KURADI TATTNINAD ÕPPIGE ENNE SÕITMA.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kõige selle sõimu peale on mul tekkinud üks teooria, mis peas juba kaua kaua idanenud ja kuju võtnud. '

Mingi hulk inimesi pidevalt sõimab, et liikluskultuur on täiesti olematu ja kõik sõidavad nii sitasti ja niipalju on neid krdi BMW-rullnokki (oman ka ise BMWd)ja keegi sõita ei oska ja reeglitest kinni ei pea jne........ Teate küll ju:)

Aga, mina sõidan suht palju nii tsikli kui auto kui kaubikuga nii linnas kui maal. Minumeelest pole eesti liiklusel mitte midagi viga. Täiesti rahuldav on olukord. Mõni hull ikka leidub, kes kuskil kihutab või sooritab ebaviisaka manöövri, aga midagi katastroofilist näeb üliharva.

Seepärast jõuangi nüüd lõpuks teooriani: Need kes kõige rohkem kiruvad ja sõimavad teisi ongi need krdi rullnokad kes sõita ei oska. Kuidas muidu juhtub mõnel kaks korda kuus liiklusõnnestus ja "pidevalt sõidavad idioodid ette" ja nii ikka edasi :D Olge hoopis ise inimesed ja ärge ajage oma eesõigust nii kramplikult taga ja jääb mitu miljardit taastumatut närvirakku alles ja elu ongi ilusam :wink:

Ilusaid sõiduilmu kõigile, soovib Raido a.k.a. davidsoniharald

Mine “Rollerid”