üks pisike seadus

Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

stonefree kirjutas:
piiks kirjutas:
autot ma ühte patta kohe kuidagi ei topiks. Ma autoks soetasin omale isikese turbodiisli, keskmine kütusekulu on 1,5x väiksem, kui mu rattal. Maanteel nelja inimesega ja raske haagisega kulutab sama palju kütust, kui mu tsikkel maanteel madalatel kiirustel ainult juhiga.

Kasutegurite vahe on seega kordades. Samas oleksin iga kell nõus auto vahetama veel ökonoomsema vastu ja tsikli veel võimsama ja kulukama vastu :D:D:D
Oot mis bensusöödik sul on? Minul ninja võtab 8l/100km ja seda kiirustel kus selleks suuteline auto võtaks vähemalt 20l.
Usun, et ühtlaselt 100km/h sõites võtab ta mul 5l/100l. S.o. mitte rohkem kui keskmine 600cc tsikkel ja igatahes vähem kui auto.
eee, Honda CBR 1100XX (blackbird) [edit: täpsustuseks veel, et karpaga versioon]
ja ma ei ole kahjuks autokoolis käinud, seega ei oska eriti gaasiga ringi käia. mul on see gaasmaasgaaspeal sündroom ja pigem ikka peal.

ja ma ei ole tsikli kütuse kulu maininud. maanteel 100-ga 6,5-7l. Väljamaal saab sama kuluga 150-ga sõita. Auto võtab aga koos haagisega 6,9-7l/100-le. Tühja autoga ilma kiirendusteta, ühtlase 90 km/h kiirusel olen 3,9 kompuutri peale saanud.
Linnas saan autoga 5,5-6,5 hakkama, sõltub kuidas sõita ja kas kont on sees. tsikliga paugutades alla 9 ei tule välja.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”