ülekandesuhe.
Seda nimetataksegi piirajaks, ega kõik piirajad pole ainult summutajas ja karburaatoris. Rolleristidega on sama lugu, topivad ja topivad oma tuuningu juppe aga mitte keegi ei tule selle peale ,et piirata võivad ka CDI,väljalaskelõõri lm. jms.
See pütt mille sa välja tõid on liiga pikk ja suure läbimõõduga, sul pole teda millegi külge kinnitada.
Siiski oleks tänulik inimesele, kes ülaltoodud inglise keelse teksti lahti seletaks
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.