üks pisike seadus

Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

Tahtsin ka midagi siin rääkida, aga kirjutama asudes ei teagi õieti, mida täpselt öelda, kuna väga palju tarku asju juba ära öeldud. Üldiselt on see huvitav teema, võib liigitada filosoofia valdkonda.

Mootorratast ja autot ma ühte patta kohe kuidagi ei topiks. Ma autoks soetasin omale pisikese turbodiisli, keskmine kütusekulu on 1,5x väiksem, kui mu rattal. Maanteel nelja inimesega ja raske haagisega kulutab sama palju kütust, kui mu tsikkel maanteel madalatel kiirustel ainult juhiga.

Kasutegurite vahe on seega kordades. Samas oleksin iga kell nõus auto vahetama veel ökonoomsema vastu ja tsikli veel võimsama ja kulukama vastu :D:D:D

See on ilmselt sellest, et auto on tarbe ese, seda on vaja, et tööl ja poes käia, lapsi lasteada ja kooli viia, jne. Ja mida rohkem sealt saab säästu, seda rohkem jääb ju raha kulutamiseks tsiklile.

tsikkel on aga hobi, kaif, elustiil, vabaaja veetmise vahend. Mida võimsam ja kiirem või hoopis kergem ja maastikusuutlikum (mis kellele) on sikkle, seda rohkem rõõmu temaga sõitmisest.

Liialt erinevad asjad ühesõnaga, et ühte patta panna.
Viimati muutis piiks, 30 Juun 2006, 16:12, muudetud 1 kord kokku.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”