Eesti krossirajad

Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

Kõikidele vingujatele ja virisejatele. Kui teile ei meeldi et te ühest punktist tervet rada ei näe ... ärge tulge siis sinna. Ei ole need välismaa rajad kah nii super-hüper. Telekast võib igasuguseid asju tunduda. Mulle isiklikult meeldib see et ma võistluste nägemiseks pean natuke ringi liikuma. Ja rada peaks siiski eelkõige lähtuma sõitjate "vajadusest". Jah olen nõus et Eesti rajad on sellised "hüppa-keera" rajad. Eriti annab see tunda korviga sõites. Aga mis teha .. on sellised rajad .. tuleb sellistel sõita. Tingimused on ühesugused kõigi jaoks. Osalt on see meie radade kitsus ja "halbus" tingitud sellest et nad on rajatud eramaade vahel .. ja hoidku jumal selle eest kui sul üks kurv või muu rajajupp läheb üle sulle antud piiride. Muuseas, kas keegi teab, palju maksab ühe raja tegemine. Küsige Kiviõli MK meeste käest. Seal tehti just uus rada. Spetsiaalselt arvestades korvidega. Raja miinimumlaius on 10 meetrit. Nii , et vähem möla, pikem samm.
Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”