KURADI TATTNINAD ÕPPIGE ENNE SÕITMA.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 432
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 1 kord
KURADI TATTNINAD ÕPPIGE ENNE SÕITMA.
ENNE KUI LINNAPEALE TUUSAMA LÄHETE,TEIL POLE MINGID TANGID PERSE ALL VAID JALGRATTAD JA JALGRATTUR SAAB ÕNNETUSES KINDLASTI ROHKEM VIGA KUI AUTO,MOOTORATTAS MIS IGANES.
NOORELT SURRA MINGI PUNNVÕRRI SELJAS ON KAH NÕME.
SINA s**t SAAD SURMA JÄÄD VIGASEKS,AGA TEINE INIME PEAB ELAMA TEADMISGA ET TA ON TAPNUD INIMESE JA VEEL NOORE.
Täna käisin linnas kohe selle mõttega et vaadata rolleri liikluskultuuri ja jõuda selgusele miks rollerijuhte vihatakse liikluses see on päris sittas seisud. jäid silma mõned kes üle 2 rea ilma suunata kimasid siis mingid vennad kes keerasis masinatele nii julmalt ette et rehvid vilisesid.
VAADAKE VÄHEM KIIREID JA VIHASEID.

SINA s**t SAAD SURMA JÄÄD VIGASEKS,AGA TEINE INIME PEAB ELAMA TEADMISGA ET TA ON TAPNUD INIMESE JA VEEL NOORE.
Täna käisin linnas kohe selle mõttega et vaadata rolleri liikluskultuuri ja jõuda selgusele miks rollerijuhte vihatakse liikluses see on päris sittas seisud. jäid silma mõned kes üle 2 rea ilma suunata kimasid siis mingid vennad kes keerasis masinatele nii julmalt ette et rehvid vilisesid.
Viimati muutis pahadeplaneet, 05 Juul 2006, 15:46, muudetud 1 kord kokku.
Autojuhid kiruvad rollereid, aga samas kui mina rolleriga liiklusell liiklen siis ega autojuhid ise väga paremad ei ole, kes möödub bussiboksist kes tekitab kolmanda rea jne jne...
Milleks tõsta kisa rollerite vastu, kas siis kõik rolleri omanikud peaksid tõstma nende lollide autojuhtide vastu ka we?
Saan aru, et rollerijuht saab raskelt viga kui ta avarii teeb, aga eks ta ise ole sellest teadlik ja kui ta tahab riskida oma eluga siis ei saa teised sinna midagi parata.
Ise just pühapäeval tegin suht raske avarii rolleriga ja tean, et kukkuda ei ole hea + trahvid ei ole ka just väikesed, eks inimene hakkab sellele mõtlema alles siis kui olukord on käes, olen selles 100% kindel, et inimese nii öelda kihutamis isu on ikka selleks suveks siis kadunud!
Aga siiski ei näe pühjust karjumiseks.
Milleks tõsta kisa rollerite vastu, kas siis kõik rolleri omanikud peaksid tõstma nende lollide autojuhtide vastu ka we?
Saan aru, et rollerijuht saab raskelt viga kui ta avarii teeb, aga eks ta ise ole sellest teadlik ja kui ta tahab riskida oma eluga siis ei saa teised sinna midagi parata.
Ise just pühapäeval tegin suht raske avarii rolleriga ja tean, et kukkuda ei ole hea + trahvid ei ole ka just väikesed, eks inimene hakkab sellele mõtlema alles siis kui olukord on käes, olen selles 100% kindel, et inimese nii öelda kihutamis isu on ikka selleks suveks siis kadunud!
Aga siiski ei näe pühjust karjumiseks.

