Probleem käivitusega
Moderaator: Moded
-
hmm.. mul läks käima paar klassi kõrgem 70 silinder 12-se karpaga 100-ne düüs oli sees aga ega ta sul edasi liikuma ei hakka koralikult.Paul kirjutas:Nii vänt oli nagu korras ja nüüd on uus 70cm3 malossi sport silku peal .
Nüüd ei taha ikka käima minna![]()
On väike 12 karpa aga ta peaks ju ikka lubama aga ei luba ka
düüs on 68
Proovi kas säde on korralik ja kas panid ültse uue küünla või panid vana, mille pikkus vb. ei sobi!
Kui need asjad on OK siis proovi kas on korralik kompresioon! (pane näpp küünla augu juurde ja las keegi annab vänta, kompresioon peaks näpu eest tugevasti ära lööma.
Kui paned suurema düüsi sisse siis tee õhufilter ka ümber nii, et saaks rohkem õhku peale!
Seda tahaks et lubaks uue karpa peab ostma ka aga peaksin suurema düüsiga siis proovima ja mul on vana küünal lühme selle otsaga proovisin pikemaga ka aga ei midaginon-smoking kirjutas:hmm.. mul läks käima paar klassi kõrgem 70 silinder 12-se karpaga 100-ne düüs oli sees aga ega ta sul edasi liikuma ei hakka koralikult.Paul kirjutas:Nii vänt oli nagu korras ja nüüd on uus 70cm3 malossi sport silku peal .
Nüüd ei taha ikka käima minna![]()
On väike 12 karpa aga ta peaks ju ikka lubama aga ei luba ka
düüs on 68
Proovi kas säde on korralik ja kas panid ültse uue küünla või panid vana, mille pikkus vb. ei sobi!
Kui need asjad on OK siis proovi kas on korralik kompresioon! (pane näpp küünla augu juurde ja las keegi annab vänta, kompresioon peaks näpu eest tugevasti ära lööma.
Kui paned suurema düüsi sisse siis tee õhufilter ka ümber nii, et saaks rohkem õhku peale!
-
-
-
Selline asi on nüüd küll suht võimatu.nm5 kirjutas:Ma ei tea kui palju kasu sellest on aga kui silinder,kolb ja rõngad korras on siis võid klapi üle vaadata, mul endal oli see jama(käis mingi 7sec ja tsoss..) ,et väike kivike oli klapi vahele läinud ja kõik bensiin valgus tagasi(mootor tõmbas bensiini sisse silindrisse ja kui kolb oli ülemises osas lõi tagasi välja) üleüldse vaata kas ta korralikult sulgub(noh see plekist õhuke värk).
Kui kolb on all/üleval/keskel, siis ta ei saa mitte mingil moel bensiini tagasi karburaatorisse lüüa
Mudakoll
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.