Eesti krossirajad
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Eestis krossivõistlusele 30 000 pealtvaatajat???
No julgen ikka sügavalt kahelda... Palju Märtin omal ajal EOS'ile tõi? Ma arvan, et ikka mitu suurusjärku vähem. Ma arvan, et Eesti probleem on rahvaarv ja krossi vähene populaarsus. Seda esimest saame me sinuga ja kõik teised bikerlased muuta
Selle teise pronleemiga tegelevad päris hästi Leokid ja Laansoo. Aga mõte on sul igati hea ja väärib toetamist.
Minu nägemus on hoopistükis selline, et kui Eestisse juba midagi nii suurt ja võimast ehitada, siis peaks asjale komplekselt lähenema ja tegema korraliku motospordi keskuse. Seal oleks siis kõigel ümber ja piiriks korralik auto/moto ringrada, mille siseterritooriumil võiks olla krossirada, paarisrada ja supermoto/kardirada. Viimaseid saab siis juba kombineerida ja kasutada ka talvel jäärajana. Siis saaks see koht tänu erinevatele aladele aastaringi piisavalt üritusi, et ellu jääda.
Fazer

Minu nägemus on hoopistükis selline, et kui Eestisse juba midagi nii suurt ja võimast ehitada, siis peaks asjale komplekselt lähenema ja tegema korraliku motospordi keskuse. Seal oleks siis kõigel ümber ja piiriks korralik auto/moto ringrada, mille siseterritooriumil võiks olla krossirada, paarisrada ja supermoto/kardirada. Viimaseid saab siis juba kombineerida ja kasutada ka talvel jäärajana. Siis saaks see koht tänu erinevatele aladele aastaringi piisavalt üritusi, et ellu jääda.
Fazer
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.