Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.
Asi siis selline sai paak nii tühjaks et suri tänava nurgal välja sai uus bensiin toodud ja sisse valatud ja läks käima sõitsime siis 200 m suri välja ja nüüd käima läheb ilusasti aga gaasi andes sureb välja milles asi.
hmm... ehk sai vale bensiin sisse pandud või on mootor si**st umbes? mul oli vastupidine asi, panen käima ja sureb välja, kui gaasi ei anna, siis on kutu... näppisin pöördeid ja sain korda
kiskusin küünla maha vaatan märg kuivatasin ära sõitis korra nati normaalselt ja siis uuesti sama jama uuesti kuivatasin küünla sõitis nati normaalselt sama jama
muidugi sain ühe käest sobiva seletuse et ta sõbral oli samma moodi et küünal ei anna piisavalt sädet ja lähem selle pärast märjaks kas ka see võimalik. Kui oli küünla ära vahetand oli kõik korras. Ja ma kuivatasin ju küünla ära sõitis korraks jumala äste? Võin küll lolli juttu ajada ei mõista veel kõike mootorit nii et kui eksin ärge näkku lööge.
Võid ju proovida: võta küünal välja, pane piibu sisse, keermeosa pane mootri vastu et massi saada ja löö käivitust. Säde peab olema sinine ja tugev.
Kui ei aita siis võta karpa lahti vaata mis viga seal on. Äkki on midagi ära ummistunud või on düüs p**se läinud, või on ujuk ära uppunud või kinni jäänud. Misiganes võib olla ju.
Tähendab sul võib viga olla selles ,et küünlal lööb sädeme üle(sädeme lööb kõrvale).Endalgi juhtunud sedasi ja tänu sellele olen ka karburaatori ja silindri maha võtnud .Nii ,et proovi!
Vat selle sädeme vaatamisega niimoodi võib rängalt valetada. Mul IZil oli kunagi ka mingi küünla jama - võtad küünla maha, säde on. Paned peale vat ei taha töötada. Sain siis naabri käest uue ja läks mis mühin.
Tegelt neid küünlaid õieti kontrollitakse mingis rõhu all olevas masinas.
Parem osta uus küünal sest neid läheb sul niiguinii vaja
Käisin tõin uue küünla ja panen omme peale. Kui ei aita siis kisub karbussi maha. Teletornis arvati et karbussis viga ja see kõige tõenöolisem sõitsin ju paagi jummala tühjaks ja tõmbas umbe.
selline küünal mis juba korra jamama on hakanud tuleb visata nii kaugele kui jaksad, siis järgi joosta ja visata üks kord veel. Nii on kindel, et seda küünalt enam kunagi käepärast pole kui mõni muu küünal jamama hakkab
mul oli kah sedasi, tyhikäigul ok, annan gaasi on kah ok, aga akkan sõitma kohalt võttes gaasi andsin köhh suri välja.. jamasi njamasin, võtsin karpa lahti, segunõel oli paigast ära..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Tõenäoliselt on viga karpas. Asi on lihtsalt kuskilt on umbes ja selle tõttu masin välja surebki. Kirjutasid et sõitsid paagi tilgatumaks. Seega koos bensiiniga sattus karpase see s**t, mis on ajapikku settinud paagi põhja. Puhasta kaburaator ära ja vaata kas sellest oli abi. Ega asjata ei öelda, et paaki ei ole soovitav täiesti tühjaks sõita.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.