Lihtsalt üks lugu...
kodanik, kust sa selle haige jutu võtad? maga välja, kui üritus nii raske oli.panshovel kirjutas:see ongi eestlastele (mulle siis ka) nii omane, et vaatame pealt mis juhtub siis pärast kiitleme millised korralikud oleme. Kohe vahele sekkudes võiks ju pasunasse saada nagu üks teadja siin oletas. Olles käinud nii mõnelgi kokkutulekul väljaspool Eestit tean seda öelda, et mujal maailmas lõigatakse käepael läbi ja mine kuhu tahad kõvatama. Ja keegi ei anna kellelegi pasunasse.
Ei llähe ei Eestis ega ka mujal maailmas keegi teise mehe käepaela läbi lõikama. Seda võivad teha ainult volitatud isikud, st korraldajad või nende poolt määratud turvad. Kui SINA lähed omakohut mõistma, saad suht tõenäoliselt kerepeale.
Ah et mis on üks keretäis selle kõrval, et oht saab ära hoitud? Saab ta jeee - lisaks sinisele silmale võetakse sult võtmed tagasi ja ikkagi sõidetakse. Ja kangelaseks ei tee sind ka keegi.
Korra hoidmine on ikkagi sellisel üritusel selleks palgatud kodanike kohus.
Et su põrkamist veelgi jahutada - minu nähtud laagriplatsile tagasisõidu ja uuesti väljasõidu vahele jäi ca 2 minutit. minul kulinuks juba KOHE reageerimise korral kodaniku leidmiseks minut. Ausõna, ma pole ajudeta vene soldat, kes rind õieli dzotile viskub. Sest seda see oleks tähendanud. See tüüp oleks talle suvalise ette kargaja ilmselt alla ajanud. Kui ta mäest alla sõitis, astusin sammukese tee peale ja koputasin meelekohale. Härra ei muutnud ei suunda ega vähendanud kiirust.
Lisaks kõigele võid sa isegi selle eest peksa saada, et avariikohal järgnenut pildistad. Just seda 2 nokastanud keskealist seltsimeest teha üritasid. Üks neist on tuntud nägu suurte ja plärisevate mootorrataste ringkonnas ning selleteemalistel kokkutulekutel. Eks ta tunneb oma käitumise ise ära, kui loeb.
Osa mootorratturite seltskonda vaadates võiks küll arvata, et kui jood, ära kodust välja mine. Sest lisaks kangemale kraamile tõstab ISAKS olemist veelgi HD märk varrukal (või mõttes) ning kambavaim. Vahet pole, kui mõistlik inimene kaine peaga on.