milline roller ja kas üldse tasub?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
BuFu

milline roller ja kas üldse tasub?

Lugemata postitus Postitas BuFu »

soov siis endale roller soetada(riis)arvatavasti.
sai ka siis töökoha kõrval ühes firmas käidud kes müüb rollereid ja atvesid
silma jäid siis:
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=12
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=34
http://www.microgrupp.ee/index.php?opti ... &Itemid=16
endale tundus see viimane selline paras olevat suuruselt juna ise olen 192cm pikk :roll:
et kas kellelgi on mingit kogemust selliste aparaatidega ja mis teie arvates on nendest kõige parem või peaksin ma mõne kasutatud rolleri ostma 15kilo eest? :roll:

Teema algataja
Joonsuu

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

Eagle on haigelt raske!Kui sind rolleri liikuvus eriti ei koti,siis on see küll hea,kuid need kaks esimest nägid paremad välja.Eriti see esimene,mis on CPI hussari järgi tehtud.!
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Soovitan ka kasutataud rollerit aga siis pead ikka tedma ka mis ostad või mõne teadjama vana abi kasutama.

Kui aga soov ikka uus riis osta siis vahet pole eriti milline neist. Mootorid on neil kõigil suht samad seega aint välimuse vahe. Mina näiteks soovitaks kui uut soovid siis osta näiteks hoopis piaggio typhoon mille hind on 20 ringis hetkel(ja vist sai ka järelmaksuga osta)
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Teema algataja
BuFu

no muidugi tahan,et roller liiguks ikka ja kiirendust kah oleks
aga lihtsalt Aerox ja SpeedFighter tunduvad kuidagi väiksed olevat ja kui veel keegi peale võtta siis on päris kitsas ja ise juba 100kg
et äkki konkreetseid soovitusi? :roll: ise suht oinas selle koha pealt veel
Kasutaja avatar

hellish

kui tahad et ikka liiguks ka siis jäta hiinakad kohe välja. Need eriti ei taha ikka liikuda.
kaalu pärast pole vaja küll muretseda sest olen kolmekesigi sõitnud päris mitme rolleriga ja siis on peal olnud raskus üle 200kg ja ega rolleriga midagi sellepärast juhtunud pole.
Käi vaata rollereid ja proovi kuidas on ja kuidas peale mahud. Ise olen umbes 1,80 - 1,85 pikk(pole ammu mõõtnud) ja sõidan suht väikese rolleriga ringi(yamaha bws 94 aasta) ja kahekesi on küll veits ebamugav aga üksi väga hea. aeroxid ja speedfightid on sellest aga kõvasti suuremad.

Aerox ja speedfighter on neist kahest esimesest hiinakast kindlasti suuremad ja mugavamad. Viimane on oma suurusega arvatavasti mugavam aga seda mudelit pole ise näinud. Midagi sarnast nägin ja see oli küll ikka paras laev.
Viimati muutis hellish, 05 Juul 2006, 21:41, muudetud 3 korda kokku.

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

väike ääremärkus: speedfight ei saa kuidagi väike olla, proovi peale istuda jne kui võimalus on, mitte piltidelt, sest need võivad suht petliku mulje jätta. Aeroxiga sama teema.

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

Speedfighti kohta ei oska midagi öelda, kuid seda tean kindlalt, et Aerox jääb 190cm mehele väikseks! :wink:
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|

Teema algataja
Joonsuu

Aprilia SR50R'i peal on hea olla!Ka kahekesi!Olen 1,85 pikk ja sõber,kes taga istus oli 1,93.Mitte mingit probleemi!

