Lubatud sõidukiiruse ületamine tsikliga
-
Alex
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
tahaks kah ilgelt viriseda kuna närv siiani must.Täna, Tallinna ringteel, Kiili-Tuhala ristis ootas rekka võimalust vasakpöördeks ehk Tuhala poole.Allakirjutanu tuli Viljandi mnt. poolt ja kuna ennegi seda teed sõitnud, võtsin kiiruse enne risti 105 pealt 75(seal kiiruse piirangu märk 70)nägin kaugelt suunatuld vilgutavat ja kohal seisvat krusa ja heietasin peas mõttelõnga, et ega sellise kolakaga vasakpöörded just kerged ei ole.Mõnikümmend meetrit enne ristmiku tundus, et masin hakkab vaikselt liikuma ja peale minu möödumist saab ta oma manöövri lõpetatud.Samas hakkas kiivri all vaikselt häirekell lööma, et kas tõesti ta ei näe mind kuna liikumine järjest intensiivistus.Nii oligi!Tee ääres on seal asfalt üles pundunud ja moodustab ca 30 cm hüpeka.Kuna elu ilgelt armas, tuli sellest üle"hüpata"Rekka kabiiniga kohakuti jõudes oli vahe stange ja minu saapa vahel...krt teab kui suur aga jube väike.Õhus"hõljuvat"ratast märkas ilmselt ka autojuht, sest nagu ma pilgu peeglisse heitsin oli näha, et kogu ristmikul liiklus seisis ja rekka oli lääbakil üle kahe sõiduvööndi.
ma ei oskagi kohe öelda milles asja moraal on...sõidukiirus oli ju nagu ok...ees põleb kaks H4 pirni, ise ei ole ka kogult kõige väiksem aga...
veel kord sai minu jaoks kinnitust tõde, et tsiklile üritavad kõik ette-taha-üle ja alla keerata.Ja sellises olukorras ei jõua ei tulesi vilgutada,signaalitada ega ka pidurdada.Viimast tõsi ma isegi ei üritanud vaid teepervele maandudes lisasin veits gaasi, et tuiavat ratast uuesti kontrolli alla saada.
huh...jagatud mure on pool muret ja kohe kergem hakkas.Kui modedele see tekst ei meeldi, siis kustutage ära:)
Alex@süütab täna küünla ja tänab oma inglit kes liikus minuga võrdse kiirusega.
ma ei oskagi kohe öelda milles asja moraal on...sõidukiirus oli ju nagu ok...ees põleb kaks H4 pirni, ise ei ole ka kogult kõige väiksem aga...
veel kord sai minu jaoks kinnitust tõde, et tsiklile üritavad kõik ette-taha-üle ja alla keerata.Ja sellises olukorras ei jõua ei tulesi vilgutada,signaalitada ega ka pidurdada.Viimast tõsi ma isegi ei üritanud vaid teepervele maandudes lisasin veits gaasi, et tuiavat ratast uuesti kontrolli alla saada.
huh...jagatud mure on pool muret ja kohe kergem hakkas.Kui modedele see tekst ei meeldi, siis kustutage ära:)
Alex@süütab täna küünla ja tänab oma inglit kes liikus minuga võrdse kiirusega.
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka 
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.