Lihtsalt üks lugu...

Teema algataja
Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Vanad ärga jamage! Selle posti mõte oli lihtne - kui ikka kaua otsida seda laksu, küll ta siis ka tuleb. Ja veel oli eesmärk ärgitada kaasbaikerlasi oma hukkamõistu näitama, et vähemalt siinsed noored kasutajad saaksid aru, et NII EI OLE COOL TEHA!

Nüüd aga oleme jõudnud ratta margist või tegumoest tuleneva lahterdamise ja sellest lahterdamisest tuleneva hukkamõistuni. Rattamark ei ole absoluutselt oluline ja tüüp ka mitte. Asi on puhtalt kiivri all kinni ja lolle võib näha väga erinevate rataste sadulas.

Ja teine küsimus on n.ö. kodanikukohuse täitmises ehk lammaste taltsutamises. Nii palju, kui minul kogemusi on, kannatab vahele mineja või muul viisil omakohtu tegija tavaliselt kõige rohkem ja on lõpus kõige suurem süüdlane. Kahjuks on see nii. Viimane kogemus kuu aega tagasi Bonnie & Clydest, kus üks eestlane ühte soomlast tümitama hakkas. Minu poolne vahele minek lõppes sellega, et soomalne, keda omast arust nagu päästma läksin, tuli hoopis mulle kallale ja hetkega olin saanud ise kakluses osalejaks. Rohkem enam ei torgi. Andku minna. Minu arvates on selline korrale kutsumine ühe sõpruskonna sisene asi. Ehk kui näed, et sõber hakkab lollusi tegema, siis mine ja keela. Sõpra tavaliselt ikka kuulatakse, kui ikka hea sõber on. Kui aga on koos terve KARI lambaid, siis on tõesti s**t lugu...

Mine “Vaba teema”