ALGAJA: käiguvahetus
ma mõtlesin tegelt, et lendab itsikkel ja (algaja) sõitja, erinevas suunas.
Lisaks tõenäoliselt tagarehv kulub ka kenasti. Just vahetasin endal ja arvan, et ta oli keskelt läbikulunud just tänu sellele, et hooaaja alguses sai rajal mootoriga pidurdamist harjutatud. ja kuna oskusi veel nappis, siis ratas tihti blokki läks.
Teoreetiliselt võiks esipidur kogu töö ära teha, mootoriga pidurdamine olevat kallim kui pidurite kuluosade vahetamine. aga minu kawal pole esipidur piisavalt võimas ja tuleb ka mootori pidurdust kasutada .
Lisaks tõenäoliselt tagarehv kulub ka kenasti. Just vahetasin endal ja arvan, et ta oli keskelt läbikulunud just tänu sellele, et hooaaja alguses sai rajal mootoriga pidurdamist harjutatud. ja kuna oskusi veel nappis, siis ratas tihti blokki läks.
Teoreetiliselt võiks esipidur kogu töö ära teha, mootoriga pidurdamine olevat kallim kui pidurite kuluosade vahetamine. aga minu kawal pole esipidur piisavalt võimas ja tuleb ka mootori pidurdust kasutada .
korke kirjutas:Laiali ideeliselt ei lenda mitte midagi. Kui just midagi ennem minemas ei olnud. Aga ilusti võtab tagaratta blokki ning lühendab kõvasti siduri ja ketti elu.
stonefree kirjutas:Proovi uuesti: lase 140 sisse, lase gaas lahti, tõmba sidur alla ja 100km/h kiirusel suru esimene sisse ja sidur lahti. Siis vaatame kas midagi lendab või mitteRoTt kirjutas:--DogFood-- kirjutas:Kui panna 100km/h sisse esimene käik siis lendab mootor või käigukast ju tükkideks.
Hrm..... ise proovisin, minu masinal on max kiirus esimese käiguga 105 km/h
mitte midagi ei lennanud tükkideksMa arvan, et lendab kui sa just pöördeid enne kõvasti ülesse ei aja. Tõenäoliselt ei saa sa aga käiku isegi sisse.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.