Sr'i amort
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 634
- Tsikkel: Aprilia
- Kontakt:
Sr'i amort
Kuna eile oli väga hull avarii minu uue SR'iga mille käigus siis läks ka esimene parem amort kõveraks.
Kas seda kusagil painutatakse sirgeks või kui palju umbes uus maksab?
Kas seda kusagil painutatakse sirgeks või kui palju umbes uus maksab?
See 500 EUR'i peaks terve esikahvel olema, nagu nt siin : http://scooter-center.com/catalog/produ ... 7ef6f74c20
Võrus oleks täiesti taastatav see amort(oletan, et see hullem pole kui gerdi oma oli). Seda remonti teostaks Leokite mehhaanik ja hind oleks tõesti odav, kindlasti odavam tulla Võrru ja lasta amort korda teha kui uus osta.
Samas, kui leiad Võrust sellise inimese, kes amordi viib remonti, siis oleks ka võimalus cargoga saata amort Võrru ja pärast Tallinnasse tagasi.
Samas, kui leiad Võrust sellise inimese, kes amordi viib remonti, siis oleks ka võimalus cargoga saata amort Võrru ja pärast Tallinnasse tagasi.
-
Teema algataja - Postitusi: 634
- Tsikkel: Aprilia
- Kontakt:
Keegi võiks selle võrus oleva mehe numbri siia panna kes neid amorte sirgeks teeks!
Ja oleks väga hea kui keegi saaks kohapeal asja ajada, et ma saadaks cargoga sinna ja keegi võru rollerihunt viiks selle tema kätte ja pärast paneks cargo'sse tagasi, kõik kulud maksan ise kinni!
Uus amort maksab 2500.- aga tellimis päev on 1-2 nädalat, aga mu vanemad sõidavad reedel 3 nädalaks USA'sse minema.
Üritan amordist ka pilti teha, sest politsei jaoks läheb seda nagunii vaja.
Ja oleks väga hea kui keegi saaks kohapeal asja ajada, et ma saadaks cargoga sinna ja keegi võru rollerihunt viiks selle tema kätte ja pärast paneks cargo'sse tagasi, kõik kulud maksan ise kinni!
Uus amort maksab 2500.- aga tellimis päev on 1-2 nädalat, aga mu vanemad sõidavad reedel 3 nädalaks USA'sse minema.
Üritan amordist ka pilti teha, sest politsei jaoks läheb seda nagunii vaja.