KURADI TATTNINAD ÕPPIGE ENNE SÕITMA. → :D

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Näiteks käisin hiljuti Horvaatias ja seal oli väga suur rollerikultuur. Igalpool kus nägin olid rollerid ja üks vahe mis on eestis ja mis oli seal on see et seal ei kandnud ükski siklimees varustust vaid igal rollerimehel oli kiiver ja kaitsmed peal. Ise vaatasin neid tüüpe ja võbinad tulid üle kui t-särgi väel kihutasid. Nüüd see oli ranniku ääres ja seal oli kurv iga 100 m tagant, täiesti kadestatav tee ütleks maa ja nii seda sadu kme. Huvitav kas nad, mõtlevad nii, et kui käbla käin siis pole võimalustki ellu jääda sest ühelpool kuristik ja teiselpool kivisein :?: Mina ei tea mida nad mõtlesid aga seda ma võin öelda et rollerite vastu on kõigil mingi viha. Keegi ei suuda end nende taga kinni pidada ja mitte mööda sõitta! Mul on jumala pohkar linnas ei viitsi kihutada vahest istun isegi rivis, sest kas sa saad kiiremini edasi kui oled esimene linnas on täiesti mõttetu sõitta eriti kimada. Leian, et mina naudin metsas ja looduses sõittu palju rohkem pikad põllud taluloomad asfalt ilma ühegi märgita ja vahepeal mõisad. Krt te kihutate linnas see kõigile.
Ja veel siis ükspäev sõitsi mingi rolli must mööda ma rahulikult tsillisin ja olin väsinud tema aga ajas mind närvi sellega, et pidi vaatama 100 korda tagasi, et kas sõitis ikka bikest mööda wtf no palun sõida kasvõi sada korda mul jumala poogen aga krdi pärast siis kao ka kiiresti kui tahad nii väga võristada sest see tagasivaatamine hakkas närvi käima ja segas ilusat pilti silmeees. Vaadake vähem streetrace filme ja võtke aeg maha kuskil rajapeal. See siis sellekota, et käitu minu sõnade mitte tegude järgi. Ilusat sõittu kõigile :D

Mine “Rollerid”