Re: KURADI TATTNINAD ÕPPIGE ENNE SÕITMA.
Lugesin su enda postitusi - Ise sa tundud rollerivend olevat!pahadeplaneet kirjutas:NOORELT SURRA MINGI PUNNVÕRRI SELJAS ON KAH NÕME.
SINA s*** SAAD SURMA JÄÄD VIGASEKS,

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
Re: KURADI TATTNINAD ÕPPIGE ENNE SÕITMA.
pahadeplaneet kirjutas:ENNE KUI LINNAPEALE TUUSAMA LÄHETE,TEIL POLE MINGID TANGID PERSE ALL VAID JALGRATTAD JA JALGRATTUR SAAB ÕNNETUSES KINDLASTI ROHKEM VIGA KUI AUTO,MOOTORATTAS MIS IGANES.
SINA s*** SAAD SURMA JÄÄD VIGASEKS,AGA TEINE INIME PEAB ELAMA TEADMISGA ET TA ON TAPNUD INIMESE JA VEEL NOORE.
a mida sa SIIN mölised?

tegin just väikse otsa mustamäe>virukeskus>mustamäe.
oi kui paha , üks mikrobuss tahtis mind teelt välja rammida ja ühele fordile ei meeldinud , et ma punase taga oodates esimeseks sõitsin ja tuututas elueest + tegi möödasõidu 10cm kauguselt.
kuhu ma pean nüüd tegema mingi ilge sõimuga topicu? streetrace.orgi ?
oi kui paha , üks mikrobuss tahtis mind teelt välja rammida ja ühele fordile ei meeldinud , et ma punase taga oodates esimeseks sõitsin ja tuututas elueest + tegi möödasõidu 10cm kauguselt.
kuhu ma pean nüüd tegema mingi ilge sõimuga topicu? streetrace.orgi ?
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Ma näen, et on tõsine vajadus uue foorumi järgi nagu soim.ee(sõim) või siis molin.ee (mölin). Seal siis saaks käia kõik autojuhtidest kuni jalakäijateni ja tõmmata nii et tolmab. 
Tegelikult mina tahaks hoopis öelda STFU! Sõitke kuidas tahate, aga arvestage teistega.

Tegelikult mina tahaks hoopis öelda STFU! Sõitke kuidas tahate, aga arvestage teistega.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
minul on pretensioon rollumeeste vastu: Kas Te tingimata peate kakumäe rannas mööda kõnniteid ja rannaliiiva kimama pidevalt????
Miks Te ei või parkida oma rollusid sinna, kuhu normaalsed inimesed oma autod / rattad jätavad?????
Ja kusjuures kakumäe rand pole ainus selline koht kus rollumehed mööda kõnniteid lendavad.
Teinekord on tõesti selline tunne, et lenda bikega kõnniteele järgi ja tee füüsiline noomitus............
Miks Te ei või parkida oma rollusid sinna, kuhu normaalsed inimesed oma autod / rattad jätavad?????
Ja kusjuures kakumäe rand pole ainus selline koht kus rollumehed mööda kõnniteid lendavad.
Teinekord on tõesti selline tunne, et lenda bikega kõnniteele järgi ja tee füüsiline noomitus............
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
aga minust kimas mööda üks tore tüdruk rolleriga, tuul kergitas seelikusaba ja nii pidi ta napilt õnnetuse põhjustama- vähe jäi puudu, et oleks ees sõitvale autole oma autoga tagant sisse põrutanud. Kas hakkaks kah valjuhäälselt fleimima ja nõudma piigade rolleriroolist kõrvaldamist??
:D:D Cool down, sõiduriist ei tee inimesest idiooti, lollusi tegev inimene on ikka enne ka natuke metsa poole 