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

Ärge ehmatage inimest, et hiinakad ei liigu. Liiguvad küll, aga mitte nii kiiresti kui äratehtud aeroxid, apriliad. Jalgu sellega ei jää( vähemalt mitte peale sissesõitu)
Joonsuu kirjutas:
Aprilia SR50R'i peal on hea olla!Ka kahekesi!Olen 1,85 pikk ja sõber,kes taga istus oli 1,93.Mitte mingit probleemi!
Aga kust saab 15 kiloga korraliku sr50r-i? :shock:
Kasutaja avatar

hellish

Nad liiguvad ikka parasjagu si*asti. Tihedama liiklusega linnas või lihtsalt tipptundidel on ikka väga raske kui sa pead teeotsas pikka aega ootama kuni tuleb paras vahe et ära keerata. Selles suhtes on parem ikka võimsam(parema kiirendusega masin), et ei jääks teistele jalgu.

Teema algataja
BuFu

Niisiis roller selleks vaja,et
1.Tööl käia
2.Et mitte jala käia(laiskus)
3.Niisama hea õhtul linnas tiirutada ja leiab vast uusi tuttavaidki
4.Kui igav hakkab siis saab mingi tuuningu teha äkki
ja tahaks ikka sellist,et autodele liikluses jalgu päris ei jääks
ja isegi kui uue riisi ostan siis kardan,et selle sissesõiduga keeran ta ennem pekki kuna nigunii on soov raskelt tallata alguses :lol:
max hind 15kilo mida saan välja käia
müügi foorumis on mingi selline aparaat müügis http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=20766
mis sellest muidu arvate?
ja põhimõtteliselt võiksid nagu foorumlased soovitada minu pikkusele rollereid ja seega jääks see ring väiksemaks ja valiku tegemine on kergem lõpuks :roll:

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

no see sinu loobitud link on väga bueno, käi võrus ära, tseki pläust üle ja kui sobib soeta. Hea suur ja võimas.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

endalgi see masin , hea suur tõesti .. 90 kmh pole probleem ja minarelli horiontaal mootor (sama mis aeroxil) niiet tuuning juppe leidub kuhjaga , kuigi keredetaile pole saada või on hirmkallid...ise olen läbinud enda omaga 1000km .. olen rahul kuigi spidomeeter näitab 4500 aga kui mina ostsin oli see läbinud 3500 :wink:

Teema algataja
BuFu

krt kas on mees liiga suur või roller vale? :roll:
http://www.bikepics.com/pics/pics/april ... 494486.jpg
peaks nagu sama roller olema

a ja ma nüüd avastasin,et siin foorumis ei saa müügi teemadesse postitada.miks? :roll: muidu oleks kohe hea ju küsida mis aasta ja palju läbisõit jne.aga nüüd peab msn või helistama.aga olgu see selleks mina ei tee siin mingeid ettekirjutusi.
a ja mida peaks jälgima kasutatud rolleri ostul?
kuna lugesin kuskil teemast,et keegi oli ostnud kah nimeka rolleri kasutatult ja peale natukest sõitmist andis saba ning remont läks miski 11kilo :roll:

sry,et suuri tähti lausete algusesse ei pannud kuna shift ei tööta ja capsiga ei viitsi jamada :oops:
Kasutaja avatar

hellish

Selleks on müügitemad sellised et mõttetut OT ei tuleks.

Ja iga kasutatud rolleri ostul pead ikka oskama ise ka vaadata et kas on ikka normaalne masin või mingi väga ront. Tavaliselt lastakse proovisõitu ka teha ja siis saab ka ikka aru mis viga on ja sellisel juhul ikka 11kilost remonti küll kohe ei tule kui ise midagi ära ei riku pärast.

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Kes see vend on siin kes ütles et Eagle ei lähe ja on raske? Kas oled sõitnud ise ja võrrelnud? Või jälle sõbra sõbra tuttav rääkis? Eagle tühikaalu erinevus võrreldes B08-ga on +5kg (kaalutud seoses pakiveoga). Sellesama B08-ga sõitsin lõdvalt LE-s lubatu lõhki ja kiirendusel polnud kah nagu viga...
On fakt see, et Eagle on pikema istmega ehk "lang versioon" ja seepärast mahub pikem inimene sinna lahedamalt võrreldes lühikeste pillidega ja on ka loomulik et siis on ta veits raskem. Aga selle tõttu on ka sõidumugavus palju parem. Aga arvamusi on erinevaid- kes tahab mõnsalt kruisida, kes tahab 2t sitikaga sääsepirinat kõigile kuulda lasta.

