Caberg'i kiivrid
Moderaator: Moded
Caberg'i kiivrid
Kas kusagi Eestis müüakse ka Cabergi toodangut. Huvitab Justissimo - avatava lõuaga mudel. Selle kohta on küll netist vastakaid arvamusi lugeda. Ühed ütlevad, et kui müra vähem oleks siis oleks päris hea kiiver ja teised räägivad, et väga hea vaikne. Go figure. Otsing foorumist ja netis ei andnud ka mingeid tulemusi.
Olen enamus motopoode Tallinnas läbi kamminud aga sobivaid (xxl), avatava lõuaga, kiivreid on väga vähe. Ainsana on pähe mahtunud Lazeri toodangust Revolution ja Granville.
Olen enamus motopoode Tallinnas läbi kamminud aga sobivaid (xxl), avatava lõuaga, kiivreid on väga vähe. Ainsana on pähe mahtunud Lazeri toodangust Revolution ja Granville.
R65RT
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
ega hetkel vist müüdagi
Võimalik variant lätis
Selle tuulemüraga on nagu on. Siin mõjutab suuresti ka ratas - nimelt kuhu tuuleklaas (kui on) õhu suunab.
Minu diversandi tuuleklaas oskab näiteks õhuvoolu täpselt kiivri alla suunata ja sellest tulenevalt on tuulemüra nii suur, et kõrvatropid on absoluutselt kohustuslikud - ilma nendeta ei kuule omaenese mõtteid ka.
Ilma tuuleklaasita sõites on asi ikka palju vaiksem.
Isegi sedasama Cabergi kunagi uurinud, a kuna kohapeal poodi pole, kus proovida saaks, ostsin lõpeks ühe teise avatava lõuaosaga kiivri.
Võimalik variant lätis
Selle tuulemüraga on nagu on. Siin mõjutab suuresti ka ratas - nimelt kuhu tuuleklaas (kui on) õhu suunab.
Minu diversandi tuuleklaas oskab näiteks õhuvoolu täpselt kiivri alla suunata ja sellest tulenevalt on tuulemüra nii suur, et kõrvatropid on absoluutselt kohustuslikud - ilma nendeta ei kuule omaenese mõtteid ka.
Ilma tuuleklaasita sõites on asi ikka palju vaiksem.
Isegi sedasama Cabergi kunagi uurinud, a kuna kohapeal poodi pole, kus proovida saaks, ostsin lõpeks ühe teise avatava lõuaosaga kiivri.
Minu Caberg J1 (JustOne) kiivril on suurelt kirjas "silent-design", mis tähendab antud juhul samuti seda, et sõita saab vaid kõrvatroppidegasaabastegakass kirjutas:ega hetkel vist müüdagi
Võimalik variant lätis

Re: Caberg'i kiivrid
Teema võib lukku panna. Kiiver leitud - küll mitte Caberg.square kirjutas:Olen enamus motopoode Tallinnas läbi kamminud aga sobivaid (xxl), avatava lõuaga, kiivreid on väga vähe.
R65RT
Re: Caberg'i kiivrid
Cabergi tooteid saab osta Tartus Lõunakeskuse Autoringist. Sain sealt endale Justissimo GT (XL) ja olen väga rahul. Kiiver tundub peas turvaline ja mõnus. Lõuakaitse liigub sujuvalt, nagu ka päikesevisiir. Aerodünaamika on hea (vähemalt minu tuuleklaasita rattaga) ning maanteekiirustel pole probleemi pead nii palju kui kael võimaldab paremale-vasakule keerata. Õhutsirkulatsioon toimib ka väga hästi, otseselt kusagilt peale ei puhu aga alati on õhk värske ja kiiver ventileeritud. Samuti tuleb kiita standardvarustuses uduvastast visiiri, mis toimib väga hästi. Lisaks on kiivrile olemas sinihamba peakomplekt. Ainus mis selle kiivri juures häiris oli vaikne vilin kiirustel 60-100km/h, mis tekib pealmise õhutusava suletud olekus. Kuid samas palju sa suvel ikka luugid kinni sõidadsquare kirjutas:Kas kusagi Eestis müüakse ka Cabergi toodangut. Huvitab Justissimo - avatava lõuaga mudel. Selle kohta on küll netist vastakaid arvamusi lugeda. Ühed ütlevad, et kui müra vähem oleks siis oleks päris hea kiiver ja teised räägivad, et väga hea vaikne. Go figure. Otsing foorumist ja netis ei andnud ka mingeid tulemusi.

Autoringi viide
Justissimo (non GT) ülevaade. Enamus öeldust kehtib ka GT kohta.
Riga 12 - Dnepr MT10 -75 - Kawasaki VN750
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.