jah , sõidan seal mööda kõnniteed kui naisega rannas käin . pargin oma rolleri sinna rattahoidlasse alati. kuid mu kiirus on ca 5km/h , kunagi ei trügi kellegi vahelt läbi , ootan kuni tekib vaba koht kust sõita vms.triplekix kirjutas:minul on pretensioon rollumeeste vastu: Kas Te tingimata peate kakumäe rannas mööda kõnniteid ja rannaliiiva kimama pidevalt????
samuti pole ma ise seal oma silmaga näinud kedagi kes kihutaks, viimane kord oli 2 baiki samuti rattahoidlasse ennast pannud. ei näe probleemi
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
Teema algataja - Postitusi: 432
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Kui sa omale vähe juukseid kasvataks ja nii kant välja ei nääks ja iseseisvalt mõelda suudaks siis sa saaks aru et pole päris normaalne kui punnvõrriga keset sõidurida 40kmH sõidetakse.Pihelgas kirjutas:minu point - olgugi siin on rollerifoorum, ei tulda siia umbisikuliselt kõiki rolleriomanikke sõimama.
Loll rolleritel pole reg nr mis on 50cc. ja 125 pole sest eesti seadused on 0 seadused selles vallas.
Loota võib et sa oma rolliga just minu 17 tollise velje alla jääd.
Ja see pole mõeldud kõigile vaid neile kes liigelda ei oska,kes pole kordagi eeskirjaraamatut sirvinud.
Ja selliste lammaste pärast ongi korralikel liiklejatel ka probleemne liigelda.
Stroomi rannas sõidab mingi Qinqi ringi. Ka laseb liiva peal ja igalpool. Kuigi ma ise käin seal jala siis endal hakkab ka nõme vaadata kuidas kutt hea hooga laseb inimeste vahelt.triplekix kirjutas:minul on pretensioon rollumeeste vastu: Kas Te tingimata peate kakumäe rannas mööda kõnniteid ja rannaliiiva kimama pidevalt????
Ride Till You Die!!!
Kas tal oli hall Piaggio Typhoon ;D ?ishijupp kirjutas:aga minust kimas mööda üks tore tüdruk rolleriga, tuul kergitas seelikusaba ja nii pidi ta napilt õnnetuse põhjustama- vähe jäi puudu, et oleks ees sõitvale autole oma autoga tagant sisse põrutanud. Kas hakkaks kah valjuhäälselt fleimima ja nõudma piigade rolleriroolist kõrvaldamist??:D:D Cool down, sõiduriist ei tee inimesest idiooti, lollusi tegev inimene on ikka enne ka natuke metsa poole
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Paneks ühe mõttetu märkuse siis siia vahele. Mina nägin siis lõpuks ära ka esimese rolleri, mis oli ARK-is arvele võetud. Numbrimärk oli taga ja puha. Nägin seda siis Hiiu Õlletoa ees. Kui ma ei eksi, oli tegu Keeway-ga või ala midagi taolist. Igatahes edasiminek vaikselt toimub.pahadeplaneet kirjutas:Kui sa omale vähe juukseid kasvataks ja nii kant välja ei nääks ja iseseisvalt mõelda suudaks siis sa saaks aru et pole päris normaalne kui punnvõrriga keset sõidurida 40kmH sõidetakse.Pihelgas kirjutas:minu point - olgugi siin on rollerifoorum, ei tulda siia umbisikuliselt kõiki rolleriomanikke sõimama.
Loll rolleritel pole reg nr mis on 50cc. ja 125 pole sest eesti seadused on 0 seadused selles vallas.
Ja see pole mõeldud kõigile vaid neile kes liigelda ei oska,kes pole kordagi eeskirjaraamatut sirvinud.

Ärge tulge mulle üldse rääkima, et kihutamiseks on kõikvõimalikud ring- ja krossirajad vms.
Käin seal, kihutan ja hüppan piu ja pau mitu korda nädalas, aga no krt, pole midagi mõnusamat, kui tulla quadiga Tallinna mõnes kiires kurvis autode vahel slidides 3-4 käigu põhjaga ise küljele maha istunult. No ausna noh!

eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. 

