mopeedi load

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

Keegi oli varem maininud foorumis voi kuskil mujal :? et 15.5 a said load 2ra tehtud ja alles 16 said k2tte on see4 voimalik voi ma eksin... :roll:
S¤Ã¤Ã¤S¤E

mihkel99

Lugemata postitus Postitas mihkel99 »

Enemy Territory [ COD ] kirjutas:
Keegi oli varem maininud foorumis voi kuskil mujal :? et 15.5 a said load 2ra tehtud ja alles 16 said k2tte on see4 voimalik voi ma eksin... :roll:
Peaks olema küll nii.

pang

Lugemata postitus Postitas pang »

teooriaeksamit võib teha kuni 6 kuud enne lubatud vanusepiiri. Sõidueksamit aga 3 kuud enne( antud juhul enne 16 aastaseks saamist)

Sbw

Lugemata postitus Postitas Sbw »

kas keegi oleks nii hea ja vastaks mu küsimusele? :roll:
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

see ju arki kodulehel üleval kõik.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

Aerox70

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

pang kirjutas:
teooriaeksamit võib teha kuni 6 kuud enne lubatud vanusepiiri. Sõidueksamit aga 3 kuud enne( antud juhul enne 16 aastaseks saamist)
Autokoolis või ARK is

Sbw

Lugemata postitus Postitas Sbw »

no aga tahaks teada täpsemalt :D
Kasutaja avatar

Aerox70

Lugemata postitus Postitas Aerox70 »

Sbw kirjutas:
kas keegi oleks nii hea ja vastaks mu küsimusele? :roll:
Mopeedijuhiloa teooria eksam on tunduvalt raskem kui jalgratta teooria eksam, küsimuste kohta ei oska midagi öelda :S
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Sbw kirjutas:
Kas teooriaeksam on kerge?(mopeedil)
Ja mis küsimused seal sees on?
tahaks täpsemalt teada mis küsimused seal sees on. :lol:
Sellest siin leierdatud küll, kasuta otsingut. Ok, panen uuesti lingi:
http://www.ark.ee/atp/?id=879
http://www.ark.ee/atp/?id=880
Kasutaja avatar

Enemy Territory [ COD ]

Lugemata postitus Postitas Enemy Territory [ COD ] »

Irw :lol: Sober l2ks autokooli kysima et kas saaks teha mopeedi lube ja arvake 2ra mis talle öeldi :o ,Et moppi lubade seadus pole veel v2lja tulnud ja et seda veel v2ljastatakse tallinnas :lol: kuda see voimalik??
S¤Ã¤Ã¤S¤E

SectumSempra

Lugemata postitus Postitas SectumSempra »

kuda see voimalik??

Võimalik nii, et nad seal autokoolis ei tea mopilubadest midagi või tegid niisama nalja. :D

rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

Ise lähen esmaspäeval tegema ... See eksamikorraldaja rääkis , et tasuks hoolikalt õppida , sest eelmine kord kukkusid kõik läbi :p . see kes seal käinud võiks oma kogemustest rääkida .

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

17 küsimust, valesid võib olla 2. ise tegin 2. korraga ära(esimene kord ei õppinud)
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

madis kirjutas:
17 küsimust, valesid võib olla 2. ise tegin 2. korraga ära(esimene kord ei õppinud)
Sa oled see vend kes esimesel korral 5 valega läbi kukkus? Mul ei olnud siis ühtegi valet.

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

pang kirjutas:
See kehtib enne 18'ks saamist. A1 teooriaeksamit saab teha alles siis, kui oled 16 täis!

Teema algataja
zuzuki
Kontakt:

mopi load

Lugemata postitus Postitas zuzuki »

Pole vaja kuskil autokoolis käia ,võibolla algul mõtled et võiks minna ,kuid kui pärast load käes hakkad mõtlema mix küll läksin sinna autokooli ,et nii lihtne ,see on minu arust mõtetu raha raiskamine parem õpi ise asi selgeks ja mine tee ära see pole ültsegi nii rakse võibolla kui sa mõtled (mina õppisin teooriat siit http://erna.ark.ee/eksamikyssad/index.html kategooriaks panin a1 sellest oli abi harjutage seda nii kaua kuni ühtki viga ei ole....
speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)

3rf1n

Lugemata postitus Postitas 3rf1n »

Tuunitud masinaga on ka keegi eksami s6itu ARK-s muidu teinud?
Kasutaja avatar

nakaman
Tsikkel: V-Strom DL 1000 '02

Lugemata postitus Postitas nakaman »

