mopeedi load
Moderaator: Moded
-
teooriaeksamit võib teha kuni 6 kuud enne lubatud vanusepiiri. Sõidueksamit aga 3 kuud enne( antud juhul enne 16 aastaseks saamist)Enemy Territory [ COD ] kirjutas:Keegi oli varem maininud foorumis voi kuskil mujalet 15.5 a said load 2ra tehtud ja alles 16 said k2tte on see4 voimalik voi ma eksin...
-
Autokoolis või ARK ispang kirjutas:teooriaeksamit võib teha kuni 6 kuud enne lubatud vanusepiiri. Sõidueksamit aga 3 kuud enne( antud juhul enne 16 aastaseks saamist)Enemy Territory [ COD ] kirjutas:Keegi oli varem maininud foorumis voi kuskil mujalet 15.5 a said load 2ra tehtud ja alles 16 said k2tte on see4 voimalik voi ma eksin...
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Sellest siin leierdatud küll, kasuta otsingut. Ok, panen uuesti lingi:Sbw kirjutas:Kas teooriaeksam on kerge?(mopeedil)
Ja mis küsimused seal sees on?
tahaks täpsemalt teada mis küsimused seal sees on.
http://www.ark.ee/atp/?id=879
http://www.ark.ee/atp/?id=880
-
-
See kehtib enne 18'ks saamist. A1 teooriaeksamit saab teha alles siis, kui oled 16 täis!pang kirjutas:teooriaeksamit võib teha kuni 6 kuud enne lubatud vanusepiiri. Sõidueksamit aga 3 kuud enne( antud juhul enne 16 aastaseks saamist)Enemy Territory [ COD ] kirjutas:Keegi oli varem maininud foorumis voi kuskil mujalet 15.5 a said load 2ra tehtud ja alles 16 said k2tte on see4 voimalik voi ma eksin...
mopi load
Pole vaja kuskil autokoolis käia ,võibolla algul mõtled et võiks minna ,kuid kui pärast load käes hakkad mõtlema mix küll läksin sinna autokooli ,et nii lihtne ,see on minu arust mõtetu raha raiskamine parem õpi ise asi selgeks ja mine tee ära see pole ültsegi nii rakse võibolla kui sa mõtled (mina õppisin teooriat siit http://erna.ark.ee/eksamikyssad/index.html kategooriaks panin a1 sellest oli abi harjutage seda nii kaua kuni ühtki viga ei ole....
speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)
-
...
sa kardad et kukud sõidu eksamil läbi. Aga kas sa seda ei karda, et sa liikluses läbi kukud
? räägid, et ÕNNEKS ei pea tegema teooriat, õpi ikka teooriat kah! kuna jääb mulje nagu sa ei teaks liiklusest midagi ja kardad lube teha! sry kui väga puusse panin 

RS 125
Teooriat ma oskan küll. Ma lihtsalt mäletan kuidas ma rattaeksamil pabistasin, et ma rohkem seda eriti ei taha teha. Ma kardan et ma lihtsalt sõidueksamil põrun ja kuskilt foorumist(mitte siin) ütles üks et ta ei saanud läbi ja enam tal ei lastud teha seda eksamit. See ei olnud Tallinnas ja see oli mingi 2 aastat tagasi. Ühesõnaga ma teeks teooriat küll ja ma kardan et sõidueksamil põrun ja ei tohi rolleriga sõita.
-
...
okei, ära selle pärast küll põe;) harjutad ennem kuskil vaikses kohas ja teed oma "kaheksad" ära küll;)
RS 125
ma põrusin ühe korraH11henri kirjutas:Teooriat ma oskan küll. Ma lihtsalt mäletan kuidas ma rattaeksamil pabistasin, et ma rohkem seda eriti ei taha teha. Ma kardan et ma lihtsalt sõidueksamil põrun ja kuskilt foorumist(mitte siin) ütles üks et ta ei saanud läbi ja enam tal ei lastud teha seda eksamit. See ei olnud Tallinnas ja see oli mingi 2 aastat tagasi. Ühesõnaga ma teeks teooriat küll ja ma kardan et sõidueksamil põrun ja ei tohi rolleriga sõita.

DiTech 

-
-
asi on nii ,et kui lube tegema lähed, siis kuula väga tähelepanelikult eksamineerijat. ja kui milleski kahtled siis küsi alati üle. soovitatavalt ole hästi viisakas. siin kohal tervitused GREDDY-LE
räägi meile mitu korda sa läbi kukkusid? 

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kas pms k6igil kes on teinud mopeedi lube on kysitud eksami 2. j2rgus kuidas k2ituda ristmikul?
V2ike copy
Sõidueksami teises järgus peab eksamineeritav järgima liiklusreegleid ja kaitslikule juhtimisstiilile ning käitumisele esitatud nõudeid.
Sõidueksam loetakse mittesooritatuks, kui juhikandidaat tekitab harjutuse sooritamisel liiklusohtliku olukorra, sõidab kujundit tähistavasse piirdesse, ohustab inimest või sõidukit või kukub, või kui eksamineeritav ei soorita 10 minuti jooksul sõidueksami esimese järgu harjutusi.
V2ike copy
Sõidueksami teises järgus peab eksamineeritav järgima liiklusreegleid ja kaitslikule juhtimisstiilile ning käitumisele esitatud nõudeid.
Sõidueksam loetakse mittesooritatuks, kui juhikandidaat tekitab harjutuse sooritamisel liiklusohtliku olukorra, sõidab kujundit tähistavasse piirdesse, ohustab inimest või sõidukit või kukub, või kui eksamineeritav ei soorita 10 minuti jooksul sõidueksami esimese järgu harjutusi.