See oli must Keeway Focus mille nr märk oli G1B? See roller pole arvel vaid tal lihtsalt oma kasutajanime järgi tehtud numbrimärk (geto1boy)Ronk kirjutas:Paneks ühe mõttetu märkuse siis siia vahele. Mina nägin siis lõpuks ära ka esimese rolleri, mis oli ARK-is arvele võetud. Numbrimärk oli taga ja puha. Nägin seda siis Hiiu Õlletoa ees. Kui ma ei eksi, oli tegu Keeway-ga või ala midagi taolist. Igatahes edasiminek vaikselt toimub.pahadeplaneet kirjutas:Kui sa omale vähe juukseid kasvataks ja nii kant välja ei nääks ja iseseisvalt mõelda suudaks siis sa saaks aru et pole päris normaalne kui punnvõrriga keset sõidurida 40kmH sõidetakse.Pihelgas kirjutas:minu point - olgugi siin on rollerifoorum, ei tulda siia umbisikuliselt kõiki rolleriomanikke sõimama.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Nitse, aga see ei ole see kõiksema parem. Tule Kakumäe randa, seal hea rollu vendadega inimeste vahel slaalomit sõita, kõnniteedel ja rannaribal, see annab ikka õige feelingu. 

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
ja rollumehed, pliis pange kiivrid kah ikka pähe........ on küll soe, kuid Teie enda huvides on VAJA kiivriga sõita.
Muuseas ükspäev seisis mustamäe ja tammsaare ristil mu kõrval hall R1 ning sellel istus lühikeste pükste, T-särgi, plätudega ning tagurpidi peas asetseva nokamütsiga noorsant. kohalt minnes oli tal vaja muidugi kõigist meist mööda kiirendada )olgu mainitud, et kuna tee oli ees pinnatud, siis keegi meist ei kiirendanud temaga kaasa) ning kui vilde rist ette tuli ja seal punaseks läks, sis tal oli vaja sealt punasega läbi kimada............ kusjuures kas ta oli purjus või ei osanud ta korrralikultratast käsitseda, igatahes vingerdas küll veic ikka.
Vat siis mõtlesin küll, et milleks on inimesele ajud antud.
P.S. interface, vat sina võid seal vaikselt sõita, kuid sitaks on ka nokkasid kes täiega lasevad seal..........
Muuseas ükspäev seisis mustamäe ja tammsaare ristil mu kõrval hall R1 ning sellel istus lühikeste pükste, T-särgi, plätudega ning tagurpidi peas asetseva nokamütsiga noorsant. kohalt minnes oli tal vaja muidugi kõigist meist mööda kiirendada )olgu mainitud, et kuna tee oli ees pinnatud, siis keegi meist ei kiirendanud temaga kaasa) ning kui vilde rist ette tuli ja seal punaseks läks, sis tal oli vaja sealt punasega läbi kimada............ kusjuures kas ta oli purjus või ei osanud ta korrralikultratast käsitseda, igatahes vingerdas küll veic ikka.
Vat siis mõtlesin küll, et milleks on inimesele ajud antud.
P.S. interface, vat sina võid seal vaikselt sõita, kuid sitaks on ka nokkasid kes täiega lasevad seal..........
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Õigusabi.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kõige selle sõimu peale on mul tekkinud üks teooria, mis peas juba kaua kaua idanenud ja kuju võtnud. '
Mingi hulk inimesi pidevalt sõimab, et liikluskultuur on täiesti olematu ja kõik sõidavad nii sitasti ja niipalju on neid krdi BMW-rullnokki (oman ka ise BMWd)ja keegi sõita ei oska ja reeglitest kinni ei pea jne........ Teate küll ju:)
Aga, mina sõidan suht palju nii tsikli kui auto kui kaubikuga nii linnas kui maal. Minumeelest pole eesti liiklusel mitte midagi viga. Täiesti rahuldav on olukord. Mõni hull ikka leidub, kes kuskil kihutab või sooritab ebaviisaka manöövri, aga midagi katastroofilist näeb üliharva.
Seepärast jõuangi nüüd lõpuks teooriani: Need kes kõige rohkem kiruvad ja sõimavad teisi ongi need krdi rullnokad kes sõita ei oska. Kuidas muidu juhtub mõnel kaks korda kuus liiklusõnnestus ja "pidevalt sõidavad idioodid ette" ja nii ikka edasi
Olge hoopis ise inimesed ja ärge ajage oma eesõigust nii kramplikult taga ja jääb mitu miljardit taastumatut närvirakku alles ja elu ongi ilusam
Ilusaid sõiduilmu kõigile, soovib Raido a.k.a. davidsoniharald
Mingi hulk inimesi pidevalt sõimab, et liikluskultuur on täiesti olematu ja kõik sõidavad nii sitasti ja niipalju on neid krdi BMW-rullnokki (oman ka ise BMWd)ja keegi sõita ei oska ja reeglitest kinni ei pea jne........ Teate küll ju:)
Aga, mina sõidan suht palju nii tsikli kui auto kui kaubikuga nii linnas kui maal. Minumeelest pole eesti liiklusel mitte midagi viga. Täiesti rahuldav on olukord. Mõni hull ikka leidub, kes kuskil kihutab või sooritab ebaviisaka manöövri, aga midagi katastroofilist näeb üliharva.
Seepärast jõuangi nüüd lõpuks teooriani: Need kes kõige rohkem kiruvad ja sõimavad teisi ongi need krdi rullnokad kes sõita ei oska. Kuidas muidu juhtub mõnel kaks korda kuus liiklusõnnestus ja "pidevalt sõidavad idioodid ette" ja nii ikka edasi