P.S.1 Minu teada on Aerox ja SpeedFighter samasuured kui B08 ja B09 või minimaalselt suuremad, nad on ju samaklassi pillid.

P.S.2 Ja julgen siin kirjutada, et jään eriarvamusele kui võrrelda tuunitud ja kimutud kasutatud rollerit uue ja veel piirajatega rolleriga.

P.S.3 Andke minna ja vaielge edasi, B09 juba otsas, võimalik broneerida järgmisest kogusest kus värvivalikuks on hõbedane, punane, tumesinine, must, ninjastyli must-punane.

Teema algataja
BuFu

no egas nende riisikate kohta pole midagi halba öelda näevad kenad välja ja puha aga ma kardan,et ma suudan ta sissesõidul kotti ajada kuna ma arvan,et ma ei viitsi 500+km sõita nagu vanaema :roll:
Kasutaja avatar

hellish

Nende riisikatega on küll see asi et pead ikka suht korralikult sissesõidu ära tegema siis nad ikka peavad astu ka.

Suuruse vahe on selles et nendel hiinakatel(kahel esimesel) on jalge hoidmis koht istmega võrreldes nii kõrgel et pikemat kasvu inimesel võivad jalad lenksu keeramist segama hakata ja tagumisel istujal on suht ebamugav. Muidu on nad enamvähem samasuured küll.

Teema algataja
Joonsuu

Kui tahad sõita nagu rollernokk,siis osta mingi heas korras kasutatud läänekas,mis hästi liigub.Saad kiiremini ennast ümber puu sellega tiirutatud ;)
Kasutaja avatar

hellish

kui endal pea ostsas võid läänekaga samamoodi sõita nagu hiinakaga mis nii hästi ei liigu. See et sul on läänekas ei pea sa just "rollernokk" olema.

Teema algataja
Joonsuu

Loomulikult mitte,kuid tema ju ise ei taha sõita nagu vanaema,ostku mingi hea lääneks siis ;D

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

No kui sa tahad kohapeal lenksu risti lüüa siis on tõesti keeruline aga lähtudes tavalisest matemaatikast ja mõõtmisest siis on minu küsimus lihtne: kas nii öelda IN mudelitel on sul siis jalad vastu maad või? Või kust see lisa ruum tuleb? Minu arust neil "ÕIGETEL" kliirens küll väiksem pole ja kui oleks siis ei saaks ju kuskilt üle turnida. Keegi siin just virises et sellel je sellel põhjaplastid lagunevad (CPI).
No kumb siis hiinakas on? Kas on kliirens väike ja jalad mahuvad või vastupidi? Või jälle "keegi rääkis aga siit ei ole seda meest näha..."

P.S. Siin foorumiski kirjutati et Hiinakad kasutavad know-how alusel Yamaha raami ja mootori puhul on algallikaks Honda poolt loodud ja juba neli aastakümmet toodetud mootor.

Teema algataja
BuFu

Joonsuu kirjutas:
Loomulikult mitte,kuid tema ju ise ei taha sõita nagu vanaema,ostku mingi hea lääneks siis ;D
Põssa asi lihtsalt selles,et põhimõtteliselt esimene roller mul see tulemas ja siis tahaks nagu proovida kiiremat sõitu kah mitte,et ma nüüd mingi rollernokk oleks.
Ja see on tõesti haige natuke,et kui tahad kiiremat siis oled rollernokk sama on ka BMWga kui sul on BMW siis sa oled rullnokk :lol: natuke nõme lähenemine on see
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”