Bikefest "Baltik Rand 2006"
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Tublide tööinimestega on meil lugulaul tegelikult selline, et nagunii sügatakse terve homne päev kubet. Räägitakse kõigile suitsunurgas viibijatele, kus tuleb vägev üritus ja kaastubaka kaaslased arusaadavalt pead noogutavad ja mõtlevad kus on ikka tegelased sõidavad motikatega.
Need kes kurilka mõnudest eemal need teevad sama kohvi-tee-vee nurgas ja saavad kaaskodanikelt samasuguste paljutähenduslike pilkude osaliseks.
Kella 15,00-ks on nagunii kõigil kannatus viimaseni katkenud ja mõeldakse välja hädavale, keegi läheb kliendi juurde, mõni varuosi tellima, mõnel jäi ootamatult laps haigeks jne.
Ühesõnaga kallid kaaskannatajad homme näeme
Ma tean, et ma oma jutuga mitte mütsigi öelda ei tahtnud ja need kellele nüüd meeldib hakata sülge pritsima siis vabandus on ma UP-in teemat
Need kes kurilka mõnudest eemal need teevad sama kohvi-tee-vee nurgas ja saavad kaaskodanikelt samasuguste paljutähenduslike pilkude osaliseks.
Kella 15,00-ks on nagunii kõigil kannatus viimaseni katkenud ja mõeldakse välja hädavale, keegi läheb kliendi juurde, mõni varuosi tellima, mõnel jäi ootamatult laps haigeks jne.
Ühesõnaga kallid kaaskannatajad homme näeme

Ma tean, et ma oma jutuga mitte mütsigi öelda ei tahtnud ja need kellele nüüd meeldib hakata sülge pritsima siis vabandus on ma UP-in teemat

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.