3rf1n kirjutas:
Tuunitud masinaga on ka keegi eksami s6itu ARK-s muidu teinud?
Käisime sõbra rolleriga, mis sajane ja midagi ei saadud aru. :lol:
Pilt

H11henri

Lugemata postitus Postitas H11henri »

Kas keegi on põrunud sõidueksamil ka? Ma tahaks minna tegema lube, kuid kardan et ma põrun. Mul on olemas jalgratta load olemas, et õnneks teooriat ei pea tegema.
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

sa kardad et kukud sõidu eksamil läbi. Aga kas sa seda ei karda, et sa liikluses läbi kukud :evil:? räägid, et ÕNNEKS ei pea tegema teooriat, õpi ikka teooriat kah! kuna jääb mulje nagu sa ei teaks liiklusest midagi ja kardad lube teha! sry kui väga puusse panin :twisted:
RS 125

H11henri

Lugemata postitus Postitas H11henri »

Teooriat ma oskan küll. Ma lihtsalt mäletan kuidas ma rattaeksamil pabistasin, et ma rohkem seda eriti ei taha teha. Ma kardan et ma lihtsalt sõidueksamil põrun ja kuskilt foorumist(mitte siin) ütles üks et ta ei saanud läbi ja enam tal ei lastud teha seda eksamit. See ei olnud Tallinnas ja see oli mingi 2 aastat tagasi. Ühesõnaga ma teeks teooriat küll ja ma kardan et sõidueksamil põrun ja ei tohi rolleriga sõita.
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

okei, ära selle pärast küll põe;) harjutad ennem kuskil vaikses kohas ja teed oma "kaheksad" ära küll;)
RS 125
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

H11henri kirjutas:
Teooriat ma oskan küll. Ma lihtsalt mäletan kuidas ma rattaeksamil pabistasin, et ma rohkem seda eriti ei taha teha. Ma kardan et ma lihtsalt sõidueksamil põrun ja kuskilt foorumist(mitte siin) ütles üks et ta ei saanud läbi ja enam tal ei lastud teha seda eksamit. See ei olnud Tallinnas ja see oli mingi 2 aastat tagasi. Ühesõnaga ma teeks teooriat küll ja ma kardan et sõidueksamil põrun ja ei tohi rolleriga sõita.
ma põrusin ühe korra 8) aga see oli ka sellepärast et ei saanud aru mida eksamineerija tahtis et ma teeks... pidin ühesuunalisel tänaval risti peal vasakule pöörama vms
DiTech :ner:
Pilt
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

...

tegib mopeedi lube liikluses :lol: ?
RS 125
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

mopeedi lube tegin jah aga platsil ikka, sõit täiesti ilus ja siis 1 viga ristmikul...
DiTech :ner:
Pilt
Kasutaja avatar

bandiit14

Lugemata postitus Postitas bandiit14 »

Kui mina tegemas käisin, siis üks tüüp tegi slaalomit ja pani vastu torbikut ning kukkus läbi. Siis oli seal platsile ristmik joonistatud ja tegime läbi kolm liiklusolukorda. Ühe korra eksisin ja seda võis.
Pilt
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

asi on nii ,et kui lube tegema lähed, siis kuula väga tähelepanelikult eksamineerijat. ja kui milleski kahtled siis küsi alati üle. soovitatavalt ole hästi viisakas. siin kohal tervitused GREDDY-LE :twisted: räägi meile mitu korda sa läbi kukkusid? :lol:
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

Tegin teooria ära :P 17/17nest ehk 100% . Suht kerge oli , 1 küsimus oli raske , aga mees kes mu kõrval autoteooria kiiresti valmis sai abistas mind ;D

3rf1n

Lugemata postitus Postitas 3rf1n »

Kas pms k6igil kes on teinud mopeedi lube on kysitud eksami 2. j2rgus kuidas k2ituda ristmikul?

V2ike copy

Sõidueksami teises järgus peab eksamineeritav järgima liiklusreegleid ja kaitslikule juhtimisstiilile ning käitumisele esitatud nõudeid.

Sõidueksam loetakse mittesooritatuks, kui juhikandidaat tekitab harjutuse sooritamisel liiklusohtliku olukorra, sõidab kujundit tähistavasse piirdesse, ohustab inimest või sõidukit või kukub, või kui eksamineeritav ei soorita 10 minuti jooksul sõidueksami esimese järgu harjutusi.

Nistel

Lugemata postitus Postitas Nistel »

minult küll ei küsitud, tegin platsil need slaalomid ja ringid ära ja sain load kätte :wink:
Suletud

Mine “Rollerid”