Milline kiiver?

Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Ise sõidan Arai Condoriga, Schuberth C2 vaiksuse vastu see kiiver aga ei saa.

Condor on peas minu jaoks mugavam, reageerib tuulele vähem ja on ka oluliselt kergem, 1380 grammi. Külgtoed põskedel on Condoril paremad. Condor on C2-ga võrreldes ka oluliselt "saledam" kiiver.

C2-el liigub vesiiri taga väga vähe tuult, tähendab peaaegu ei liigugi ja on ka väga oluliselt vaiksem. Kaal aga ca 1600 grammi, võibolla seetõttu reageerib tuulele hästi.

Kui oleks valida siis matkamiseks võtaks C2, "sõitmiseks" aga Arai Condori või mõne muu Arai mudeli.

Shoei Raid peaks olema Arai Condoriga samaväärne kiiver, hinnanguliselt võibolla isegi ehk parem. Näiteks vesiiri käsitsemine, eemaldamine ja lukustamine on Shoei Raid'il parem, mugavam.

Soovitan kindlasti proovida neid kiivreid ja ei maksa arvata, et need on mingite ulmeliste hindadega. Condori hind oli louis.de-s natuke aega tagasi ca 4k, Shoei Raid ca 5k.

Kui ma õigesti tean, peaks see AGV kiiver olema samaväärne Shoei Raid'i ja Arai Condor'ga, seega mitte väga vaikne.
Andke märku kui ma eksin!
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”