Mootorrattapolitsei sõiduoskused → Mootorrattapolitsei sõiduoskused.

Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Mootorrattapolitsei sõiduoskused.

Lugemata postitus Postitas miilits »

Lugesin teema algusest lõpuni ja peast käis läbi nii mitmeidki situatsioone.
Asi selles, et olen olnud ameti poolest nii mundrikandja kui ka tavaliikleja.
Meeldiv on suhelda võimuesindajaga, kellest õhkub taiplikust ja tarkust, kui aga satud "võimumehe" otsa ja sulle püütakse selgitada või pähe määrida laus lollusi, siis teeb küll hinge täis. Näiteks käis ühe tuttava avarii protsessimine üle aasta, mis lõppes sellega, et mind (volitatud esindajana avariiosalise poolt sh. esialgse süüdlese ) lubati kolmel korral politseiametniku poolt kabinetist välja visata, kuid lõppresultaat oli nii, et minu volitajale pandi süüks vaid seda, et ta ei fikseerinud oma sõiduki asukohta pärast avariid ja nihutas masinat teiste sõidukite läbilaskmiseks ja avariis osutus süüdlaseks teine osapool.Selle tulemusega jäin ma juba nõusse.
Kokkuvõtteks tahaks öelda seda, et annaks jumal, et mundrikandjate ridadesse ei satuks võimuahneid lolle, targa võimuesindajaga on asju ajada hoopis meeldivam ja siis jäävad ära ka totrusi kajastavad protsessimised.Tovaite žit družno!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”