Ilusaid sõiduilmu kõigile, soovib Raido a.k.a. davidsoniharald
Mul on kaks sõpra kellel on lihtsalt nr. märk taga(nö. iluasi) mõlemal on nagu päris nr. märk (euro silt ja EST ka all). Ning ka mõlemad on keeway-d.Ronk kirjutas:Paneks ühe mõttetu märkuse siis siia vahele. Mina nägin siis lõpuks ära ka esimese rolleri, mis oli ARK-is arvele võetud. Numbrimärk oli taga ja puha. Nägin seda siis Hiiu Õlletoa ees. Kui ma ei eksi, oli tegu Keeway-ga või ala midagi taolist. Igatahes edasiminek vaikselt toimub.pahadeplaneet kirjutas:Kui sa omale vähe juukseid kasvataks ja nii kant välja ei nääks ja iseseisvalt mõelda suudaks siis sa saaks aru et pole päris normaalne kui punnvõrriga keset sõidurida 40kmH sõidetakse.Pihelgas kirjutas:minu point - olgugi siin on rollerifoorum, ei tulda siia umbisikuliselt kõiki rolleriomanikke sõimama.
-
- Kontakt:
:D
Näiteks käisin hiljuti Horvaatias ja seal oli väga suur rollerikultuur. Igalpool kus nägin olid rollerid ja üks vahe mis on eestis ja mis oli seal on see et seal ei kandnud ükski siklimees varustust vaid igal rollerimehel oli kiiver ja kaitsmed peal. Ise vaatasin neid tüüpe ja võbinad tulid üle kui t-särgi väel kihutasid. Nüüd see oli ranniku ääres ja seal oli kurv iga 100 m tagant, täiesti kadestatav tee ütleks maa ja nii seda sadu kme. Huvitav kas nad, mõtlevad nii, et kui käbla käin siis pole võimalustki ellu jääda sest ühelpool kuristik ja teiselpool kivisein
Mina ei tea mida nad mõtlesid aga seda ma võin öelda et rollerite vastu on kõigil mingi viha. Keegi ei suuda end nende taga kinni pidada ja mitte mööda sõitta! Mul on jumala pohkar linnas ei viitsi kihutada vahest istun isegi rivis, sest kas sa saad kiiremini edasi kui oled esimene linnas on täiesti mõttetu sõitta eriti kimada. Leian, et mina naudin metsas ja looduses sõittu palju rohkem pikad põllud taluloomad asfalt ilma ühegi märgita ja vahepeal mõisad. Krt te kihutate linnas see kõigile.
Ja veel siis ükspäev sõitsi mingi rolli must mööda ma rahulikult tsillisin ja olin väsinud tema aga ajas mind närvi sellega, et pidi vaatama 100 korda tagasi, et kas sõitis ikka bikest mööda wtf no palun sõida kasvõi sada korda mul jumala poogen aga krdi pärast siis kao ka kiiresti kui tahad nii väga võristada sest see tagasivaatamine hakkas närvi käima ja segas ilusat pilti silmeees. Vaadake vähem streetrace filme ja võtke aeg maha kuskil rajapeal. See siis sellekota, et käitu minu sõnade mitte tegude järgi. Ilusat sõittu kõigile

