Sõnavõtud hiina ja teiste kollaste rollerite teemal!
Hiinakas ja toimib täiega. Lõbu pärast sai ostetud ja tootjate praak pole sõidurõõmu rikkunud. Varsti kui tuleb spidole ka 4 koaline arv, siis hakkame vaatama, milleks aparaat tegelikult võimeline oleks. Ühesõnaga asi on parem kui arvata võiks, kuid kui pole soovi 4 korda rohkem raha investeerida lõbutsemiseks, siis on parem variant hiinakaga sõita ja ise vaadata, mida aretada ja mida mitte. Rollerite kohapealt pole kahjuks enne näinud väga aktiviteeti, et ise asja uurida ja asja parendada, vaid minnakse alati libedat ja kallist teed- tellitakse omale uus jubin ja ollakse õnnelikud. Me ei ela veel päriselt euroopas, kus tööjõud maksab palju ja kindlalt on odavam osta nö. tuuningjubin vaid inimesed võiks ise ka mõelda. Väljalase, karpa ja cdi peaks suurema pusimise peale ka ise ennast avama ja õigeima tee kätte näitama. Ma ei ütle, et ma selle leian, kuid minu arvates on lõbusam proovida kui maksta mõttetult tuhandeid uue jubina ostmiseks, millel on siis a la suurem düüs või 1 juhe teistmoodi. Pikk jutt s.. no jutt igatahes kommin veel kui mootor peaks üles ütlema või peaksin siis juba omaette teema tegema enda rollu käekäigust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.