Ja veel siis ükspäev sõitsi mingi rolli must mööda ma rahulikult tsillisin ja olin väsinud tema aga ajas mind närvi sellega, et pidi vaatama 100 korda tagasi, et kas sõitis ikka bikest mööda wtf no palun sõida kasvõi sada korda mul jumala poogen aga krdi pärast siis kao ka kiiresti kui tahad nii väga võristada sest see tagasivaatamine hakkas närvi käima ja segas ilusat pilti silmeees. Vaadake vähem streetrace filme ja võtke aeg maha kuskil rajapeal. See siis sellekota, et käitu minu sõnade mitte tegude järgi. Ilusat sõittu kõigile

Rolleriste on küll igasuguseid aga võib öelda et autojuhte on ka ikka parajaid juhme. Autodega on probleeme küll olnud et kuidas sõidavad(ei ütle et ise alati täiuslikult sõidan ja ei usu et seda keegi öelda saaks)
On olnud selliseid juhuseid kui autod vahetavad ees suunata rida.
Keeravad lihtsalt peateele ette et mina pean ikka mõnusalt hoo maha pidurdama(vahest isegi 10-20km/h kiiruseni).
On ka selliseid selliseid ette tulnud kes kihutavad lihtsalt selle pärast ette et mitte rolleri taga sõita ja siis hoo maha pidurdavad ja seda kõike kohas kus ei tohiks tegelt üle 50 sõita(aga autod ikka sõidavad tavaliselt 50-60). Endal oli kiirus umbes 60 ja kui auto mööda sõitis ja mina talle väga perse taha jäin siis koguaeg uuris peegleid et jumalaeest mina talle tagant sisse ei sõidaks.
Selliseid asju võib veel meelde küll ja veel tuletada, kuid ma ei tule siia sellepärast sõimama sest ega me ise ka paremad pole.
On olnud selliseid juhuseid kui autod vahetavad ees suunata rida.
Keeravad lihtsalt peateele ette et mina pean ikka mõnusalt hoo maha pidurdama(vahest isegi 10-20km/h kiiruseni).
On ka selliseid selliseid ette tulnud kes kihutavad lihtsalt selle pärast ette et mitte rolleri taga sõita ja siis hoo maha pidurdavad ja seda kõike kohas kus ei tohiks tegelt üle 50 sõita(aga autod ikka sõidavad tavaliselt 50-60). Endal oli kiirus umbes 60 ja kui auto mööda sõitis ja mina talle väga perse taha jäin siis koguaeg uuris peegleid et jumalaeest mina talle tagant sisse ei sõidaks.
Selliseid asju võib veel meelde küll ja veel tuletada, kuid ma ei tule siia sellepärast sõimama sest ega me ise ka paremad pole.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

Väga õigest tegi ,et ette ronis. Teatavasti on mootorratastel( üldjuhul ka rolleritel) märgatavalt lühem pidurdusmaa. Kui ta sul taga sõidaks ning sina ootamatult pidurdad, saad sina kiiremini pidama ja tema kohutab sulle otsa. Igaljuhul on autoga parem ees, kui taga olla.hellish kirjutas:...
Mis mulle ei meeldi, on see, et te, rolleristid, kihutate autode vahel. Kiirus mind ei häirigi, pigem pikivahe( 1-2m), mida te autode taga hoiate.
ise üritan autoga rolleristidest võimalikult kaugelt mööda sõita ning üldse neist võimalikult kaugele hoida. Protsentuaalselt on rolleritega huligaanitsejaid ikka rohkem kui autode seas.
blää blää blää.
EDIT: trükivead
Viimati muutis pang, 05 Juul 2006, 23:11, muudetud 1 kord kokku.